Şimdi Ara

Ainol Novo 7 Venüs Önerir Misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar lafı hiç uzatmadan konuya dalıyorum. Elimde sınırlı miktarda para var, tablet piyasasında da abartmadan söylüyorum yüzlerce çeşit var, bir türlü bu işin içinden çıkamadım. Arkadaşım bana bu ürünü bu siteden almamı önerdi:http://www.focalprice.com/CE0306B/Ainol_NOVO7_7_Android_411_Quad_Core_Actions_ATM7029_4x15GHz_16GB.html

    Biri burada, ürünün Venus olup olmadığını sormuş, şirket de evet venüs demiş.

    Cahilliğime verin, ereyonda satılan bu ürünün bununla aynı olup olmadığını bilmiyorum, çünkü ürünlerin, aynı ismi taşıyan modellerin farklı sürümleri olabiliyor.
    http://www.ereyon.com.tr/urun/ainol-novo-7-venus-16-gb.aspx

    Öncelikle bu kafama takıldı, Türkiye'de 15 lira farkla satılıyorsa Çin'den sipariş vermeye gerek yok sonuçta. Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.

    İkinci sorun beterin beteri ve kafamı en çok bu kurcalıyor, arkadaşın biri ainol ürünlerine bayağı bir hönkürmüş, büyük oranda haklı olduğunu görüyorum, ve tırsıyorum.
    Açtığı konu burada:http://forum.donanimhaber.com/m_70186305/mpage_2/tm.htm

    Yani özetle: ben bu tableti almalı mıyım almamalı mıyım? Alırsam nerden almalıyım? Almamalıysam ne almalıyım ve nereden almalıyım?

    Bu, arkadaşa tableti özellikle neler için kullanacağıma dair yazım, buraya kopyalıyorum:

    1) PDF kitap okuma
    2) .cbr uzantılı çizgi roman okuma
    3) mp4, flv, wmv, avi uzantıları başta olmak üzere film izleme
    4) herhangi bir websitesi üzerinden falan webcam yayını yapabilme
    5) wireless kullanabilme, boğaziçinin wirelessı çok güçlü, ama ben evdeki modemi kablosuzla değiştiricem, başka odaya geçince çekmezse bi halta yaramaz
    6) Oyun moyun çok önemli değil, olsa güzel olur, kardeşlerim falan oynar

    İlginiz için teşekkür ediyorum, lütfen "daha önce kaç kez konusu açıldı falan" gibi çözüm dışı mesajlar atmayın, evet daha önce çok açılmış olabilir, ben de ayrıca soruyorum







  • Arkadasim ben sana ainol u tavsiye etmiyorum.bende 6.7 ay onc3 ainol novo 10 inc almistim.hic memnun kalmadim.bence o fiyatlara indirimden asus veya samsung alabilirsin.islemci ve ram degerleri beni yaniltmisti.ama cihaz cok sorun cikardi sana su an bu mesaji samsung t310 tabletten yaziyorum.kullanamadigim icin bunu aldim.ainol u cocuklara verdim.cok fazla sorun cikardi simdi yazsam uzun surer sarji yarimken sarj yok diye acilmama dokunmatik takilmasi kilitlenme vs..alacaksan marka al guc deg3rlerine kanma bence.tablette ne kadar oyun oynarsin bilmiyorum ama internet ve sosyal aglar icin o cihazi bosver.marka al.uygun fiyata tabletler var piyasada.ben Çin markalarindan uzak dur derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 liraya indirimden samsung veya asus varsa neden olmasın
  • o bütçeye yurt içi alacağın tabletler ile pek de memnun olamayabilirsin. Size tavsiyem yurt dışından daha güncel tabletler almanız.

    Markaya takılmayın, Ainol olur Pipo olur Cube olur, farketmez... Bence bakış açınızı genişletip yeni ürünlere de yönelin...

    Ya da kendinize zaman verip, bütçenizi yükseltme imkanınız varsa yeni nesil tabletlere bakın derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.