Şimdi Ara

AirTies rt-205 TTnet modemi Başka firmada kullanma...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konuyu araştırdım ama net bir bilgi bulamadım o yüzden açıyorum...bildiğiniz gibi ttnet airties modemini başka bir firmada kullanamıyorduk...ve ayrıca firmware yüklemesinede izin vermiyordu...ben bu durumdan çok çektim baya bi uğraştım sonunda airtiesin kendi sitesinde vermiş olduğu bir firmware sürümünün hem yüklenebilir...hemde başka firmada kullanılabilir olduğunu farkettim...

    http://www.airties.com/firmwares/AirTies_RT-205TT_FW_1.0.25.bin

    adrsindeki yine ttnet sürümü olan dosyayı kurduğumuzda bu durum ortadan kalkıyor =) iyi günlerde kullanın çok memnunum ben şu anda =)







  • ah bi de rt-206 hallolsa...
  • ben bi yerde okumuştum 205-206 birbirine uyuyormuş diye :S dene istersen bi 205 yazılımını 206da...tabi modem ttnet modemiyse :S smile yada tellcom ise olmayabilir :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keneee

    ben bi yerde okumuştum 205-206 birbirine uyuyormuş diye :S dene istersen bi 205 yazılımını 206da...tabi modem ttnet modemiyse :S smile yada tellcom ise olmayabilir :S

    rt 205 in standart firmware ini mi yüklemeliyim rt 206ya. Ya bişey olursa. Garanti dışı kalır mı?
  • yanlış bilgi vermeyim ben zaten bu forumda okumuşum o bahsettiğimide ... istersen burayı bir incele...

    http://forum.donanimhaber.com/m_32778894/tm.htm
  • Konu Açılalı nerden baksanız 9 ay olmuş ama bu sorun herzaman güncel olmayı başardı. Bu sebeple bu konu ile çözüm arayan arkadaşlara yorumumu sunmak istedim.
    Rt 205 modemi ttnetten yeni aldım ve bu sorun ile karşılaştim. bayağı bi aradım taradım ama bulamadım. Servise gönderecektim ki
    Keneee dostumuzun yöntemini denemek istedim ve yaptım. Sonuç mükemmel. İşe yaradı gömülü ttnet yazısı gitti. artık istediğim servisin bağlantısını kullanabilrim.
    Yanlız arkadaşlar dikkat etmeniz gereken konu kesinlikle ttnet in kurulum cd ile bir işlem yapmayın. 192.168.2.1 web arayüzünü girip oradan işlemlerinizi yapın.


    Herkese kolay gelsin.

    Ayrıca Kenee arkadaşımıza çok çok teşekkür ederim.
  • Smileadsl içeren modem için aynı mantıkla smile versiyonuyla güncelediğiniz zaman gömülü smile yazısından kurtuluyorsunuz, ihtiyacı olan varsa böyle yapabilir.
  • Arkadaşlar şu bin dosyası firmware dosyası nasıl yüklenecek biri yardım etse...
  • rt-205 modem aldım. çakılı t net yazısı yüzünden kullanamıyorum. yardım lütfen...
  • TTNETTEN ALMIS OLDUGUNUZ AİRTİES MODEMINIZI SADECE TTNET ABONESI ISENIZ KULLANABILIRSINIZ BUNUN NEDENI ISE MODEMLERIN KILITLI OLARAK VERILMESIDIR.TTNETTEN CIKIP SMILEADSL ABONESI YADA BASKA BIR ABONELIK ALIRSANIZ ELINIZDEKI BU MODEMI KULLANAMAZSINIZ BU DIGER ISP SERVIS SAGLAYICILAR ICINDE GECERLI(SMILE-TTNET-BIRI GIBI).ALTTAKI ''DEĞİŞMEYEN KISIMI'' SILEBILIRSENIZ VE ELLE MANUEL OLARAK YAZARSANIZ MODEMINIZİ TÜM SERVIS SAGLAYICILARDA KULLANIRSINIZ BOYLECE TTNETTEN VAZGECIP BIRIADSL E GECTIGINIZ DE YENIDEN PARA VERIP MODEM ALMASSIZNIZ.BUNU NASIL YAPARIZ ONU ANLATAYIM

