Şimdi Ara

Akbank Temassız Ödemelerde Ingenico'yu Seçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Akbank Temassız Ödemelerde Ingenico'yu Seçti




    Kısa bir süre önce Axess ve Carrefour Axess kredi kartlarına temassız ödeme özelliği kazandıran Akbank, üye işyerlerinde de temasız ödemenin kabulünü yaygınlaştırmaya odaklandı. Bu doğrultuda Ingenico ile işbirliğine giden Akbank, temassız kart okuyucu entegre Ingenico PINPAD P30 CL ile temassız ödemelerde yaygınlaşmayı hedefliyor.


    Proje kapsamında kısa sürede 4.000 üye işyerine ulaşmayı planlayan Akbank, böylece temassız kart sahiplerine bu noktalarda 35 TL'ye kadar olan alışverişlerini P30 CL PINPAD'ler ile ödeme imkanı sunuyor.   

    P30 CL, POS terminalleri ile birlikte yazarkasa yanında kullanılan PINPAD ve harici temassız kart okuyucuyu tek bir cihazda birleştiriyor. Böylece üye işyerleri hem tezgah üzerinde yer kazanıyor, hem de fazla kablolardan ve ek priz ihtiyacından kurtularak operasyonel sıkıntılarını azaltıyor.  

    Ödeme sistemleri alanında pazara yön veren Ingenico, ortak kullanıma da uygun olan P30 CL dışında, iCT masaüstü  ve EFT mobil  serisi cihazlarında da bu yeniliği sektöre sunuyor.    









  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.