Şimdi Ara

!!!!!!!!!_____akaryakıta dikkat_____!!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yazın totalden sürekli benzin alırdım, ancak PO'dan almaya başlayınca aynı yakıtla daha fazla gitmeye başladığımı farkettim.
    Bu yüzden kendime bir po belirledim ve sürekli ordan almaya başladım. Ancak 2 ay öncesine kadar aynı yerden (PO) benzim almama rağmen mecburen geçen ay başka bir PO'den benzin almak zorunda kaldım. Sonuç inanılmaz. Benim araç full depo şehir içi 350-400km. arası yol yapar. İbre yarıya geldiğinde 2 ay öncesine kadar benzin aldığım yerden 250km. yol giderdim. Ancak geçen ay aldığım yerden daha 200km.ye gelemedim ibre yarıladı. Yani arada 70km. gibi anormal bir fark var.
    Uzun lafın kısası, her PO istasyonu da aynı değil arkadaşlar. Yani aynı firma olduğu halde farklı istasyonlar farklı sonuçlar verebiliyor.
    E haliyle ben de artık o istasyonu kara listeye aldığım için ordan artık benzin almam, tekrar eski 2 ay önce aldığım yerden alacağım.
    Shell'i de denemek istiyorum bir ara, epey övgü alıyor ve hakkında ciddi anlamda kötü bir habare rastlamadım.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online



    ben bikere yeni çıkan 97 oktan benzinden aldım yazın hani diyorlar ya 30KM daha fazla diye

    ulen bi aldım şehir içinde 1 ssat dolaştıma arabayla ışık yandı yaw yuh be dedim yazıklar olsun. ogünden beri kılım o benzin istasyonuna sanırım BP di.

    Arkadaşlar bire şu istasyon bu istasyon diyoruzda aracımıza en uygun yakıtı seçmek lazım yani ben hep PO dan ve opetten aldım araç sesiz bi şkilde gidiyor motor sesi çok güzel, ama Türkpetrolden aldım bikere motor yüksek devirlerde hırıltı yaptı ve hızlanması azaldı yani ttürkpetroldan bundan sonra imkanı yok almam.

    Birde çok ama çok dikkat edin konun dışında ama çoğu benzin istasyonunda lastik havası basan cihazlar arızalı yani kontrollari yapılmıyor basınçları yanlış çıkıyor.

    Ben kar lastiği aldım 175 65 r14 82T ebatları ve havalrına bakayım dedim bi baktım 45 basınç gösteriyor. oha dedim karlatikleri böyle galiba dedim çünkü bu ebatlarda lastiklere 29 ya da 32 basılıyor. hiç ellemedim lastiklieri aldığım yere gittim böyle böyle dedim biz herzaman kontrol ediyoruz dedi basınlarımız benzin istasyonlarındakilerin çoğu bozuk dedi anlamayanlar hava basıyor dedi sonra ya lastik inik ya da çok şiik oluyor dedi sen ayda bir gel biz kontrol edelim dedi.

    Arkadaşlar lastik deyim geçmeyin çok önemli bir araba elmanı arabayı onlar taşıyor , lastik havalarına diş derinliklerine aşınmalara bakın düzensizbir aşınam varsa bu bazı hataları gösterir mesela birincisi lastik havaları uygun dedğildir. benim çok fazla bilgim olmadığı için diğer hata göstergelrinide bilen arkadaşlar yazsın


    ya sonuç olarak bi soru soracam hangi benzin istasyonunu kulanıyorsunuz.

    OPET , TÜRK PETROL , PETROL OFİSİ , BP , TOTAL, SHELL aklıma bunlar geldi kullandıklarım arasından türk petrol ve shell den memnun kalmadım motorda hırıltı yaşattı. dğer 98 oktan lar daha iyi opet ve PO dan şaşmam ben ya siz

    97 OKTANI TOTAL SATIYOR ANCAK Bİ SAAT GEZDİM LAMBA YANDI DEMEN BİRAZ YANLIŞ ÇÜNKÜ ARAÇLARIN YAKIT GÖSTERGELERİ RAMPADA AYRI DÜZDE AYRI GÖSTERİR VE YAPTIĞIN KM KADAR KULLANIŞ ŞEKLİN VE KULLANDIĞIN YERDE ÖNEMLİDİR..................




  • Ankara' da Yıldız 4. Cadde de PO var (Nazar market yanı). Sakın oradan benzin almayın. Aynı şekilde, üst tarafta da Türk Petrol var (Koray mağ yanı). Oraya da uğramayın. Tecrübe ettim ve... sonu hüsran...
  • memnun oldugumuz ve memnun olmadigimiz benzin istasyonlarini forumda bildirelim arkadaslar
  • ankara kore şehitliğinin karşısı total(damla petrol sanırım) sulu euro dizelde iddialı. 3 ay boyunca dizel filtresinde su var uyarısı aldım(2 kez dizel filtresini temizletmeme rağmen). sorun oluştuğunda total çok ilgisiz. hem totale hemde şikayetimvar coma yazmama rağmen bir Allahın kulu aramadı. şimdi devamlı opetten alıyorum. gayet memnunum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kard

    ankara kore şehitliğinin karşısı total(damla petrol sanırım) sulu euro dizelde iddialı. 3 ay boyunca dizel filtresinde su var uyarısı aldım(2 kez dizel filtresini temizletmeme rağmen). sorun oluştuğunda total çok ilgisiz. hem totale hemde şikayetimvar coma yazmama rağmen bir Allahın kulu aramadı. şimdi devamlı opetten alıyorum. gayet memnunum.

    O istasyondan bende çok yakıt aldım.daha önce sırf lpg satıyodu sonra benzin/mazota geçti ve lpg hariç diğer byakıtları cidden rezalet.

    Bu arada RESMONSE dediğin istasyonlar cidden rezalet....................Benden bi tavsiye istanbul yolunda sincan girişinde BÜYÜK bi opet var(Bide ücra bi yer var gersan san.sit. in orada oradan sakın almayın.) orasıda iyi gibi...........
  • hem dünyanın en pahalı yakıtı hem de dünyanın en kalitesiz hileli olanı
  • Bide çok iyi yaptınız elinize sağlık alın vergimiz demek zorunda kalıyoruz..........................
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.