Şimdi Ara

Akıllı telefon sorunsalı ne almalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • forumda zilyon tane benzeri başlık var belki boşuna tekrar aynı balşıkları açmış oluyorum ama telefon seçiminde takılı kaldım gene şu yaşam döngümde :D
    -Xperia Z : Görünüş olarak hoşuma gitti elimde güzel bir his ve dış görünüşü hoş yok su dolu fanusa attım orada video oynuyor gibi özelliklerni çok sallamıyorum aslında..
    derken Xperia Z1 i gördüm donanım olarak da kamera oolarak da canavar yaratmışlar fiyatı biraz yüksek.

    -HTC One youtubeda kaç inceleme izlesem inceleyenler aşık olmuş kullanma fırsatım olmasada kamera konusunda bi xperia z1 den gece çekimi hariç hayli geride gibime geldi. Ses konusunda iyi dışş speakerları da ayda yılda bir kullanacağımı düşündüm ve bi önceki HTC Desiredan çok çektiğim için :D es geçtim.

    -Samsung S4 gibi seçenekler herzaman mevcut ciddi bir rakip

    S4 çok şişirilmiş geldi kullandığımda es geçtim, LG G2 fiyat performans olarak çok çok iyi geliyor gözüme görünüş ve kullanım kolaylığı olarak da Z1 güzel geldi. Tespitlerim ne kadar doğru bilemem ama sizce en mantıklı seçim hangsi olur ? "En mantıklısı senin sevdiğin hacı" cevabı hariç :D ne düşünüyorsunuz. Kasıp Z1 mi almalı G2 iş görür mü S4 garantidir samsung herkeste var zorluk çekmezsin mi dersiniz







  • ekşi değil burası özenti başlığa gerek yok..
    burada normal insanlar yaşıyor etten kemikten..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alakası var aklıma öyle geldi öyle yazdım normal insanlar böyle mi yardımcı oluyor "ekşi değil burası" diye.. Keşke birşeyler yazmak için zahmet etmeseydin :) zaten tüm başlıklar böyle telefon tavsiyesi bir süre sonra sidik yarışı kavgaya dönüşmüş. 10 yıl önce forumlar daha güzeldi :)
  • Paran çoksa Z1 al.Paran azsa G2 al.
  • Z1 parasını hakeden cıhaz ve deger uzun sure goturur bence. Z1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.