Şimdi Ara

Aion Glad sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Anuhart serverinde bir gla açtım oyunu ilk oynayışım. Asmodian karakterim var şu an 17 level. Ben karakterimi hep güçlü yapmaya çalışıyorum itemlerine falan hep ip mana taşları falan bastım kritik bastım ama bazen sorun yaratıyor. Mesala sefer görevleri genelde düşmanın köylerinde birini öldürmekle ilgili ama orada çok fazla yaratık var beni gören saldırıyor 3 yaratık geldimi yatıyorum zaten. Açabildiğim bütün skilleri açtım yalnız Hiddet patlaması diye bir skill var kullanılmıyor neden anlamadım. Bu sorunu yaşayan tek benmiyim anlamıyorum. Geçen Fransız bir Gunner gördüm 18 lvl çatır çatır kesiyordu. Eğer hata bendeyse bu çarı bırakıp tavsiyelerinize göre zubabadaki 10 lvl templara devam edeceğim. Şimdiden teşekkürler.







  • o tarz görevlerde harala gürele gitmiceksin adamları gözetle yanlız kalıyorlar zaten kendi yolunu temizleyerek git
  • Glad gunnerden daha dayanıklı. karakteri çözememişsindir. Anuhart gibi boş bir serverda oynucağına zubaba serverinda türklerle takılıp oyunu öğren. sonra öğrenincede git spatalosda filan oyna. anuhart gibi saçma bir serverda ne işin var. yani sağdan soldan duyduğunuz anti tr serverci lafları ile zubabada başlamıorsunuz. gidip aynı kalitede yabancı serverda başlıyorsunuz bide oyunuda bilmiosunuz. önce zubabada başla oyunu öğren. tr cileri sevmiosan git spatalosda filan oyna madem kalite istiosun. ordada sürekli ezik kalacaksın o server en az benim bildiğim 5 senelik.
  • Anuhartı rasgale seçtim zubabada bir gunner birde teplar kasıyorum ilerde biriyle devam edeceğim pve sevdiğim için görevler falanda beni etkiliyor asmonun senaryosu güzel ama beni bıktırıyor o yüzden elyoa deniyeceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.