Şimdi Ara

aileyle aynı/farklı şehirde okumak ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sizce aileyle aynı şehirde okumak sıkıcı mı ? özellikle benim ailem herşeye karışan bir aile, akşam en geç 9 dedin mi evde olmalıyım.hiçbirşekilde ps3 gibi oyun aletlerini annem evin içine sokmaz.bilgisayar kullanmama zaten karşılar.

    ama ailemle farklı bir şehirde okusam bunların tam tersi olur,arkadaşlarla istediğim gibi 4 yıl boyunca eğlenebilirdim ve gençliğimin tadını çıkarabilirdim.

    not: ben ailemle aynı ilde okuyorum ve gerçekten pişmanım.keşke farklı bir ilde kazansaydım.



  • Bu sorunun cevabını çok merak edenlerden biride benim açıkçası Aile ile aynı ilde(istanbulda) kalıp üniversite okumak mı daha iyi yoksa farklı ilde okumak mı?Tabi benim ailemde eve giriş çıkış saatlerine karışırda öyle pc ps3 falan durumlarına elleşmez pek :)
  • Ben zaten kendi basimin caresine bakmayi seviyorum, olursa iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kişiye göre değişir ben 2 yıldır ailemden uzaktayım zorluğu çok var yeme,içme,bulaşık,ütü temizlik falan bunlar sorun oluyor hatun bulursan bu dertlerden biraz da olsa kurtulursun.Ailenin yanında olursan da yemek ve temizlik diye bir derdin yok,vize final zamanı bunlar çok büyük sorun oluyor genelde bu zamanlar paso dışarıdan yemek zorunda kalıyoruz.

    Onun dışında benim ailem bana o konuda karışmaz ailemin yanında okuysaydım gece eve gelmediğim zaman problem çıkmazdı eğer bu tarz olaylarda akşam telefon açıp nerdesin eve gel diyen bir aileniz varsa liseye gider gibi geçer 4-5 yılınız.

    edit:Bence şehir dışında uzaklarda okumak lazım insan hayatı öğreniyor,çok şeyler katıyor yani anlatılmaz bir duygu eğlencesi var üzüntüsü de var hayatın gerçeklerini öğreniyorsunuz.Üstünüze yüklenen sorumluluklar,faturalar,ay başı hesaplamaları gelir gider tablosu bunların yanında insan ilişkileri falan gerçekten her konuda kendinizi geliştiriyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 17 Haziran 2012; 12:54:31 >




  • bir arkadaşım muğla üniversitesinde kyk da kalıyor,sınırsızmış banyo yapmak,ütü için ayrı yerleri varmış.

    veya yurdun dışında çamaşırhanecilerde de yıkatabilirsin.onlar ütü de yapıyorlarmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şakirt1000 -- 17 Haziran 2012; 13:15:53 >
  • kyk da banyo falan sorun değil kalkar yaparsanız ama her kyk bir değil kimisi modern kimisi eski kötü ama sıcak su sorunu yok yani istediğin vakit de gidip yıkanabiliyorsun.Ütü için her katta bölümler var işte gidip orada ütünü yapıyorsun bazen sıra da bekleyebilirsin onun için geceden yaparsan sorun olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.