Şimdi Ara

Ahşap bungalov fiyatları hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
9.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Önümüzdeki dönemde niyetim bir arsa üzerine 15-20 ahşap bungalov yerleştirip bir turistik tesis (pansiyon, oda-kahvaltı formatında) açmak.
    -Sıfırdan bitime kadarki süreç ve dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?
    -Ahşap söz konusu olduğunda betonarmeden farklı olarak imar durumu, m2 yüzdesi, ruhsat, izinler gibi resmi konularda değişiklik oluyor mu?
    -Bu konuda çevrenizde ya da kendinizde bir deneyim var mı? Varsa imalat noktasında ne tarz bir ahşap sitemi öneriyorsunuz?
    -Maliyet olarak pazarlanabilir, kalınabilir bir bungalov elektrik+su tesisatı dahil, anahtar teslimi hangi fiyatlarda olabilir?

    Şimdiden öneri ve fikir paylaşımlarınız için teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • MERHABALAR

    YAPILACAK YER ZANNEDERSEM MANZARALI DAG KOY YANI GIBI BIYERSE İMARA ACIK DAYILSE HAFİF SU BASMALI KUTUK EV DUSUNURSEN AHŞAPTA İZİN VAR BIR IKI KUCUK AYRINTI VAR OKADAR

    İNCELE İSTERSEN BİRİKİ PROJEMIZ VAR 20 M2 OLUP 2 KATLI BUNGALOV EVLERI DUSUNURSEN YARDIMCI OLURUZ

    SU BASMA,KUTUK EV,SU ELEKTIRIK, 950 TL M2 SU BASMA ,LOSEPTIK CUKURU, MUTFAK MERDIVEN (2 KATLI OLURSA) MUTFAK YATAK ODA 2 ADET BANYO WC HERSEY DAHIL 1850 TL M2 SI

    SAYGILARIMLA IYI CALISMALAR BUYRUN SİTEMIZE:

    www.dostahsap.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dostmobilya -- 16 Mayıs 2014; 23:44:08 >
  • Ucuz etin suyu kara olur mantigi kesinlikle dogru. Her zaman en ucuna yönelme, yararindan çok zararli olabiliyor. Saglikli, ucuz, uzun ömürlü bir yapi sistemi olan saman evlere bir göz atmanizi öneriyorum. 100 metre kare bir saman evin maliyeti söyledir: Temel, duvarlar, çati, elektrik,su tesisati, iç cephe dis cephe sivasi,tavan, dis cephe kaplamasi, ic duvarlar, kapi ve pencereleri 50-60 bin TL ya yapilabilir.


    Modern akademik görüsler saman evlerin ideal yasam alanlari oldugu yönündedir ve Günümüzde Ingiltere ve birçok gelismis ülkede saman yapi sistemleri üzerindeki ön yargiyi yikmak için tesvikler saglanmaktadir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.