Şimdi Ara

Aion şu anki durumu ? acil cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyun şu anda indirmeme değer mi? oyuncu yoğunluğu hangi serverda fazla bi bilgi verirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woldhkk -- 1 Haziran 2016; 10:12:43 >



  • Türkçe dil seçeneği, katalam haritalarının kalması ve pvp nin ölmesi ile türk oyuncuların çoğu bıraktı. Oynayan çok türk yok. Oyun ise genel anlamda kötü durumda. hızla oyuncu kaybediyor. tahminim 1-2 seneye tamamen serverları kapatırlar.
  • İndirmeyeyim ozaman ? Önereceğin başka online oyun var mı hocam beni kitlesin başına biraz?
  • woldhkk W kullanıcısına yanıt
    Antriksha'da Türk cok ama Türkçe yazmıyorlar pek. Millet B&S'den sıkılıp geri dönmeye falan başladı. Başlayacaksan şimdi başla event'ta var ekmek yersin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 2 Haziran 2016; 7:53:13 >
  • Şu anda aktif olarak oynuyoruz 5-6 kişilik bir ekiple oyundaki serverların birleşmesi ile ve steame geçmesi ile oyuncu sayısı gayet fazla ve serverlar dolu belki oyun başı mapler biraz tenha olabilir ama onun dışında şu an oyuncu sıkıntısı yok 65 level olduğunda oyunun yeni başladıgını göreceksin ve oyuncuların %80 kısmı 65 oldugu ıcın genelde partylerde olaylar 65den sonra başlıyor :)
  • antri deyim 65 ve 56 lvl var. 65 lvlde partilere nasıl gireceğimi bilemiyorum. Rentusa nasıl girilir yardım ederseniz sevinirim. Elyostayım.
  • Merhabalar,
    Bu yazımı öncelikle aionu yeni tanıyan ve kısmende olsa aion hakkına biraz bilgisi olan oyuncu arkadaşlarım için yazıyorum.
    Aion hakkında bazı düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istedim.Forumlarda Aion kelimesi içeren başlıkları gezdiğimde içeriklerinde yazılarnların pek çoğunun oyuna yeni başlamak isteyenlerin yada oyunla tanışmış ama henüz onu çözme çabası içerisinde olanların yazılarını okumaktayım. yazımı uzatıp sizi burda sıkmayı düşünmüyorum o yüzden fazla açıklama yapmadan şunları söyleyeyim; Aion, online oyun sevenlerin hatta pc de oyun oynamayı sevenlerin bile bir kez dahi olsa oynayıp görmesi gereken sınıfının en iyi oyunlarından biridir. MMORPG tarzında oynamayı sevenler için mükemmel bir oyundur. Malesef forumlarda yazılanlar genelde oyunu henüz tam öğrenememiş arkadaşlar tarafından yazıldığını görmekteyim.
    Aion u denemedi iseniz hiç düşünmeyin oyunu indirin ve oynayın aion ile tanışın. Aion oynamanın birazda yetenek istediğini, oyunda ilerlemenin sizin becerilerinizle orantılı olduğunu görün. Aion bay~Bayan, 7 den 70 e her yaşa hitab eder.

    Arkadaşlar, ben aionla tanışalı 6 yıl oldu ve pek çok online oyunu oynadım. Aion daki PVP ve kalite başka oyunlarda yok. Ben ülkemdeki pek çok oyuncu arkadaşımın bu oyunu gerçek anlamda tanımasını diliyorum. Elbetteki bazı eleştirilebilir yanları var. Fakat oyun sürekli kendini geliştiriyor ve oyuncularının yanında oluyor.

    10 Ağustos 2016 da Aion 5.0 da görüşmek üzere
    Server:Antriksha Nick:Greenarcher




  • Bende 6 senedir Aion oynamış ve gameforge un yaptıklarına dayanamayıp oyunu bırakmış biri olarak şunu söyleyebilirimki; denediğim 30 üstünde mmorpg ile kıyas edersem, Aion'un pvpsi üzerine daha güzel pvp sistemine sahip bir oyuna rastlamadım. Uzun zamandır GW2 oynuyorum. Servis, Kalite, oyuncu sayısı, firmanın özverili yaklaşımı, shopta seni 1 gram ileriye götürecek birşeyin satılmayışı ile Aion'dan en az 10 gömlek üstün bir oyun ama gel gelelimki, o Aiondaki sorcererin, asas'in tempların ve bir çok karakterin yaptığı coverlar kombolar o hız o aktion yok. Hiç bir oyunda yok. Aion'un pvp si üzerine pvp tanımam. Eğer gameforge para göz olmasaydı. Milleti durduk yere banlamasaydı. Biraz oyuncular üzerinde özverili ve anlayışlı olsaydı kısaca oyun gameforge a geçmeyip ncsoft da kalmaya devam etseydi. Bende halen Aion oynuyor olurdum. En son bundan 6 ay önce oyunu oynarken, firma bizim ayalarca uğraşıp almaya çalıştığımız armorları, para basanlara dağıttı resmen, +12 tüyler vs vs. parayla millet item yaptı. Çok acı bir durum gerçekten. Gameforge Tera gibi Aion'unda içine etti. Zaten oyuncu sayılarıda çok düşük. Serverlar birleşe birleşe 3 tane Eu kaldı. Onlardan akşamları en fazla 2500 online buluyordur. Bir mmorpg için çok az oranlar bunlar.




