Şimdi Ara

Aile hekimi sağlık muayenesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar, bedelli askerlik için başvuruda bulunacağım. hayatımı şimdilik etkilemeyecekse bile bazı sağlık sorunlarım var.sağlık muayenesi nasıl oluyor? doktor ne soruyor mesela? yakın zamanda askerlik için sağlık muayenesinden geçmiş arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? bu konuda bizi bilgilendirebilirler mi acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • aile hekimine gidince şu şu sorunlarım var dersen hastaneye sevk eder oradan eğer durumun kötüyse çürük alırsın değilse sağlam


    aile hekimine hiçbir şeyim yok dersen tamam der ama önceki hastane kayıtlarını inceliyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 11 Mayıs 2022; 23:33:58 >
  • valla bana 'beni net görebiliyor musun' diye sormuştu evet demiştim göz muayenem bitmişti, başka bir sıkıntın sorunun var mı demişti yok demiştim muayene komple bitmişti   doktordan doktora değişebilir tabii.

  • @B-2 Spirit @Jeremy Klakson anladım. teşekkür ederim.doktor ayrıntılı incelerse hastaneye sevk eder diye düşünüyorum o zaman.ama keşke bedelli yapma şansım olsa. hakkımızda hayırlısı inşallah.

    Eğer aile hekimi sorun görmezse ve onaylarsa askerde tekrar muayene yapılıyor mu acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey Yo bro kullanıcısına yanıt

    eskisi gibi çürüğe kolay kolay ayırmıyorlar çok net sorunlar var ise ayırıyorlar ve onu da genelde askerdeyken uğraştırıyorlar.


    Yani askere gidersin muhtemelen orada bakarlar sen söylerin test vs yaparlar anca o şekilde oluyordu. askerliğin yarısında giden arkadaşlarımız olmuştu çürüğe ayrılıp.

  • @MücahitBayram55 hocam benim sorunum böbreklerle alakalı. şimdilik çok şükür hayatıma etki edebilecek bir engel yok. bir böbreğim tam çalışıyorken diğeri yüzde 10 falan çalışıyor. yani doğuştan tek böbrekliyim. gerek bu forumda gerek başka sitelerde bu sorunun askeriye için muafiyet durumu teşkil ettiğini okudum.bedelli de olsa askere de gitmek istiyorum. bu sorun nedeniyle askere alınmama gibi endişelerim var açıkçası.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey Yo bro kullanıcısına yanıt

    Polislik veya askerlikte bu şekilde personel olamayan arkadaşlarım vardı. Sizin sorununuzda muhtemelen askerlik yapmanıza engel olabilir.


    Ancak bazı durumlar da kişiye sorabiliyorlar ''seni çürük yazarım ama sen istiyor musun gibi'' ya da doktor insiyatifi ile engelini yetersiz bulup ya da sonrasında kendini riske atmamak için genelde askere gönderebiliyorlar.


    Siz gitmek istediğinizi belirtirseniz gitme ihtimaliniz var ancak tek böbrek sorununu TSK daha ciddi ele alıyor diye biliyorum ve açıkcası riskli durum varsa asla risk almıyorlar.


    Ben Eskişehir de Hava kuvvetlerinde pandemide her gün dışarı çıkacak şekilde askerlik yaptım ancak personel değilseniz yapılacak iş değil.


    Artık eskisi gibi çevreden de askere gitmişsin gitmemişsin çürük vermişler göndermişler kimse takılmıyor bedelli 'den sonra insanların bakış açısı da değişti.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.