Şimdi Ara

AKBANK BİR GARİP BANKA ?

Bu Konudaki Kullanıcılar: Cihandiyebiri
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Akbank ile bu ay yaşamış olduğum durum ile alakalı bir garip olay mart ayında yapmış olduğum alışverişler içerisinde 37000 bir tutar vardı ve ekstrem 26 kesildi. Daha sonra 37000 tutara 3 nisanda kartıma geri iade edildi yatırıldı. İş bundan sonra başlıyor son ödeme tarihi ekstre 5 nisan o tutar mevcut ekstre borcundan düşüleceğine benim daha ödemesi gelmemiş taksitlerimden mahsup edilmiş. Yani düşünsenize ekstre borcunuz var karta para yatırılıyor mevcut borçtan düşeceğine sonraki vadesi gelmemiş borçtan düşüp ekstre borcunuz olduğu gibi durup sizden tahsil edilmeye çalışılıyor. Ben bu zamana kadar çalıştığım hiçbir banka da böyle bir duruma şahit olmadım. Müşteri hizmetleri ile hem dijital hem de bankaya gidip görüştüm anlamsız şekilde normal bir durummuş gibi savunmaya geçtiler. Daha önce böyle bir durum ile karşılaşan var mı ? Merak ettim doğrusu yoksa ben mi yanlış hesap yapıyorum. Böyle bir muhasebeleştirme görmedim. Mevcut borç varken onu tahsil etmeyip vadesi gelmemiş borçları tahsil etmek AKBANK bu aralar çok karışık bir işleyiş ve yapıya sahip bu banka ile çalışanlar dikkatli olsun.








  • Akbank pişmanlıktır. Gerek uğradığı siber saldırılar gerekse de müşterilerine 1 günden fazla hizmet verememesinin hiç bir açıklaması olamaz. Düşünsenize alış veriş yaptınız sıraya girdiniz kasiyer size Akbank'ın posunun çalışmadığını söylüyor.

  • Akbank bu aralar sistemsel sıkıntı var anladığım kadarı ile bankada ki müşteri hizmetleri ile görüşürken kart ekstre bilgileri onun ekranında farklı benim mobil bankacılıkta farklı çıkıyor temsilcide şaşırdı böyle bir durum olmaması lazım diye

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.