Şimdi Ara

Ağdan dosya Paylaşma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3 ev arkadaşıyız 3 müzde window 7 kullanıyoruz..Hepimiz ev ağındayız butun dosyalarımızı paylaşıp,görebiliyoruz fakat arkadaşımdan dosya çekmeye çalıştıgım anda onun bilgisayarı kitleniyor...Bir turlu cozum bulamadık :S

    Yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

    + olarak sanırım sorun belkide arkadaşım bilgisayarından kaynaklanıyordur. Onun paylaşıma açtığı dosyalar external hdd den ve o hdd ler bazen bilgisayarın kitlenmesine sebep oluyor diye dusunuyoruz ama cozum bulamadık :S

    Bazen gunlerce kitlenmiyor bazen hemen kitleniyor bazen 1 saatte bir,ama her halukarda ağdan birşey çekmeye çalıştıgımız zaman kesin kitleniyor.

    Externalları cıkarıp denedik gene kitleniyor takıyoruz kitlenmiyor,ağdan bir şey çekmeye çalışıyoruz kitleniyor. Garip bir durum yani anlayacağınız?

    Bu tip sorun yaşamış ve en azından sorunu tespit etmiş olan varsa yardımın bekliyoruz.Nedir problem RAM,BOARD,İŞLEMCİ????



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V_VendettA -- 19 Ekim 2009; 1:08:46 >







  • Gerçekten garip bir durum.Bende devamlı ağ ortamlarında çalışan biriyim.
    Bende bu tür olmadı ama buna benzer olarak dosya kopyalama yaparken virüs programım engelliyordu. VE bilgisayarı kitliyordu.Güvenlik duvarının kapalı olduğuna dikkat ettin sanırım..
  • Evet kardesim ettik ama genede sorun devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.