  • Merhabalar,

    Ben de diğer arkadaşlar gibi çok uzun süremi Aion online da geçirdim. Yaklaşık 7 sene oynamış biriyim ara ara bırakmış olsamda :) . Piyasada farklı MMORPG de denedim , FPS de denedim , HOTS , LOL , DOTA 2 gibi bir çok da MOBA tarzı oyunlarda denedim ama hiç biri Aion' un yerini tutmuyor. Aion' daki PVP hiç bir oyunda bulunmuyor , grafikleri olsun , animeleri olsun , hız' ı olsun , taktikleri , stratejileri olsun hiç bir oyunda yok. Hemen başlayım beni sarsın diyorsan o biraz zor çünkü çok fazla eski oyuncusu olan bir oyun olduğu için ilk haritalarda çok fazla kişi bulamayabilirsin. İlk başladığımız zamanlarda RIFT gitmekten biz lvl kasamazdık. Daha 35 lvl ilk extend'i ( Kromede Spear' ı ) kapar kapmaz RIFT ' e gitmiştim. Şimdi onlar eskide kaldı tabiki de şimdi tabi yeni patch ile artık 70 mi 75 mi oldu bilemiyorum ama eski patch' e göre konuşacak olursak asıl iş 65 de başlıyor yani 65 lvl' e kadar henüz Aion' a dahi çok fazla bir şey görmemiş oluyorsunuz en azından yeni başlıyacaklar için.

    Ama bir defa 65 lwl olduktan sonra dungeonlar olsun PVP olsun Kamar' ı olsun SWB ' si olsun seni baştan çıkarıyor açıkcası. Güzel bir ekibin varsa beraberce hem PVPVE olarak süper vakit geçireceğinizi çok rahatlıkla söyleyebilirim.

    Çünkü oyuna alıştıkca oyunu anladıkça tek bir set' e veya tek bir silah' a sahip olmanın yetmediğini göreceksin... ve ona göre tekrardan her duruma karşı hazırlı olmak için yeni itemler ile uğraşacaksın ve evet belki dungeon' a 10 defa gireceksin ve hiç bir şey düşüremeyeceksin ama her sefer seni daha da çok kırbaçlayacak ve en sonunda istediğin itemi düşürdüğünde baya bir keyifli olacaksın... ( Tabi bu seferde farklı bir zorluk başlayacak + basma ve taş basma gibi )

    İşin item kısmını hallettikten sonra bu seferde hem Pvp de hemde Pve de daha fazla dmg yapmak için kombo öğrenmek durumunda kalacaksın... Weaving , jump shot öğrenmek ve uygulamak zorunda kalacaksın...Bunlar sana her zaman daha fazla avantaj sağlayacak... Tabi bir de oynadığın karakterin skillerini ve ne işe yaracağını öğrenmek gerekiyor...( Sadece kendi skillerini değil diğer karakterlerin de skillerini öğrenmen gerekmekte. )

    Özetle , Aion Online gerçekten de oynanması gereken son derece zevkli ve kendi içinde zorlukları olan bir oyun muhteşem bir MMORPG oyunudur...

    Not : Keşke vaktim olsa da tekrardan dönebilsem oyuna...

    Server : Zubaba ( Birleşmeden Önce ) Nick : Zuppe / Jaicho




  • Aion güzel oyun oyunun sıkıntıları çok farklı aslında. NC Soft ürettiği oyunları EU ve NA oyuncularına göre değil kendi menşei olduğu Koreli oyuncular için üretiyor o yüzden o youtube'daki korelilerin oynadığı gibi ne akıcı oynayabiliyoruz oyunu nede yüksek seviye itemlere sahip olabiliyoruz. Kore'de drop rate vb. oranlar daha yüksek.

    Birde EU serverlarının adamı gerçek anlamda bir tuhaf , bir kısım remodel ve karakter görüntüsüne dünyanın parasını basarken bir kısım da shop'a dünyanın parasını basıyor gerçek anlamda oyunu adam gibi bileğinin hakkıyla oynayan %10-20'lik bir kısım var geri kalan kısım gerçekten gereksiz ve ne yaptığından bi haber insan modelleriyle dolu. Bu Aion için geçerli değil istediğiniz oyunun EU serverına gidin bu tablo ile karşılaşırsınız.
  • Oyunun yeni halini beğendim. Black Desert Online gibi olmuş. Level kasması zor ve her lvl alışında bayağı bir sağlamlaşıyorsun. Aion zaten hard core bir oyundu tam full + full hard core olmuş :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.