Şimdi Ara

AKIL HASTANESİNDE İŞKENCE-DEVAMI BİRAZDAN STARDA!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

AKIL HASTANESİNDE İŞKENCE-DEVAMI BİRAZDAN STARDA!!!


(En Son Oy Tarihi: 27.2.2007)
Giriş
Mesaj
  • Gönderdim
  • tutuklananları inşallah hapiste bi güzel şişlerler.

    O hastaların halleri nedir öyle yaa neden namaz kılıyon diye dövüo adamı, tabağını almadı diye tokat atıyo içim acıdı vallaha
  • Böyle insan demeye şahit isteyen şerefsizlere umarım içerde gereken ilgi gösterilir... en azından duyduğumuz,bildiğimiz şeyler tekrarlanır...
  • SKANDAL SONRASI ADANA’DAKİ HASTANEDE NELER DEĞİŞTİ?

    Deşifre geçen hafta yılın haber bombasını patlatmıştı. İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesindeki 14 ile hizmet veren, Adana’daki Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde yatarak tedavi gören hastalar neredeyse günün her anı şiddete maruz kalıyordu. Dayakçılar ise onları koruyup kollamakla görevli hastabakıcılardı. Hastalar çırılçıplak halde topluca banyoya sokuluyor, üzerlerine hortumla su sıkılarak güya temizleniyorlardı. Uyuşturucu tedavisi gören bazı hastalar ise uluorta esrar içiyordu. İşin daha da vahimi madde bağımlılarına zehir temin edenler yine hastabakıcılardı.

    Deşifre olay görüntüleri ekrana getirince kızılca kıyamet koptu. Televizyon kanalları, gazeteler günlerce skandalın peşini bırakmadı. Adana Milletvekili Profesör Doktor Gaye Erbatur bir soru önergesiyle konuyu Meclis’e taşıdı. Gündeme bomba gibi düşen olayın ardından 4 hastabakıcı işten çıkartıldı. Haklarında adli ve idari soruşturma başlatılan hastabakıcılardan ikisi hastalara şiddet uygulamak ve uyuşturucu satmaktan ötürü tutuklanarak cezaevine kondu.

    Deşifre Genel Yönetmeni Mehmet Ali Önel geçen haftaki yayından kısa süre önce Sağlık Bakanlığı’ndan aldığı özel izinle hastaneye girdi; başhekim ve tutuklanan dayakçı hastabakıcılarla görüştü. Hastane Başhekimi Doktor Cem Uraldı şiddet ve uyuşturucu olaylarına nasıl bir açıklama getirdi? Skandalın ardından hastane yönetimi nasıl bir acil önlem paketi hazırladı? Hastaların bir daha dayak yememesi için hangi tedbirler alındı?

    Deşifre Genel Yönetmeni Mehmet Ali Önel, uyuşturucu ticaretine soyunan ve şiddet uygulayan hastabakıcılarla da bir bir görüştü. Önel’in soruları karşısında boncuk boncuk ter döken hastabakıcılar kendilerini nasıl savundu? Röportajdan bir kaç gün sonra mahkemeye sevk edilen hastabakıcılar suçlarını nasıl itiraf etti?
    Ve garip bir Türkiye gerçeği. Adana’daki büyük skandalın ortaya çıkarılmasında Deşifre’ye yardımcı olan Bayram Tepe isimli hasta vatandaş zanlı hastabakıcıların iftirasına uğrayarak tutuklandı. Oysaki bu kadar büyük bir ülke sorununu ortaya çıkaran vatandaşa belkide batılı ülkede olsaydı devlet madalya bile verirdi. Bayram Tepe adlı duyarlı vatandaşa kurulan komplo tuzağı da tüm yönleriyle Deşifre’de ele alınacak.

    Ve Türkiye’yi ayağa kaldıran skandal sonrası yaşanan tüm sıcak gelişmeler yine Deşifre’de ekrana gelecek.

    Usta Gazeteci Mehmet Ali Önel Yönetimindeki Deşifre 26 Şubat Pazartesi saat 23:50’de!




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.