Şimdi Ara

Ağır Hasarlı ve Pert

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar.

    Yaklaşık 2 hafta önce VW Polo 9N 2004 model bir araç aldım. Aracı yakın bir tanıdığımızdan aldık. Zaten arada bir bindiğim ve kullandığım bir araç olduğundan baktırma gereği hissetmedim. Yürürü on numara, hiçbir yerinde işleme yok, yakın arkadaşımız sadece aracın kaputunun ve tamponunun değiştiğini, çamurluklarda 2 parça boya olduğunu ve 6000 tl hasar kaydı çıktığını söylemişti. Bana bunları söylediğinde henüz araba satın alma durumları yoktu ortada. Fakat plakadan sorgulattığımda aracımda 1 adet anahtar çalınması 150 tl, bir adet çarpma ve bir tane de ''ağır hasarlı'' kaza görünüyor. Bu iki kazanın değeri görünmüyor sorguda. Herkes ağır hasar demek pert kaydı demektir diyor, bu yakın arkadaşa soruyorum abi araba pert kayıtlıymış, ağır hasarla pert aynı anlama geliyormuş diyorum, kesinlikle pert kaydı yok, arabayı sen zaten biliyorsun, pertli araba böyle mi olur, VW'nin parçaları zaten pahalı kaza değeri 6000 çıkıyor ben sorgulattığımda demişti. Araca zorunlu trafik sigortası yaptırdık pertli falan demediler, ilk ruhsat ve 30 yaşından küçüğüm diye 1.200 tl bedel aldılar. Sizce ne yapmak gerekir? bu araç pert kayıtlı yani toplama mı yoksa kaskodan para alabilmek için hasarı mı büyük gösterdiler? bu iki kazanın hasar bedelini nereden öğrenebiliriz?







  • elinizde ruhsat sahibi olarak yetkili servisten arac hakkında detayli bilgi alabilirsiniz, pert olayını sadece yetkili servisler verir, eğer oradan bir sonuc almazsanız tanıdık sigortacıdan sorgulatabilirsiniz
  • Arkadas, amca, dayi demeden araci baktirmak en mantiklisi. Cikan sonuca gore karar verirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmety A kullanıcısına yanıt
    Elimde şu anda geçici ruhsat var, yine de servisler bu bilgiyi benimle paylaşır mı? bir de kaza tespit tutanağı sorgulamaya girdiğimde araçta hasar kaydı olmasına rağmen ''Kayıt bulunamadı.'' diyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.