Şimdi Ara

**AİRFEL MAESTRO SMART PREMİX** Kullanıcıları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
5
Favori
11.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • drdemir kullanıcısına yanıt
    107.5 diye bir verimlilik oranı yok. Eski ölçüm oranları onlar artık erp ölçümleri geçerli. 98 verimli dediğiniz kombi yeni sistem ölçümlerine göre verilmiş bunu göz önünde bulundurun

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • drdemir kullanıcısına yanıt

    Aha Muğlalı’yı buldum :) airfel i aldınız mı ? Memnun musunuz ? ben de Muğla merkez dubleks için kombi arayışındayım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • major24 M kullanıcısına yanıt
    Daha 1 ay içinde taşınacağım ama herhalde memnuniyetimiz kışın belli olur diye düşünüyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kime sorduysam önerdi airfel i . Bizde 3 tane aldık, hayırlısı bakalım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bu modeli almayı düşünüyorum bu modelin aksamları plastik mi pirinç malzeme mi? Airfel digifel premix de pirinçten plastiğe dönmüşlerdi bu modelde durum nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanım kılavuzu siteden kalkmış hiç bir yerde de yok. Nereden bulabilirim var mı dosya olarak elinde olan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Plastik değil kardeşim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eksi bir nokta, su basıncı görebilmeniz için kombinin ateşlemesini kesmek gerekiyor.
    Kablosuz termostatı , internet olmadan çalışıyor. Telefon kontrolü için internet gerekiyor. Ailemin evinin orada Telekom hattı kopuk olduğundan internet yok bu sebeple telefon ile kontrol edemiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • major24 M kullanıcısına yanıt
    Hayır kardeşim yanlış bilgi veriyorsun su basıncını görmek kombiyi devreden çıkarmana gerek yok menü ayarlarından çok basit şekilde tüm bilgileri görebilirsin

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu kombinin 28kw lığını alacağız kullananlar memnun mudur acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihaydin28 F kullanıcısına yanıt

    Yeni bir cihaz fazla kullanıcısı yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Alan arkadaşlar 1 yıl önce burda yazmışlar onların yorumlarını bekliyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mutinous Tubeyoutube
    Desteğiniz Çok Önemli: Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Edip Abone Olmayı Unutmayın. İnstagram: https://www.instagram.com/MutinousTube Twitter: https://www.twitter.com/MutinousTube Tiktok: https://www.tiktok.com/@mutinoustube Bağımsız Yayıncılığıma Destek Olmak Farklı İçerik Paylaşımı İçin YouTube Katıl Butonu ve Patreon Kanalım,da Bana Destek Olabilirsiniz : https://www.patreon.com/MutinousTube @Mutinous Tube : https://youtube.com/MutinousTube Facebook: https://www.facebook.com/MutinousTube İletişim: MutinousTube@gmail.com Önemli Uyarı: Mutinous Tube Kanalım,daki Videolarım,da Bilgi Amaçlı Paylaşılan Bilgiler Yararlı Olduğu Kadar, Yaş, Eğitim, Bilgi, Tecrübe, Deneyim Eksikliği İşinin Ehli Olmayan İnsanlar İçin Zararlı Olma İhtimalini Göz Önünde Bulundurarak Kendi Hür İradeniz İle Yaptığınız Olumlu Yada Olumsuz İşlemlerin Tamamı Şahsınızı Bağlamaktadır Sorumluluk Ve Mesuliyet Hiç Bir Şekilde Kabul Edilmemektedir... Anket doldurarak Sms ve E postaları okuyarak Yarışmalara katılarak kazandığınız puanlarınızla para kazanmak isteyenler güvenle kayıt olabilir. Kazanmak için E posta ve Cep numaranıza gelen onay kodunu onaylayın. Kayıt Linki: https://www.napolyon.com//#/uye-ol?invitationId=2748062 YouTube Kanallarımız: @Yaşam Koçu Astrolog : https://www.youtube.com/YasamKocuAstrolog @Yemek Tasarım : https://youtube.com/TasarimYemek Medya Maymunu: https://www.youtube.com/MedyaMaymunu Tr Tech : https://www.youtube.com/TheReklamtv Meraklı Melahat : https://www.youtube.com/MerakliMelehat İlginç Bİlgiler : https://www.youtube.com/PorVit Free Wifi: https://youtube.com/channel/UCaguDIBjuHsXp8Zu4hDfdNQ Facebook Adreslerimiz: Fıkra: https://www.facebook.com/FikraTebessum Benimle Evlenirmisin: https://www.facebook.com/EvlilikMasali İ Need Love: https://www.facebook.com/iNeedLove3 Muhabbet Cafe: https://www.facebook.com/CafeChat Program Arşivi: https://www.facebook.com/groups/SoftwareArchive Elektronik Program ve Tamirat: https://www.facebook.com/groups/Program.Arsivi İlginizi Çekebilecek İnternet Siteleri : ( https://www.mutinoustube.tr.gg )( https://www.DjMutinous.tr.gg ) ( http://www.ParamatikBank.tr.gg ) ( https://www.PetrolDiyari.tr.gg )
    https://www.youtube.com/watch?v=Zp9HPwRVAYc
  • fatihaydin28 F kullanıcısına yanıt

