Şimdi Ara

agrisinaiyigelen.com en meşhur en özgün en samimi sağlık sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • agrisinaiyigelen.com Merhabalar,

    Sizlerewww.agrisinaiyigelen.com/ olarak internette var olan sayılı sağlık kuruluşlarının ve dünya çapında önemli noktalarda yer alan makaleleri, bilgileri anlaşılabilir, okunabilir ve daha kolay bir şekilde sunmak istedik. Bir çok hastalık ve türü hakkında bilgilerin yer aldığı platformumuz tüm ziyaretçilerimizin rahatlıkla kullanımı için her gün güncel tutulmaktadır. İçeriklerimiz sürekli güncellenmektedir ve takip edilmektedir.



    Günümüz internet dünyasında bir çok bilgi, bir çok farklı şekilde bulunmaktadır fakatwww.agrisinaiyigelen.com sizlere tüm bu bulunan, bir çok sağlık kuruluşunun onayladığı bilgileri yararınıza olacak şekilde sunmaktadır. Misyonumuz ve vizyonumuz sizlere tamamen yardımcı olmaktır.


    Örneğin:

    Sol kasık ağrısı nedenleri
    Sol kasık üstündeki ağrının nedenleri | Sol kasık neden ağrır?
    İnsanlarda sol kasık ağrısı oldukça yaygın bir rahatsızlıktır. Yaşa ve yaşamın dönemsel süreçlerine göre sol kasık ağrısı nedenleri çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir. Genel olarak insanlar sol kasık ağrısı sorununu yaşadıkları zaman apandis-apandisit sorunu yaşadıklarını düşünürler. Bu düşünce çokça yaygın olmasının yanı sıra tamamen yanlış bir düşüncedir. Çünkü apandis-apandisit sağ kasığın üstünde bulunur ve apandisin yırtılması veya patlaması o kadar da kolay değildir. Genellikle cinsel ilişki sırasında kasık ağrısı yaşarsanız o zaman apandisten şüphe edilebilir ancak apandis cinsel ilişki sırasında yaşanan kasık ağrılarının da en son nedenlerindendir.




    Apandisin yırtılması veya patlaması

    Apandisin yırtılması spor yapmanın da sonucu olabilir. Genelde kick boks yapan sporcularda görülür. Sert tekmelerle kendinizi yorduğunuz ve zorladığınız zaman apandisiniz de zorlanır ve apandis yırtılması veya apandis patlaması o vakit gerçekleşebilir. Böyle bir durum yaşarsanız kasık ağrısının nedenini kasılma veya farklı bir sebep olarak düşünmemeli ve derhal doktora gözükmelisiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.