Şimdi Ara

airties ap-400 ile şifreli wifi ağıma bağlanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar evimde zyxel kablosuz modem kullanıyorum fakat ev biraz büyük olduğu için sinyal düşük geliyor bazı bölgelere ve bende gidip airties ap-400 aldım wifi şifremi bildiğim halde bu access point aracı ile bağlanamıyorum ne yapmam lazım modemi buluyor fakat şifre falan istemiyor ve bağlanamıyorum yardımlarınızı bekliyorum.



  • Zyxel ve airties zor baglanti saglarsin diye dusunuyorum. Eger agını genisletmek istiyorsan ap 400 un wep sifreleme desteklegini ve modemde sifrelemeyi wep yapman gerekiyor. Kanallari aynı olacak ap 400 de aglari taratip modemi modemdede wds varsa oraya ap 400 un mac adresini yazman gerekecektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ccnablade

    Zyxel ve airties zor baglanti saglarsin diye dusunuyorum. Eger agını genisletmek istiyorsan ap 400 un wep sifreleme desteklegini ve modemde sifrelemeyi wep yapman gerekiyor. Kanallari aynı olacak ap 400 de aglari taratip modemi modemdede wds varsa oraya ap 400 un mac adresini yazman gerekecektir.

    hocam sağolunda dediklerinizden pek bişi anlamadım adım adım anlatacak birisi yokmu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ccnablade

    asagidaki linkten bakip yapabilirsin.

    http://www.airties.com/_supportdocs/2/23/2_23_20120115124543.pdf

    çok teşekkür ederim şifreleme türü wep olarak ayarlayın diyor fakat wpa ayarlı bende ve şifre illaki 0-9 olacakmış ama benim şifrem hem bunlar arasında değil hemde 10 karekter değil 11 karekter bu sorunu nasıl çözeceğim bilmiyorum modemden wifi şifresini değiştirmem mümkün değil çünkü komşuyla ortaklaşa kullanıyoruz




  • tplink wa701 tarzı bir ap ile wpa şifreli ağlarıda kablosuz alıp kablosuz verebiliyorsun.
    Sanırım ap400 wpa destekli diil repeatingde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.