Şimdi Ara

Aiseesoft Screen Recorder - Yüksek Kalitede Vide Kaydetme Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
49
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • Aiseesoft Screen Recorder

    Aiseesoft Screen Recorder, bilgisayar ekranında gerçekleştirdiğiniz işlemleri yüksek kalitede kaydedebileceğiniz kullanışlı bir programdır. Dilediğiniz videonun ve sesin kaydını yapabilirsiniz. Tam sürüm yaptığınızda tüm özelliklerden faydalanabilirsiniz.


    Programın kurulumu oldukça basittir. İlk adım olarak, varsa antivirus programınızı devre dışı bırakmanız gerekmektedir. Daha sonra, 32 veya 64 bit uyumlu sürümlerden birini seçerek kurulumu tamamlayabilirsiniz.


    Tam sürüm yapmak için CRACK içerisinde bulunan Patch.exe dosyasını kullanmanız gerekmektedir. Programın kurulu olduğu Aiseesoft Screen Recorder klasörünü gösterdikten sonra PATCH dediğinizde biraz sonra PATCH OK yazısını göreceksiniz ve programınız lisanslanmış olacaktır.


    Aiseesoft Screen Recorder, eğitim videoları, oyun videoları, web seminerleri ve video konferansları gibi çeşitli alanlarda kullanılabilecek özelliklere sahiptir. Yüksek kaliteli kayıt özelliği sayesinde, kaydettiğiniz videoları istediğiniz zaman tekrar izleyebilir veya paylaşabilirsiniz.


    Sonuç olarak, Aiseesoft Screen Recorder, kullanımı kolay ve yüksek kaliteli kayıt özelliği ile bilgisayar ekranınızda gerçekleştirdiğiniz işlemleri kaydetmek için ideal bir programdır. Kurulumu basit ve tam sürüm yapmak da oldukça kolaydır.


    Burdan İndirebilirsiniz:

    lalocrackgames - program indir full pc ve android apk
    Aiseesoft Screen Recorder İndir – Full Video Kaydetme Programı
    https://www.lalocrackgames.online/2024/02/aiseesoft-screen-recorder-indir-full.html







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.