Şimdi Ara

Aile Hekimi Sağlık Raporu (Şikayet Etmeli miyim?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Ehliyetimi yenilemek istiyordum. Bu yüzden sağlık raporu için aile hekimine gittim. Aile hekimim geçen aylarda anksiyete için gittiğim doktorun yazdığı ilaç nedeniyle uzman hekime yönlendirdi. Antidepresan yazıldı diye böyle bir şey yapmaya hakkı var mı? İlla gitmem mi gerekiyor yani uzman hekime?

    Asıl olay bana kan grubumu mu sormadı. Eve geldiğimde kağıdı kontrol ettiğimde kan grubumu 0rh+ olarak belirtmiş. Halbuki ben A rh+. Böyle bir hatayı nasıl yapabiliyor. Bu çok önemli bir konu ve kan grubu mu sormadı bile. Bunu farketmeyedebilirdim. Sizce sağlık bakanlığına şikayet etmeli miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sakin ol kardeş önce bi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyla ilgili bilgi sahibi olan biri var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum şikayet edecek birşey yoktur artık eskisi gib değil e-nabız adında otomasyon sistem var şimdi doktor o sisteme girince sen hangi doktora gitmişsin ne ilaç kullanmıssın hastalığpın ney herşeyi görüyot o yüzden en ufak şeyde uzman doktora yönlendiriyor bende epilepsi hastsıyım aynı şey benim için de geçerli....
  • Kan grubumu sormaması bence ciddi bir hata. Ben bu hatayı farketmeyebilirdim. O yanlış kan grubuna göre ehliyete başvursaydım ne olacaktı? İleride bir kaza geçirsem ehliyette yazan yanlış kan grubuna göre bir müdahale yapılsa bunun sorumlusu kim olacak? Ufak gibi görünen ama aslında yaptığı ciddi bir hata.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.