Şimdi Ara

Aiona Başlamak Sabah 8 gece 1 Online süresi ile (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xvassago


    quote:

    Orijinalden alıntı: limon2015


    quote:

    Orijinalden alıntı: Xvassago


    quote:

    Orijinalden alıntı: limon2015

    quote:

    Orijinalden alıntı: deadlords

    Cepten aynı şekilde siteye giriyorsun siteye girdikten sonra yeni hesap oluşturdan direk yeni hesabını oluşturuyorsun ama mail onayı da dahil hepsini telefondan yap öyle dene. Olmadı bir mesaj at Türkçe destek veren ekibi var diye biliyorum aionun hemen problemi çözerler.

    Desteğe mesaj atmasın. Ben daha önceden attım. Birşey yaptıkları yok. Temiz bir pc den yeniden hesap açın diye cevap veriyorlar. Cevabıda 3 günde verirlerse şaşırma. ha ben sana burdan cevap veriyorum. Destekle uğraşma zira orası daha ziyade köstek niteliğinde. cep telefonundan hesap açma olayına gelirsekte, tek fark mouse yerine işaret parmağının uç kısmını kullanıyorsun. O kadar.

    Yok arkadaş olmuyo telefondan yaptım ban yıyorum bu nasıl bi sacma oyun ya artık kufur etmeye basladım her ban yıyısımde acıcak ID bulamıyorum kendıme ticket atmıstım abuk zubuk cevap yazmıslar ben ne demısım onlar ne demıs peh arkadaş nasıl cozucez bunu

    Tmm hocam sakin ol. Yeni bir mail adresi aç sen. mailin şifresini bana özelden at. ben sana açayım hesap. sonra mailin şifresini değiştirirsin.

    hocam yardımın için cok tesekkur ederım hesabı actım hatayı gıderdım oyundayım 7 lvl oldum :) Antrishka dıe bi serverda actım orda acın dedınız dıe :) Elyos tarafındayım sende ordaysan paslasalım mı ?

    Hocam ben asmodian tarafındayım. server olarak doğru seçim yapmışsın. Türklerin hepsi Antrishkada.

    Diğer arkadaşa cevap olarak da hesap silinme durumu söz konusu değil. Dil seçeneği kalkalı bayağı oluyor. Türkçe artık yok. Son level 75 oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 27 Ekim 2016; 9:24:51 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.