Şimdi Ara

AGV K3 KASK HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
3.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba,
    Motosiklete yeni başlıyorum ve kendime göre bir ekipman dizilimi yaptım. Bunların başında AGV K3 geliyor.. O fiyat aralığında alabileceğim daha iyi bir kask modeli var mı? veya AGV K3 kullanan arkadaşlar tecrübelerini yazarak konuyu yeşillendirebilir mi? Teşekkürler



  • Ben şu an kullandığım kaskı almadan önce AGV K3 ve K3 SV modellerini çok düşündüm. Almaya karar verdim gittim denedim hiçbir bedeni olmadı bana. Sonra gittim Nolan denedim cuk oturdu, halen Nolan N86 kullanıyorum. Özetle şunu demek isterim kafana giyip denemeden asla AGV alma, her kafaya olmuyor. Burada arkadaşımın AGV S4 modeli var L beden bana olmuyor yine. (kafa ölçüm L beden olduğu halde)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumnik

    Ben şu an kullandığım kaskı almadan önce AGV K3 ve K3 SV modellerini çok düşündüm. Almaya karar verdim gittim denedim hiçbir bedeni olmadı bana. Sonra gittim Nolan denedim cuk oturdu, halen Nolan N86 kullanıyorum. Özetle şunu demek isterim kafana giyip denemeden asla AGV alma, her kafaya olmuyor. Burada arkadaşımın AGV S4 modeli var L beden bana olmuyor yine. (kafa ölçüm L beden olduğu halde)

    Kaskı yurtdışından getirtmeyi düşünüyordum, o sebeple bu söylediğinizi çok düşünmüştüm.. ya kafama uymazsa... Artık gidip deneyip ona göre sipariş edeceğim :) Ayrıca bilgi için de teşekkürler
  • Virtuality V kullanıcısına yanıt
    Kendiniz getirmeyecekseniz yurtdışından aldırmayın. Çok da ucuz değil bunlar avrupa malı sonuçta.
  • Ebay'den kontrol ettiğim kadarıyla Türkiye fiyatı ile avrupa fiyatı arasında 450-550 TL arası fark var.. Yurtdışından bir tanıdığıma aldırıp kargolatmayı düşünüyordum.. Fakat o şekilde gümrüğe takılır mı bilgim yok. Sizin var mı?
  • Virtuality V kullanıcısına yanıt
    Gümrükte takılır tabi %18 vergi ödersiniz artı 50-60 euro kargo ücreti tutar büyükçe bir kutu çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi için teşekkürler, dediğiniz gibi ancak yanımızda getirirsek olur o mesele.
  • k3 ler şu anda aşağı yukarı 900 - 1000 tl civarında satış fiyat var. termo plastik bir kask tercih edecekseniz daha ucuzları var sharkın s700 modelleri 200 - 300 tl daha uyguna bulabilirsinizç
  • erenberkay kullanıcısına yanıt
    S700 inceledim fakat gördüğüm kadarıyla mat siyah versiyonu yok s700'lerde.. Öyle midir?
    Ben mat siyah almayı düşünüyordum da, bir de siyah kask kullanan arkadaşlar, yazın sıcaklık çok etkiliyor mu acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Virtuality

    S700 inceledim fakat gördüğüm kadarıyla mat siyah versiyonu yok s700'lerde.. Öyle midir?
    Ben mat siyah almayı düşünüyordum da, bir de siyah kask kullanan arkadaşlar, yazın sıcaklık çok etkiliyor mu acaba?

    Bence başka renklere göre etkiler ama ne kadar etkisi vardır bilmiyorum fakat onun ile birlikte renk itibarıyla güzel gözükür fakat trafikteki görünürlüğü azaltır buda aklınızda bulunsun derim hocam.
  • Nolan n87 mat siyah aldım. Güneşte kullandığım açık renkli kaskla arasında fark yok gibi ben bir farklılık hissetmedim.
  • Virtuality V kullanıcısına yanıt
    polikarbon yada türevi bir kask almayı düşünebilirsin. yarı yarıya mukavemeti yükselir tehlike anında. darbeyi emmeyecektir plastik.
  • erenberkay kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler..
    Peki termoplastik onun bir alt seviyesi mi acaba? Yani polikarbon yerine termoplastik alırsam hata mı etmiş olurum?
  • YnS6166 kullanıcısına yanıt
    Bende inceledim iki ürünü fakat teknik özelliklerini bir köşeye bırakırsak görünüm olarak AGV K3 bana daha çok gel gel gel yapıyor Ama güvenlik açısından hangisi daha üstün bilmiyorum, ya siz?
  • Bir de ayrıca gözlük kullanmak zorundayım.. Kaskın içerisinde nasıl olur, rahatsız eder mi, sürekli kayar mı, hem vizör hem gözlük buğulanır mı.. Bunların cevapları hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Virtuality

    Bir de ayrıca gözlük kullanmak zorundayım.. Kaskın içerisinde nasıl olur, rahatsız eder mi, sürekli kayar mı, hem vizör hem gözlük buğulanır mı.. Bunların cevapları hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

    Buğuyu bilmiyorum ama bazı kasklarda gözlük için özel ayrılmış yer varmış sanırım bi yazıda okumuştum. Bi adam Shoei deniyordu olmuyordu gözlükleri filan oynuyormuş, sıkmış filan ardından Arai deniyor ve tam kalıbına uygun hazırlanmış gibi cuk oturmuş ve gözlüklede çok rahat etmiş. AGV de nasıldır bilmiyorum denemen lazım kaskları o yüzden herkesin kafa yapısı farklı belki kafana AGV oturmaz başka markalara yönelirsin. Dene yani bi mağazada derim
  • Virtuality V kullanıcısına yanıt
    AGV K3 güzel kask. Güvenlik, malzeme kalitesi olarak n87, k3 ikisi de gayet iyi. K3'te güneş vizörü tek kademe n87'de kademeli. Gittiğim yerde k3 uygun beden bulamadım k5 vardı, n87'de vizör fiyatları biraz daha uygun olduğu için ona karar verdim. Seçim sizin yeni kaskınız şimdiden hayırlı olsun
  • nolan n87 de gözlük kanalı var ve birde buğu önleyici camı kutu içinde veriliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenberkay -- 18 Nisan 2017; 9:13:58 >
  • Ben kullanıyorum çok memnunum. Biraz daha çıkabilirsen 1500 TL civarına Premier karbon kasklar var çok tavsiye ediliyor.
  • erenberkay kullanıcısına yanıt
    Nolanda buğu önleyici pinlock'un standart verilmesi avantaj. AGV de yok bildiğim kadarıyla, ekstra 80-100TLlık bir aparat. buğuyu önlemek için daha iyi bir yöntem yok, şart bence. Ayrıca mutlaka güneş vizörlü olmalı K3 de güneş vizörü yok K3SV de var. Fiyatları karşılaştırırken bunlara dikkat edin. Nolan'ın tek dezavantajı 80-90km üzeri hızlarda gürültü olması.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.