Şimdi Ara

Airties RT-205 Wi-Fi Bağlantı Kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar düzensiz aralıklarla (bazen 2 dakika bazen 2 saat) internet bağlantım kopuyor. Sadece bilgisayarda oluyor ps3 bağlıyken ve online iken 5-6 saat sorun yaşamadığım oldu. Özellikle akşam 6-23 arası daha da yoğun. Modem bağlantısı kesilmiyor ama internete bağlantı 25-30 saniye civarı kopuyor.

    Çakışmaya karşı(her ne kadar ps3'te sıkıntı olmasada) yayın ağını 11-6-1-12-13 olarak değiştirerek denedim ama verimli bir sonuç alamadım. Cintrep denedim ama o da bir işe yaramadı.

    İşletim sistemi Vista 32bit.

    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.



  • Netlimitsiz paketlere gecis yaptin mi hic ?
    Kablosuz tarafında sorun yok sanırım pc baglı kalıyormus. Adsl mod sabıtlemeyı deneyebilirsin.
    192.168.2.1 sayfasından adsl altında adsl modundan adsl2+ ve g.dmt isaretleyip birde bu sekilde deneme yap istersen. Eger sorunlar devam ederse
    İnternet servis saglayıcına ariza kaydı actır.
  • ADSL Modu kısmında bütün hepsi işaretli. Telekom bir sorun yok hatlarda diyor. Ps3'de bir sıkıntı olmadığı için sanırım sorun bilgisayarda ama pek bilgili değilim bu konularda. Tarifem 8mb netlimitsiz.
  • Adsl mod kısmında sadece 2 sini isaretle sen beni dinle. PS3 kablo ile mi baglanıyor kablosuz mu? PCnin ne etkisi olacakki adsl kopsun.

    Net limitsiz tarifeye gecip surekli kopan o kadar cok kısı varki forumda biraz arastir sende gorursun. Zaten bigun teklıfte bulunacagım ttnete cagri merkezi calisanlarina ucretsiz egitim vermek icin :)
  • Dediğin gibi yaptım ve 260 pingim 160 seviyesine indi yaklaşık 20 dakikalık sürede hiç kopma olmadı sanırım çözdün benim sorunumu. Normalde 7-8 zaman aşımı ve 10-15 kere 1500 ping olması lazımdı, hiç zaman aşımı yok ve en fazla 300 ping civarına çıkıyor. Ps3 kablosuz bağlanıyor ve onda hiç sorun olmamıştı. Şimdi pc'de de sorun olmuyor gibi. Çok ama çok teşekkür ederim dostum, sayende ekranı kırmanın eşiğinden döndüm
  • Rica ederim. Sorun devam ederse ki zannetmıyorum olursa ttnetı arayıp arıza kaydı actırırsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccnablade -- 12 Aralık 2010; 23:02:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.