Şimdi Ara

Akabe Form Matbaacılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm Akabe Form Matbaacılık hakkında konu açmamın sebebi eşim gib başka insanlarında mağdur olmaması içindir. Eşim bu matbaa ile bir şirketin baskı işleri için anlaşıyor ama iş bir türlü teslim edilmesi gereken tarihte teslim edilmediği için Dün akabe matbaacılığın sahibi Adnan beye mesaj atıyor ve 1 haftadır kendisini oyaladığını bununlada kalmayıp telefonu suratına kapattını yaptığının terbiyesizlik olduğunu ve üzerine aldığı işi bir an önce teslim etmesi gerektiğini yazıyor. Sonuç Adnan bey arıyor ve haddi aşmış bir şekilde küfrettikden sonra hemen telefonu kapatıyor ve daha sonraki telefonları açmıyor. Bu olaylar olduğunda eşimin yanındaydım sonradan duyduklarımı yazmıyorum. Bukadar terbiyesiz bir esnaf ile başkalarıda mağdur olmasın istedim



  • Merhaba,

    Konuya giriş biçimizden yola çıkarak bu tür mesajların size hiç bir fayda sağlayamayacağı açıkça ortada olduğu gibi, karşı tarafınıza ya da karşınıza aldığınız firmaya -ki her ne kadar haklı da olsanız da- yaralamak, karalamak, silmek, çamur atmak gibi eylemlerle / hakaretlerle vuramayacağınız da aşikardır! Bu tür eylem sahipleri gibi sizlerde belli başlı forumlara tanımsız nick'ler ile firmaları karalamak adına sanırım elinizden geleni ardınıza koymuyor gibi duruyorsunuz!

    Firma sahibi Adnan Bey ile yakın bir ilişki içerisinde olan bizler, aynı zamanda ilgili firma ile iş ortaklığımızı 1yılı aşkın süredir yürütmekteyiz. Bugüne kadar ne şahsi olarak Adnan Bey ile ne de firma çalışanları ile hiç bir sorun yaşamadık. Ve bu konuda da bir tek siz hariç, hiç bir şikayet duymadık.

    Yaşadığınız olayla ilgili olarak firma isminizi, adınızı ve soyadınızı (TC'niz olmasa da olur) paylaşmanız daha doğru sonuçlar verecektir diye tahmin ediyoruz.

    Saygılarımızla,

    Pixeg Studio
    Gürkan ŞAHİN




  • bence bu gibi konuları şikayet sayfalarında paylaşsanız daha iyi olur. sonuçta dünya hali bu gibi durumlar olabiliyor. şikayet sayfalarına yazdığınızda en azından firma adının internette kötü görünmemesi için gerekirse şikayet firmasına ödeme yapıyor ve sizinlede iletişime geçip maduriyetinizi de karşılamak zorunda kalabiliyor

    benden söylemesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.