Şimdi Ara

AKIL VERİN.. PASSAT 1.4TSİ mi yoksa SONATA 2.0 CRDİ mi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
17.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Taner Göde

    Şimdi "hemen git gözün kapalı Passat 1.4 TSI 122 HP 7-DSG Comfortline Sedan al" demem forumun fikir farklılığı ve düşünce paylaşımı amacına hizmet etmeyeceğinden soruyu soran arkadaşa mümkün olduğu kadar alternatif sunmanın daha doğru olacağını düşünüyorum. Passat tercihinde neler olur, ona da bakalım.

    - Araç benzinli, benzin de 3,40 TL/litresi ve motoru LPG'ye uygun değil ama turbolu ve düşük hacimli, 122 HP güç ve 210 NM tork üretiyor, yani bu kadar küçük bir motor hacminden beklenmeyen performans, bilhassa tork değeri çok iyi.

    - Şehirdışında 100 km/h ile gittiğinde dizel kadar az yakar ama şehiriçinde de en iyi ihtimalle 7-DSG ile orta mesafe dur-kalklı trafikte asgari 7-8 litreye ulaşabilirsin.

    - 1 yıl sonra Yeni Passat çıkacak ancak GOLF-POLO-TRANSPORTER'e benzeyecek, VW'nin yeni lateral çizgisine sahip olacak, AutoBILD'e göre "fazla kromdan kurtarılacak"

    - Garantisi 2 yıl, ne yazık ki. Bu tabi resmi ithalatçının araçların peynir ekmek gibi satılmasından ötürü yaşadığı hazzın kendisine olumlu ama tüketicisine olumsuz bir yansıması.

    - Araç yol tutuş, hızlanma ve konfor olarak çok başarılı, sert süspansiyonu ise herkese hitap etmeyebilir. Fakat bu süspansiyon ülkemiz yol şartlarına bağlı bir uygulama.

    - Aynı aracın 6 ileri manüel viteslisine sahibim, çok fazla yol yapmıyorum, benzin tüketimi makul, yakıt giderlerim de karşılayabileceğim ölçülerde kalıyor, LPG kiti çıktığında da ilk önce ben taktıracağım.

    Taner Göde


    Ben onu bunu bilmem ama

    http://www.radioveronica.nl/radioveronicaplayer/player_880.php


    Harikaaaa




  • 60-65 bin gibi bir fiyat ödemektense 35'e şu araca bak. 30.000'in cebinde kalsın.

    http://www.sahibinden.com/42_000_km_de_2006_model_cok_temiz_boyle_bi_araba_yok_!-10WQQaXQQ19992593WQQpXQQdisplayitem
  • Tabiki Sonata 2.0 Crdi motor koltuk ısıtma sunroof 10 havayastığı vsvsvs ve en önemlisin 1.8 tonluk tank gibi bir kasa daha ne olsun.
  • o değilde bu mazda 6 çok fena bir araba ya
  • hort
  • Bence ikisi de değil


    İlla ki ikisinden birisi olacaksa daha konforlu olan Sonata'yı tercih edin derim benzinli demode eski kasa eski teknoloji passat D sınıfında para israfından başka bişey değil hem fiyatlar çok uçuk kaçık boşu iyi para tamam
    ama d sınıfı olduğundan ve arabanın zaten kendisi bir kütük olduğundan bişeyler eklteyim de bişeye benzesin dersen de astarı yüzünden pahalı oluyor Passat almak hiç mantıklı değil...
    Ben size Laguna 2.0 DCI Privilage öneririm 5 yıl veya 150.000 km garanti hem dizel hem yaygın servis ağı,ucuz yakıt,ucuz vergi vs .arkasında renault gibi bir otomotiv devi Renault valsvagın dan da hyundai den de büyük bir firmadır.Boşuna markaya düşmanlık yapmaya veya önyargıya gerek yok aldığınız aracın keyfini sğrecek olan sizsiniz gidin bir test edin söylediğim arabayı kusursuz bir d sınıfı olduğunu görün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 29 Ağustos 2010; 17:24:08 >




  • Kişilere cevap vermeyi yeğlemem ancak söz konusu marka büyüklüğü ise hyundai dünyanın en büyük 4. markasıdır renault değil ve sonata bu sınıfta rakiplerinden üstün bir konfor ve sorunsuzluk anlayışı ile bence ayrı bir araba,ömür boyu tek trigerle gidebilemesi bile bence başlı başına tercih sebebi.
  • ortalama hız ve yakıt tüketim verisi verebilecek var mı tabiki hala kullanıcısı kaldıysa.
  • Merhabalar, hort fakat mecbur kaldım.
    2010 sonata 2.0 crdi h-matic style paket,
    Hız sabitleyici var mı bu araçlarda.
    İlgilenen olursa teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dabii kine baszat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.