Şimdi Ara

Akbank kredi kartı rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Akbank’ta uzun suredir kredi kartım mevcut ,ancak bugüne kadar sadece ATM’de kullandım arada ,hiç alışveriş yapmadım ve temazsız özelliği de kapalı durumda.Dün bir marketten alışveriş yaptım ve kasada şifreli işlem olacağını söyledim .Yaklaşık 600 tl tutar ,beyfendi kartı makinaya soktu şifre girmem için bana çevirdi ,birde ne olsun şifre girmeden direk para karttan alındı .Adam ile biz şok olduk nasıl olur bakıyoruz gerçektende parayı çekti .Müşteri temsilcisini aradım durumu anlattım.kartınız şifresiz işlemlere açıktır ,kapatacağız onaylıyor musunuz dedi bana şaka gibi .Kardeşim bu kart bende bir seneden fazladır var içinde bir ton bakiye var .Şifresiz kartmi olur diyorum .Bizde bu özellik mevcut ve kart size geldiğinde şifresiz işleme açık geliyormuş şaka gibi .Akbank açık ve net en kötü banka yüksel limitli kartlar sakın kullanmayın Akbank’ta patlarsınız .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Akbank kredi kartı rezaleti

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bazı kartlar ilk alışverişlerde şifresiz çekim yapıyor hocam. Mesela Bonus Flexi kartı ilk aldığımda müşteri hizmetlerini arayıp tuşlama yaparak şifre oluşturmuştum. Şifre oluşturduktan sonra alışveriş yaparken kart temassız işlem yapmadı tüm kartlar böyle zaten ilk aldığınızda temassıza kapalı gelir ilk işlemden sonra temassız açılır. Her neyse işyeri sahibi kartı POS makinesine takar takmaz şifresiz çekim yapmıştı. Sonra SMS geldi zaten oluşturduğunuz şifre kartınıza yüklenmiştir diye. Alışverişten önce kartı ATM’de kullanmadım ama kartla işlem yapmadan önce ATM’de kullansaydım yine şifresiz mi çekim yapardı bilemiyorum.

    Bu arada dediğinize katılıyorum Akbank kadar sorumsuz ve boş bir banka yok. Ben de free kart kullanıp kapattım kullandığım dönemde taksitlerim ikiye katlanmıştı ve kullanılabilir limitim azalmıştı. Birkaç ay kullanıp kapatmıştım zaten kimseye tavsiye etmiyorum. 100K limit bile verse kullanmam. Mobil ve internet bankacılığı beş para etmiyor. Sistemleri çok zayıf ikide bir çöküyor. 1.5-2 sene önce bilirsiniz yine çökmüştü 2-3 gün ne mobil bankacılık ne ATM ne POS cihazları hiçbir şey çalışmıyordu. Çok boş bir banka bence paramı kesinlikte tutmam Akbank’ta. Hatta hesabımı bile kapatabilirim belki kullanmıyorum çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C951CE3E2 -- 5 Şubat 2023; 7:15:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Kredi kartını yeni teslim aldıysan şifre oluşturman gerekir. şifre oluşturmassan şifresiz çekim olur bunun sorumluluğunu zaten kk çıkarırken alıyorsun senin kontrolunde kart. şifresiz kapatabilirsin.

  • jdsezer kullanıcısına yanıt
    Daha önce defalarca şifreli işlem yaptım ve 1 yıldan fazladır kullanıyorum kartı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Daha önce defalarca şifreli olarak kullandım kart yeni değil 1 yıldan fazla oldu aktif kullanıyorum .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.