Şimdi Ara

AirTies Air 5760 | 1600 Mbps | 11ac WiFi | ADSL/VDSL/Fiber Modem (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
26
Favori
113.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • LastKebab L kullanıcısına yanıt

    Cevap için teşekkürler . Bu modemde wifi den hem 2.5 g hem 5g ayrı ayrı wifi ağına kaydedersek 5g nin düzgün çekmediği yerde 2.5 g otomatik geçiyormu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt

    2.4GHz ve 5GHz ağlarını birbirine mesh yapabilirsen, olur.  


    bir 2,4 ve 5GHz bağlantı için her ikisinin kapalı ve yine her ikisinin de açık olduğu bir an olamayacağı için arzu ettiğin özelliği destekleyen bir cihaz sanırım olamaz. tcp bağlantı her türlü sıfırlanacak ve bu indirme işlemlerini de durduracaktır.

  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt

    Evet birbirine aktarırken anlık kopacak benim sormak istediğim 2.4 den 5 e otomatik geçiyormu yada ben wifi den seçmek zorundamiyim 5 g nin çekmediği yerde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt

    otomatik geçiş olayı modemden çok, modeme bağlanan cihazlar ve o cihazları kullanan ana cihaz ve haliyle windows veya kinux gibi artık hangisi yüklü ise o yazılımların yetenekleriyle alakalı. yine kullanıcı ile de alakalı. yani bir özelliğin bilerek ya da istenmeden devre dışı bırakılmış olması durumunda kullanıcıyı da sorgulayabiliriz. mesela windowsda otomatik olarak bağlan seçeneği ve kutucuu var. işaretli değilse bağlanmaz. işaretli ve her iki hz için de şifreler girilmiş ve otomatik bağlantı seçili ise 2,4 koptuğunda 5'e otomatik bağlanırsın. veya tam tersi..

  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın sorduğu soru ile sizin verdiğiniz cevabın neredeyse gram alakası yok bazı modemlerde tek Wi-Fi ismi görünür ve modem kendisine bağlanan cihazın uzaklık derecesine göre otomatik band değişikliği yapar bu tamamen modem ile alakalıdır arkadaş bunu soruyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Cihazı kullanmadım ama tahminimce bu yok çünkü daha güncel cihazlarda oluyor bu özellik

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alp-1905 A kullanıcısına yanıt

    2.4'ten 5'e otomatik geçse de her türlü bağlantı sıfırlanır, yani kopar. sen hiç 2,4'ten 5'e geçiş yapan mesh sistemi duydun mu? bence yazdığımı bir daha oku ve arkadaşlarınla da tartış. benim yazdığım gayet açık. tek ssid altında 2.4 ve 5 de kullanıyor olsa, bu ikisinden birbirine olan geçişlerde her türlü bağlantı kopar. neden kopar önce bunu öğren. bak %100 bağlantı kopar diyorum. sanırım demiyorum. sanırım dediğim şey, "böyle bir cihaz olmasa gerek" içindir. 


    " bir 2,4 ve 5GHz bağlantı için her ikisinin kapalı ve yine her ikisinin de açık olduğu bir an olamayacağı için arzu ettiğin özelliği destekleyen bir cihaz sanırım olamaz. tcp bağlantı her türlü sıfırlanacak ve bu indirme işlemlerini de durduracaktır. "





  • hadi ben yazayım neden kopacağını, belki araştırmaya üşenirsin.  


    router'da 2.4 ve 5'in mac numaraları farklıdır. senin wireless'in adaptörün 2.4'den 5'e atlarken, yapacağın her türlü download işlemi duracaktır. şimdi diyorsun ki bu modemeait bir özellik. mac numaraları hiç de öyle demiyor. örneğin 2.4 ile bağlıyken, modemin senin 5 kullandığını bilecek de kopma olmadan, seni 2.4'ten 5'e atlatacak? yok böyle bir modem/router. var ise hemen model ve marka yaz bilelim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 30 Haziran 2023; 16:24:31 >
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Mesajlarınızda kullandığımız kelimelere dikkat edin!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben bu modemi 2014 Kasım ayında aldım, 9 senedir hala çalışıyor, yeni aldığım Asus DSL N16 modem yaklaşık bir sene kullanımdan sonra sürekli internetten kopmaya başladı, ama bu modem hala çalışıyor, tek sorun 75mbs internetim var, sadece 63 alabiliyorum, Asus modem 74 veriyordu.

  • Arkadaşlar yağmurlu şimşekli havada elektrikler gittikten sonra modemin içine girebiliyorum ama internete bağlanmıyor artık. Bunun tamiri olabilir mi?

  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt

    Seamless roaming teknolojisinde, geçişlerde kopma olmuyor diye biliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 75mb internet kullanıyorum ve bu modemi kullanıyorum. Evde bir de zyxel Zyxel VMG3312-B10B modem var. Zyxelden daha iyi performans veriyordu ama resetledikten sonra aynı performansı alamamaya başladım özellikle çekim gücü açısından. 5760'ı kullanabileceğim en optiumum ayarlar nelerdir. Önerebilir misiniz? Bir de en uzak odada da kullanabilmem için menzil arttırıcı ya da sinyal güçlendirici önerebilir misiniz teşekkürler.

  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.