Şimdi Ara

Age of Conan Ücretsiz fakat neler ücretsiz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Selamlar, web sitesinde durum boyle de, ben bu ara bunu orijinal satin almayi dusunmustum. D&R'da 29.99 TL fiyati. Fakat ilk 30 gun ucretsiz diyor onda.
    Hangisi dogru simdi?


    onemli ikinci soru ise BU OYUNDA POLIGONLAR VE DOKULAR MAFIA 2'deki gibi kaliteli mi duruyor en azindan yakin mi?


    D&R daki fiyata 1 ay preminyum oynama hediye daha sonra eger preminyuma yukseltmessen f2p olacak.

    Grafikler oynadıgım diger mmorpg lerden cok daha kaliteli ama mafia 2 ile hiç karşılaştırmadım.
  • Aynen dostum benim hesapta pvp lvl 5 üstü olan karakterlerimde var ama bu para sınırı ne dangalak bir tutumdur pvp serverdada karakterim var pve'de bulunmakta sırf zaman öldüreyim diye bu setli karakterleri bir köşeye atıp baştan birşeyler kasayım dedim ne göreyim pvp lvl ile alınan setler puan ile alınıyor anlıyorum birşeyi beleş yapınca illaki item vs. satıp para kazanmaya bakarlarda pvp lvl ile alınan mor setlerin ne işi var yahu bunun içinde birçok yere sınır getir anladıkta en çok bu 2 gold sınırı beni sinir etti gerekirse pre üyeliğe geçerizde beleş oldu diye oynamayı düşünen arkadaşlar sözde beleş aman ha inanmayın 60 lvl kadar 2 gold belki görürsünüz ama 80 lvl olupta para ile birkaç armor alır takılırım diye düşünmeyin.




  • valla imdi kontrol ettim epicler 2.1 gold ve üstü ve pvp set hayalimde söndü benim 1.5 gold die gördüklerim başlangıç mavi pvp itemleriymiş. mesela burdaki pvp rank 5 isteyen crossbow 3.5 goldhttp://i1107.hizliresim.com/2011/7/16/7352.jpg tokenli olanını almak istersem bir yıl ezik itemlerle pvp yapmam lasım bide yanında f2p olarak asla toplanamayacak +4 gold verilecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 17 Temmuz 2011; 7:50:03 >




  • Oyunun f2p olma amacı boş alanları doldurmak,millete beleş oyun oynatmak değil.Gold limitinin 2goldla sınırlı olmasıda bunla alakalı.Lakin karakter açtın,80 oldun,pvp lvl 5 olman fazlaca uzun sürmüyor.Şimdi gold limiti olmasa pvp itemlardan alabileceksiniz.E ozamanda oyuna neden para veresinki.Yok efendim ben pve için oynuyorum diyen oyuncu f2p ye hiç bulaşmasın.E ne halta yarıyor ozaman diyeceksiniz.Lafın başında da denildiği gibi amaç düşük lvl mapleri doldurmak,Conan nedir ne değildir diyenlere oyunu tanıtmak.Bu arada perk muhabbetini unuttum.F2p oyuncu perklerden de muhtaç.Zaten perkin yoksa oyunu oynama.
  • insanlara ilk günden beri anlatmak istediğim bu. f2p oyundan bişi anlamazsınız. satılan en iyi zırhlar pvp5 seti fakat o da pveye kapalı f2p dünyasında birşeye yaramıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

    Oyunun f2p olma amacı boş alanları doldurmak,millete beleş oyun oynatmak değil.Gold limitinin 2goldla sınırlı olmasıda bunla alakalı.Lakin karakter açtın,80 oldun,pvp lvl 5 olman fazlaca uzun sürmüyor.Şimdi gold limiti olmasa pvp itemlardan alabileceksiniz.E ozamanda oyuna neden para veresinki.Yok efendim ben pve için oynuyorum diyen oyuncu f2p ye hiç bulaşmasın.E ne halta yarıyor ozaman diyeceksiniz.Lafın başında da denildiği gibi amaç düşük lvl mapleri doldurmak,Conan nedir ne değildir diyenlere oyunu tanıtmak.Bu arada perk muhabbetini unuttum.F2p oyuncu perklerden de muhtaç.Zaten perkin yoksa oyunu oynama.


    abi iyi hoş sölüyosunda... örneğin boş alanları doldurmak deyimine katılamıyorum kısıtlamaları biraz yanlış yerde yapıyolar gibime geldi. örneğin 4 gün önce 1-2 saatlik oyunumda 6-7 pvp karşılaşmasına girmiştim. o günden beri girmiyorum. neden? pvp ile hiçbir kazancımın olmadığını gördüm. girseydim sanada faydam olucakttı. 10-20 dakika hatta 2 saat bekliyeceğine belkide hiç beklemeden pvp karşılaşmasına katılacaktın. zaten dungeon itemlerinden mahrum olan (daha yeni 80 olmuş) f2p oyuncular çoğunlukta olacağından kes babam kes. dungeonlara girmek istiyorsun ama adam yok bekliyorsun bende sınıf sınıf dungeonun yanından bile geçemiyorum. aksine dungeon raid görmemiş adama kuvvetli silahları para ile satıyorsun. sen bir dünya eziyet çekmişsin ventte nefesini tüketmişsin alın teriylen item kazanmışsın adam basmış parayı almış itemi senden daha iyi konuma gelmiş. bu işler yanlış. haa yanlış hesap bağdattan dönecektir o başka mesele örneğin lotr de bir at 400 kusur turbine pointti oyunda bir dünya adam sırf at üzerine konuşup eleştirip oyunu bırakınca bi baktık turbine tenzilat yapıp at alma puanını 50 lere düşürmüştü. ama atı zamanında alamayan üsküdara geçmek yerine edirneye gitmiş oldu atı 450 tp verip alanda kazık yemiş bülbüle döndüydü. türbine kendi koyduğu kuraldan kendi zarar gördü. darısı funcom a diyemiyecem inşallah tez zamanda düzelir dielim çünkü oyunu indirip denemek isteyen bir dünya insan var.

    yukardaki listede 2 tane raid f2p lere açık deniyor. bu raidler hakkında bilgi verirmisiniz. şimdiden teşekkür ederim.

    edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che-Guevara -- 18 Temmuz 2011; 23:47:03 >




  • oyunu sadece daha fazla üye toplamak için ücretsiz yapmışlar adam gibi oynamak için yine premium şart
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.