Şimdi Ara

Aion soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar okullar kapansın hemen başlamayı düşünüyorum ama 4 karakter arasında kaldım.

    Templar
    -Çok eğlenceli gözüküyor ama anladığım kadarıyla geliştirmesi zor ve kendimce pvpde başarılı olamaz gibi geliyor mesala bir gunnera karşı çünkü gunner hareket ederken skill vuruyor ve gunnere yakalayana kadar hpnin yarısı gider ayrıca yakın dövüş karakterler bir hava pvpsinde ne yapabilir.

    SpiritMaster

    -Aynı şekilde güçlü olabilir pvpde vs ama kullanımı ne zorlukta alışabilirmiyim

    Sihirbaz

    -Bunun hakkında pek sorum yok tek sorum gunner gibi harekt halinde skill vurabiliyor mu?

    Gunner

    -dps güzel hareket halindeki vuruşuda iyi ama kötüleyen çok kişi var nedenleri neler.

    son olarak Asmo çok hoşuma gitti ama o karanlık atmosferde oynaması sıkıcı olabilir siz hangi ırkı önerirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Gunner çöp class oyun bilgisi açısından genel olarak hiçbirşey öğretemez sana 65 lvl gelirsin noob diyip dururlar oyundan soguturlar hiçbir yetenek istemiyor sürekli aynı tuşa basıyorsun lvl kasması kolaydır. Adam gibi item dizersen istediğin partilere girebilirsin yeni başlıycam diyorsun tek başınaysan bence uğraşma. Çünkü aşırı gunner fazlalılığı var serverlarda.

    sihirbaz(sorc) oynaması en zevkli karakterler içinde ilk 3'e girer bence belli başlı komboları var oynarım dersen öğretirim. Dikkatli ve sabırlı bir oyuncuyum diyorsan oyna. Bana göre oyundaki elbiselerine en çok özenilmiş class çok hoş görünüyor. Yüksek lvllarda sorunları başlıyor. Her pve için ayrı pvp için ayrı Skill yelpazesi var. Çok yüksek vurur ama çokta yüksek yer o yüzden skill sıralaması çok önemli

    Spiritmaster Bana göre en abartı ve noob classıdır. Ama tek oynuycaksan baştan sona cleric ve Sm öneririm dışa muhtaçlık açısından en düşük classlar. SM yaratıkların ve düşmanların kendine bastığı neredeyse tüm buffları siler pet cıkartır. Petin canından alıp kendine basabilirsin yada tam tersi tüm partiyi görünmez yapar. Son seviye item dizsende anlık yüksek damage vuramaz full zehir üstüne kuruludur. 1v1 de aşırı üstündür sm oynarsan Cleric ve Bard zorlayacaktır seni belki birde gunner oda sürekli slience spamlarsa.Takımda 1 tane aranır genelde aranılan adam olurum bende o potansiyel var diyorsan dene derim. Fear gibi bir olay var birde 2-3 tane fear skilli var bir tanesi alan 6-8 saniye boyunca cleric dışardan cure atmassa salak salak yaratık formunda oraya buraya kosustururlar bu yüzden 1v1 de ezer ama aionda 1v1 atmak cok zordur arena dışında millet aç gibi dalar bu oyunda doğru düzgün 1v1 kavramı yoktur. Çok olan ezer aklında olsun.


    Templar hakkında insanlar yanılıyor genelde oyunun en masraflı 2 classı cleric ve templardır. Tempların 2 skill yolu vardır birisi yaratık keserken tanklamana yarar agro dediğimiz yani 12 kişinin vurmasına rağmen boss sana vurmaya devam eder. Öteki yol damage yoludur. Oyunda lvl kasması en zor karakterlerdendir vede en zor ölen skilleri çok orjinaldır bodyguard atarsın partindeki birisine onun yediği damage sana işler iron skin var 30 saniye boyunca yediğin damageler yüzde 50 düşer. Oyun mentalitende ben girerim 10 kişinin içine 1-2 tanesi kesip cıkarım diyorsan templar ile başarabilirsin bunu yanına adam gibi cleric bulursan 2v10 bile atarsınız. Cogu serverda templar sayısı az zaten 65 oldugunda boş kalmassın bir legion'a kapak atar orada isim yaparsın sonra teklifler gelmeye başlar ordan burdan pve olayını çözersen pvp de devamından gelir.


    Asmo Sorclar daha güçlü skill süreleri daha kısa diye biliyorum asmo sorcların. Ötekiler hakkında bilgim yok elyos hiç oynamadım. Oyunda uzakçı classlar üstünlüğü var kimse bunu inkar edemez ama lvlının itemine sahip olursan ve bunu playerlıkla birleştirirsen yakıncı classlar ezer geçer. Umarım faydalı olmuştur.




  • Saol çok yararlı oldu. Ama hala tam karar veremedim gunner istiyordum ama vazgeçtim. Sihirbaz biraz tecrübe istiyor ve bende yeniyim pek olmaz ya SM ya da Templar açacam ve asmonun yaşadagı yerler çirkin olsada görünüş ve oynayış yönünden daha iyi
  • Saol ya SM ya da Templar açacağım her ne kadar asmoların ülkesi ve atmosferi çirkin olsada asmolar daha havalı yinede başka arkadaşların önerileri önemli Teşekkürler
  • Bu oyundaki en büyük zevk zor karakterlerle oynamaktır. Örneğin Glad çarım var hiçbir çar bunun kadar zevk vermedi bana :D
    Aiondan zevk almak istiyorsan seçeceğin karakterden önce iyi ping olması gerekir. Yoksa oyundaki en ezik karakterler bile seni kolayca keser.
    Ayrıca benim elyos çarım da Asmo da mevcut. Ve denildiği gibi Asmo haritaları hiç de öle çirkin yerlerde yaşamıyorlar. aralarındaki tek fark Asmoların ellerinde pençe var Elyosda yok.
    Ve zaten 60 lvl dan sonra ortak haritada her şey yapılıyor o yüzden o yaşanılan yerler hakkında söylenenleri pek kafana takma.
  • Boğğra B kullanıcısına yanıt
    2010 dan beri bu oyunu oynuyorum ezik karekter diye bir şey yoktur ezik oyuncu vardır bütün karekterler + ve - leriyle aynı sayılır sadece karekterlerin yoğurt yiyişleri farklı sana tavsiyem kendi oyun stiline göre karekter seç neyi becerebilirsin seni ne eğlendirir ona bak örnk grubundaki kimse ölmese hepsini yaşatırım bu beni mutlu eder dersen cleric ben öyle hızlı degilim anca w a sd yaparım arkadaşları arkadan takip ederim arada mausela tıklarım diyorsan chanter yok ben tek takılırım zabrederim ögrenirim Sürekli ölürüm bu işin prosu olana kadar tokat yerin dersen asasin sorc ranger benim kankilerim var hep beraber oynuyoruz dersen templer ben lider ruhluyum ekibi yönlendirim dalgın yeri dagıtırım diyorsan glad eger 13 yaşı ve altıysan gunner bayan vede müziği seviyorsan ve millete çile çektirmeyi seviyorsan bard yine cileciysen ve arkadaşların varsa sm tekken tarzı oyunları seviyorsan aethertech ancak sana böyle yardımcı olabilirim kendine uygun ve eğlenecegini seçmen gerek eger bi class güçlü olsaydı her kes o nu acardı tarzına göre seçmen gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.