    1 .MECUT MODEMINIZİN FİRMWARE SURUMUNÜ KONTROL EDINIZ SONSURUM ISE (2.5.2)YAPMANIZ GEREKEN TTNET (2.5.2)FİRMWARE SURUMUNÜ TTNETİN ENDUSUK SURUMU ILE (1.0.19)DEĞİŞTİRMENİZ OLACAKTIR SONRA CIKIP KONTROL EDIN 1.0.19 SURUMU OLMUSMU DIYE BU ENDUSUK SURUMÜN USTUNE BIR UST SURUM YUKLEMENIZ GEREKECEK FAKAT TTNET SURUMUDEGIL STANDART FIREMWARE SURUMUNU (1.0.41)OLACAK. TTNET 1.0.19IN USTUNE STANDART 1.0.41 YUKLRSENIZ MODEMINIZ ARTIK STANDARMODEM OLDU .ÜSTEKİ DEGISMEYEN KISIM ARTIK SIZIN ISTEDIGINIZ GIBI OLMUSTUR.ALTTAKI RESIMDEDE BUNU GOREBILIRSINIZ MANUEL OLARAK ARTIK YAZABILIRSINIZ @smileadsl.com,@ttnet.net
    NOT:YENİ SURUMUN USTUNE ESKI SURUM YUKLEMESI YAPILAMAZ NORMALDE YAZILIM CILAR BUNU KAPATIR IZIN VERMEZ AMA NE HIKMETSE AİRTİES RT205 TE BUNA IZIN VERIYOR




  • TTNET domain kilidi uygulamasına son verdi!!!

    Değerli Müşterimiz,

    Modeminizdeki alan adı (@ttnet) kilidini kaldırmak için ihtiyaç duyacağınız programı aşağıdaki listeden sahip olduğunuz ürünü seçerek indirebilirsiniz.

    * RT-104TT
    * RT-206v1TT
    * RT-206v2TT
    * RT-206v3TT
    * RT-206v4TT
    * WAV-275v2TT
    * RT-103TT
    * RT-205TT
    * RT-212TT

    Kilidi kaldırmanızda size kılavuz olması için hazırladığımız dökümanı buradan indirebilirsiniz.. Belgeyi görüntülemekte sıkıntı yaşıyorsanız, aşağıdaki bağlantıya tıklayarak PDF formatında dosyaları açmanızı sağlayan Adobe Reader yazılımını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

    Adobe Reader İndir

    Programın kullanımı ve dikkat edilmesi gerekenler aşağıdaki gibidir;

    * Programı tercihen Windows XP işletim sistemi yüklü bilgisayarlarda çalıştırınız.
    * Modeminize kablosuz (wireless) olarak bağlanıyorsanız , programın sağlıklı şekilde çalışabilmesi için modem’e kablo ile bağlantı sağlamanız gerekmektedir.
    * Bilgisayarınıza elle IP verdiyseniz (Manuel IP) IP’nin DHCP tarafından alınmasını sağlayacak ayarları yapınız.
    * Eğer işlem başarısızlıkla sonuçlanırsa Firewall veya Antivirüs programlarınızı devre dışı bırakarak bir daha denemelisiniz.
    * Programın Windows 7 ve Vista işletim sistemlerinde yönetici olarak çalıştırılması veya uyumluluk modunun aktif hale getirilmesi gerekmektedir.

    Kilit kaldırma işleminin başarısız olması durumunda 7/24 hizmet veren 444 02 39 numaralı destek hattımızdan yardım alabilir veya Çağrı Merkezi Web Form üzerinden konuyu bize bildirebilirsiniz.

    Çağrı Merkezi Web Form

    AirTies ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.




  • direk linke tıklayınca indiriyor dedim ne oluyor yaa
  • link yok ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.