Şimdi Ara

ağda php sql sunucu kurmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba benim bir projem var chrome ile eklenti hazırlıyordum girilen siteleri veritabanına ekletmek istiyordum başaramadım bir yol buldum ama bunun için;

    Ağda bir php sunucusu ve sql çalıştıran server kurmam gerekiyor.

    Benim bu sunucuyu kurmam için neler yapmam gerekiyor
    İlla static ip mi almam lazım ağ üzerinden sadece benim bilgisayarım bağlanacak çünkü en basitinden nasıl bağlayabilirim windows server 2012 var şu an elimde ve bu sistemde benim bilgisayarımdaki sunuvuya sürücüye erişim sağlayacak benim bilgisayarımda aynı şekilde.

    Senkronizasyon programlarını kendim yazarım sorun değil.
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • serkashop S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Yapmak istediginiz nedir tam bilemiyorum ancak neden sql icin bir sunucu isletim sistemi kurup bir de ikinci bir sunucu masrafi karistiriyorsunuz?
    SQL ekspress kurmaniz yeterli olacaktir. 4GB database boyutuna kadar ve tek database icin gayet ideal sistemdir. PHP sunucusu olarak da apache veya IIS kurabilirsiniz. Hepsini kendi makinenize kurarak calistirabilirsiniz rahatlikla. Illa ki ayri olsun istiyorsaniz da hyper-v uzerinden bir sanal makine kurarsiniz butun sunucu ihtiyaclarinizi bu sunucuya kurabilirsiniz de.
  • Cevap için teşekkürler. Ama chrome eklentisi ile ana veritabanına bilgi aktaramıyorum illa bi host olması lazım o kısımları sonradan eklerim yönlendirmesi falan ama ağda sunucu bilgisayarım olcak.

    Benim yapmak istediğim şey bi sunucu nasıl kurabilirim bi pcye php ve sql çalıştırcak sistem olcak biraz konuya yabancı oldugum ve nasıl aratacağımı bilemediğim için zorlandım ifade etmekte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkashop -- 18 Mart 2015; 15:44:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.