Şimdi Ara

Ah Meydanı Doğru, Zengin ve Kaliteli İçerikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ah Meydanı‘nın kuruluşunda bir cümle sarf ettik; “Ah alanların karşısında, Ah’ı alınan kardeşlerimizin de her zaman yanında olacağız.” Öğrenmekten uslanmayan, bilginin paylaşarak çoğalacağına inanan yazar kadromuz ve yorumlarıyla bize destek veren bütün ahalimiz ile size internet ortamının en sıcak ortamını sunuyoruz.
    Artık kimse, kimsenin Ah’ını alıp kaçamayacak. Ah’lar gün yüzüne çıkacak, tartışılacak, gözyaşı döktürecek ama burada bu meydanda bütün sorunlar çözülecek! Meydanımızda işte size tam da bu fırsatı sunuyoruz. Ah Metre ile herkes aldığı Ah’ı, alınan Ah’ını yazıya dökecek, halk bu insanlara aradığı huzuru, aradığı merhameti, gerçekten Ah alıp almadığını tartışacak. Gerek uzman kadromuz gerek halk tarafından oylandıktan ve tartışıldıktan sonra artık herkes derin bir nefes, rahat bir uyku çekebilecek..
    Bununla birlikte, bu fani dünyaya ait edindiğimiz bütün bilgileri de sizinle paylaşarak, değerli kardeşlerimizin yorumları ile sadece doğru, zengin ve kaliteli içeriklerle sizin karşınızda olacağız. Spor kategorisi altında kaliteli analizler ve maç yorumları. Tüm dünyadan ve güzel ülkemizden, Sinema TV kategorisi altında mutlaka izlemeniz gereken diziler ve dizi önerileri. Oyun kategorisi altında ise en son teknolojili konsollar/bilgisayarlar, oyun inceleme ve oyun haberleri sizleri bekliyor. Teknoloji haberleri ile gündemi takip edip, seyahat kategorisi altında tüm dünyayı karış karış gezmiş gibi olacağız.
    Meydanımız herkese, her sevdalıya, her acı çekene, her yardımsevere, her gönül dostuna açık. Gel! Tıkla! Ah Meydanı sadece bir tık uzağında..
    Ahmeydani.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.