Şimdi Ara

Ağzımın içinde bişey var. [SS eklendi] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
10.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ne olduğunu bilmiyorum ama bir ara bende de sürekli çıkıyordu alerji gibi bir şey sanırım. çünkü ben dışarıda yemeye alışık değilim dışarıdan bir şey yedikten sonra baharatı dokunmuştu dilimde ve dudağımın içinde çıkmıştı ama 2 güne geçti bence ilaç kullanmana gerek yok.
  • büyük ihtimal önemli birşey değildir ama yinede bir kulak-burun-boğaz uzmanına görünün.. sizi endişelendirmek istemem ama az da olsa" agız kanseri" olma ihtimali olabilir. o yüzden bence doktora görünün ..

    http://www.kenthaber.com/Haber/saglik/Normal/agiz-yarasi-deyip-gecmeyin/be851802-74df-4ffc-8ee0-8c4d08459d19
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xceza94

     Ağzımın içinde bişey var. [SS eklendi]

    En kötü 2 güne geçirir


    tecrübeyle tavsiyedir;) benim stresten dolayı devamlı ağzımın içinde çıkar, kremi yatmadan akşam sür, sabaha ağrısı 1 gün sonrada kendisi geçer. Yaranın üstünde bir tabaka oluşturyor ve salyanın yarayla temasını geçiriyor ve kısa zaman içerisinde düzelmesini sağlıyor. 2 liraya alabilirsin




  • Az evel karbonat ile ağzımı çalkaladım. En sonda biraz kaldı onuda sürdüm yaraya tamamen geçmedi ama ağrısı azaldı. Sanırım 2 3 kere daha yapınca komple geçer. Dut pekmezini bulamadım bugün. Havalarda sıcaktı fazla aramadım.
  • Pislikten,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amen-Ra

    buco bleu etkili bir ilaç değil.. bunu kullan.. üzerine sürdükten sonra 10-15 dk kadar bekletiyorsun.. 2 - 3 defa yap, hiçbişeyin kalmaz

     Ağzımın içinde bişey var. [SS eklendi]


    etkili ama uzun sürede etkisini gösteriyor. çok eskiden beri kullanıyorum daha sonra bunlar çıkmış demekki. daha kısa sürede etkisini gösteriyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.