    bu kombinin hidroblok grubu pirinç değil kompozit

  • AİRFEL SCALA SMART Wİ-Fİ ODA TERMOSTATI



    Mutinous Tubeyoutube
    Desteğiniz Çok Önemli: Sosyal Medya Hesaplarımızı Takip Edip Abone Olmayı Unutmayın. İnstagram: https://www.instagram.com/MutinousTube Twitter: https://www.twitter.com/MutinousTube Bağımsız Yayıncılığıma Destek Olmak Farklı İçerik Paylaşımı İçin YouTube Katıl Butonu ve Patreon Kanalım,da Bana Destek Olabilirsiniz : https://www.patreon.com/MutinousTube @Mutinous Tube : https://youtube.com/MutinousTube Facebook: https://www.facebook.com/MutinousTube İletişim: MutinousTube@gmail.com Önemli Uyarı: Mutinous Tube Kanalım,daki Videolarım,da Bilgi Amaçlı Paylaşılan Bilgiler Yararlı Olduğu Kadar, Yaş, Eğitim, Bilgi, Tecrübe, Deneyim Eksikliği İşinin Ehli Olmayan İnsanlar İçin Zararlı Olma İhtimalini Göz Önünde Bulundurarak Kendi Hür İradeniz İle Yaptığınız Olumlu Yada Olumsuz İşlemlerin Tamamı Şahsınızı Bağlamaktadır Sorumluluk Ve Mesuliyet Hiç Bir Şekilde Kabul Edilmemektedir... Anket doldurarak Sms ve E postaları okuyarak Yarışmalara katılarak kazandığınız puanlarınızla para kazanmak isteyenler güvenle kayıt olabilir. Kazanmak için E posta ve Cep numaranıza gelen onay kodunu onaylayın. Kayıt Linki: https://www.napolyon.com//#/uye-ol?invitationId=2748062 YouTube Kanallarımız: @Yaşam Koçu Astrolog : https://www.youtube.com/YasamKocuAstrolog @Yemek Tasarım : https://youtube.com/TasarimYemek Medya Maymunu: https://www.youtube.com/MedyaMaymunu Tr Tech : https://www.youtube.com/TheReklamtv Meraklı Melahat : https://www.youtube.com/MerakliMelehat İlginç Bİlgiler : https://www.youtube.com/PorVit Free Wifi: https://youtube.com/channel/UCaguDIBjuHsXp8Zu4hDfdNQ Facebook Adreslerimiz: Fıkra: https://www.facebook.com/FikraTebessum Benimle Evlenirmisin: https://www.facebook.com/EvlilikMasali İ Need Love: https://www.facebook.com/iNeedLove3 Muhabbet Cafe: https://www.facebook.com/CafeChat Program Arşivi: https://www.facebook.com/groups/SoftwareArchive Elektronik Program ve Tamirat: https://www.facebook.com/groups/Program.Arsivi İlginizi Çekebilecek İnternet Siteleri : ( https://www.mutinoustube.tr.gg )( https://www.DjMutinous.tr.gg ) ( http://www.ParamatikBank.tr.gg ) ( https://www.PetrolDiyari.tr.gg )
    https://www.youtube.com/watch?v=mH4KdA7dVIs
  • Kombiyi bu yıl aldım kullanıyorum airfel scala uygulaması güncellendi ondan mı kaynaklandı bilmiyorum telefondan verdiğimiz komutlar oda termostatı cihazı ekranına ya çok geç yansıyor ya hiç yansımıyor. Play store da bir kaç kişi de aynı yorumu yapmış örneğin telefondan oda sıcaklığını 22.5 dereceden 22 dereceye düşüyorum telefondan düşüyor ama oda termostatı ekranından düşmüyor 22.5 de kalıyor. Oda termostatından herhangi bir tuşa basınca anında telefonda yazan derece ile eşitleniyor. Kombiyi kapattım açtım termostatın pilini çıkardım taktım uygulamayı silip geri yükledim ama değişen bir şey olmadı. Oda termostatından değişiklik yapınca anında telefona yansıyor ama telefondan değişiklik yapınca oda termostatı ekranına yansımıyor. Sorun oda termostatında bence örneğin telefondan oda sıcaklığını yükseltiyorum kombi yanmaya başlıyor petekler ısınıyor ama oda termostatında hala yanmıyor görünüyor ve eski derecede görünüyor. Bazen 1-2 dk da oda termostatı ekranı algılıyor bazen de hiç algılamıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yanlış bilgi vermiyorum.

  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt

    7-8 aydır kullanıyorum, kombiden memnunum, oda termostatı hakkında belirttiğiniz durum bende de vardı. Oda termostatı hemen uyku moduna geçtiği için ekrana yansıtmıyor, ne zaman 0.1 derece fark olur ya da el ile oda termostatına müdahale edersiniz o zaman güncelliyor kendisini, ben hem oda termostatı hem de ana üniteyi fabrika ayarlarına getirdim, eşleştirdim ve sonra wifi ağına tanıttıktan sonra ana üniteye modem üzerinden sabit ip verdim, şu an max 5-10 saniye içinde güncelliyor kendisini, ancak her koşulda akıllı telefondan verdiğiniz talimatları kombi alıyor, oda termostatı ekranı sonradan güncellense de çalışıyor, zaten bahsetmişsiniz siz de.


    Bu hata akıllı telefon uygulaması güncellemesi ile değil, ana ünite ve oda termostaı firmware güncellemesi ile çözülebilir.

  • sahnac kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aynen dediğiniz gibi kullanma kılavuzunda da yazıyormuş uyku moduna geçtiği telefondaki değerin termostat kumandasına yansıması için ya kumandadan herhangi bir tuşa basıp uyku modundan çıkaracağız ya da oda sıcaklığının +, - 0.1 derece değişmesini bekleyeceğiz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.