Şimdi Ara

AIWA YENİDEN DOĞUYOR... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hayatımda ki ilk büyük ve deck sistem 6 katlı pikap dahil müzik setimdir!


     AIWA YENİDEN DOĞUYOR...

    Babam, yurt dışı seyahatinden dönerken bu seti getirdiğinde, bir güne yakın havaalanında rehin kaldı. Eve taksiyle geldiğinde, taksinin bagajı, arka koltukları ve hatta tavan port bagajı ağzına kadar Aiwa müzik setinin kutularıyla doluydu. Balkondan görünce uçarak aşağı inmiştim. Aiwa ile ilk tanışmam o zaman olmuştu ve ilk profesyonel deck müzik setimi geceleri bile uykudan uyanıp uyanıp, sesini sonuna kadar kısıp, cihazı on konumuna getirerek saatlerce ışıklarını seyrederdim. Aiwa gerçekten çok iyi aletler yapıyordu. Yıllar sonra arkadaşıma sattım ve halen o da severek kullanıyor. Sadece pikabı bozulmuştu. Halen de onda duruyormuş ve halen de kullanıyorlarmış. Ama şu an kardeşi özel odasında kullanıyormuş. Vay bee. Ne günlerdi.

    Onu sattıktan sonra doğubanktan Sony Lbt 795 almıştım. O da çok iyiydi. Ama sonrasında aldığım Lbt 905 o derece iyi ses vermiyordu.

    Özellikle arap yarımadasında ki ülkelerde zenginler için üretilmiş bulunan modelleri inanılmaz aletlerdi. Walkmanlerini kullanmak kısmet olmamıştı. Ama gerçekten çok iyi aletleri vardı. Türkiye de çok az bilinir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 29 Temmuz 2018; 13:14:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende bir muzik seti var 1998 model aux çıkışı ile tv vs cihazlara bağlıyorum ses kalitesi muthiş logitech ve diğerleri hikaye
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.