Şimdi Ara

Age Of Conan - Diary of Viik / Chapter I (Video) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ebayden alcaksaniz eu versiyonu olduguna emin olun , 2 küsür euro olmasi lzm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Viik

    ebayden alcaksaniz eu versiyonu olduguna emin olun , 2 küsür euro olmasi lzm

    hayırlı aksamlar kardesım

    benım sorum konu ıle alakası yok ama 2 yıldır oynuyorum ve hala skıl bar deyıstırmeyı bılmıyorum ve bunla ılgılı cok sıkıntı cekıyorum vıdıondakı sıkıl barı eklemem ıcın bana yardım edermısın?
    sızden haber beklıyorum!
    sımdıden tessekur ederım
  • merhaba , mirajge ui olarak gecer.http://conanvault.ign.com/fms/Download.php?id=3352 adresinden indir , sonra ageofconan quickstart indir ve ui xml dosyalarini otomatik aktif et onayla. daha sonra rardan cikan dosyadan sana uygun olan bari sec - 4-5 cesit var ve readme kismindaki yönergeleri izle. zor degil
  • Benim tavsiyem

    Sadece ben çalışıyorum yada okuyorum ve akşamları online oluyorum RAge Serveri oyuncuları için;

    Premium üyelik almayın onun yerine 80 lvl 'e kastığınız karakter için Shop 'tan gold alın ve üstünüzü PVP 4-5 sete denk gelen armor ve silahınızı alın. Gerçek para ile şimdi tam bilemiyorum ama sanırım bu size 30-40 EUR ya malolur ama gözünüz korkmasın neden? Çünkü bu itemler öyle itemlerki;

    Unut mayın akşamdan akşama oynayanlar için!

    1. Bu itemlere sahip olmak için 3-4 ay sürekli PVP yapmanız gerekiyor,
    2. Üstelik bazı itemleri almak için 2Gold un üzerinde oyun parasına ihtiyacınız olacak (PVP puanı dışında), F2P lar üzerilerinde en fazla 2 Gold taşıyabiliyorlar. Yani itemi almak için zaten o zaman premium alman gerekecek.
    3. PVE ye abanarak item yaparmısın? evet yaparsın ama artık herkez khitai de ki dungeonları yapıyor ki khitai ye girebilmen için 1. Khitai paketini alman şart 2. Yine premium olman şart.


    Aslında maddeleri çoğaltmak mümkün ama uzatmamayım. Her halukarda 30-40-50 EUR cebinizden çıkacak belkide fazlası, ama işin başındayken o parayı verirseniz, işin başında o itemlere sahip olursunuz ve PVP nin keyfini çıkarırsınız.

    Not: Rage serverinin dışında bir serverde ne yaparsanız yapın, karşınızdaki size karşı çok üstün olacaktır çünkü PVP lvl 10 kıyafetlerini alalı fil tarihini bulmuş yığınla oyuncu var. Üstekik bu oyunda PVP için yetenek ne kadar önemli ise itemde bir okadar önemlidir.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.