Şimdi Ara

Akıllı telefonların yurt dışı kayıt ücretinin 600 TL'ye çıkarılması talep edildi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
4
Favori
13.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tam bir rezillik,size ne kardeşim .niye halkı sömuruyorsunuz.operatörler halkı daha çok opsun diye yapılıyor bunlar.allah halkımıza yardımcı olsun

  • Önceki miktar azdı, çünkü burda bize bastıkları vergi kar Cart curt a rağmen 140 lira versende Türkiye de ki fiyattan daha ucuza alınabiliyordu. Şimdi ne olacak peki? Insanları imei atılabilen cihazlara yönlendirecekler. Mesela millet iPhone getireceğine Samsung getirip imei artırıp kullanacaklar. Yada mtk işlemcili telefonlara yönlenip elle rahatça imei atılacak. Bu yaptıkları kendi ortaklıkları olduğu, normal ederi ve Çin'de 150 liraya ama burda 800 liraya basmaya çalıştıkları telefonları satmaya çalışmaktan başka bişey değil. Bu ülkenin bukadar problemi varken bir telefondur bir vergidir bukadar yönelmeleri bu millete hakarettir. Gerçi bu millete müstehak onları oralara getiren de bizzat kendileri. Yazık..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuh artık be
  • ama cok sövücem :S
    böle bişeymi olur kardeşim yok 2000tl yapında iphoneleri 10000tl alalım
    öbürküleri 5000tl alalım yaw gm ve ves sizin hiçmi utanmanız yok hem dandik mal satıp halkı dolandırın hem pahalı satın hemde yaw anam biz yurt dışı cihazların fiyatını artırında bizimkiler satılsın size inat ne sizi aldırım yakinlarımı nede kendim alın sdragon 820li cihazda cikarsan almıcaz :S

  • Her teknolojik ürün aldığımda bu vergileri getirene ana avrat sövücem... Hak ettiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu uygulamalar fakiri fakirleştirmekten öteye gitmiyor. Zenginlerden söz etmemize gerek yok onlar bu sayede zenginliklerine zenginlik kattılar.
  • Kim demiş ARGE yok aha ARGE SANA
    Bin yılı projesi budur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılacakları söylüyorum Ey Türk vatandaşları. Para biriktirip Almanya'ya gidiyorsunuz. Yapıyorsunuz çocuğunuzu. Yüzde 90 daha ucuz fiyata hem telefon hem araba hemde mazotunuzu alıyorsunuz. Daha düşük maaşla krallar gibi yaşıyorsunuz. Söylemesi kolay evet. Oy vermek, doğruyu seçmek daha kolaydı halbuki... Bunu siz istediniz..

  • adamlara bak yaa kafalarına göre vergi ekleyip duruyolar habire
  • Oldu olacak versinler bize Vestel'in, Casper'ın, GM'nin, Gümrük ve Ticaret Bakanı'nın, Ekonomi Bakanı'nın, Ulaşım Bakanı'nın hesap numaralarını biz hepsine yabancı markalı telefon almadan önce 100'er lira havale yapalım. Avrupadan 3 kat fakir olmamıza rağmen onlardan 2 kat pahalı araba, telefon, elektronik eşya kullanıyoruz. 3*2= 6 Ben hakkımı helal etmiyorum. Öbür tarafta yakanızdayım. Bu devleti adam gibi yönetmediğiniz, vatandaşı vergiler ile öldüresiye ezdiğiniz için ahirette iki elim yakanızdadır.
  • Bana ban yedirtmeyin!!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya mesaj atanların yarısından çoğu bu ülkeden kaçmak istiyor. Siz bizi bu hale getirdiniz. Yazıklar olsun bu devlete. Bu halk bunları yüceltip gözünde büyüttükçe daha da tecavüz ettiler. Hepimiz sabrediyoruz sabrediyoruz da bu işin sonu nereye gidecek bilmek istemiyorum. Gezi gibi ama daha geniş kapsamlı bir olay çıksa (vergiler için mesela) ülke yerinden oynar. Küfretmekten başka da bir şey yapamıyoruz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt

    Bu ülke ben doğduğumdan beri bana zerre yardım etmedi. Küçükken yeşil kartlılardan bana sıra gelmezdi hastahanelerde. Okullarda yırtındım o kadar çalıştım. Çevremdeki en iyi birkaç Anadolu lisesinden birini kazandım(%2), öğretmen derste gazete okuyordu. Denetim yok çünkü. Yine çalıştım, biri onunla aynı siyasi görüşte değiliz diye bütün dönemin karnesine o ders zayıf geldi. Üniversiteye geçtik. Durum yine farklı değil. Birkaç saat önce bir tomar parayı verdik geldik. Çünkü devlet üniversitesine girmek hem çok zor hem hocalar özellere kaçmış. Mezun olduktan 1-2 sene geçmeden askere de çağırır bu devlet. Yok kardeşim, ben onca yıl tonla vergi vereceğim, sen benim ağzıma sçacaksın sonra gel askere, gel araba alırken donu indir diyecek. Şimdi de telefon almak için donları indir diyecek. Tecavüz bu. Fırsatı bulduğum gibi giderim.

    Din, üç kuruşluk bir uydurmaya dönmüş. Herkesin ağzında din. Herkes alim, herkes hacı, hoca. İnanç, kul ile tanrı arasında olur ama ne işse bu coğrafyada sülük gibi araya kaynak yapan yapana. Müstehak. %110 orana sabitlesinler. Fatura yoksa o gün ülkede satılan seri üretim telefonun toplam vergi oranı kadar vergi verilsin. Çünkü müstehak.Daha çok para vereceğim, daha iyi imkanlar sağlayacağım diyeni yuhlayıp bunları yapmayacağım diyeni seçti bu halk. Değnek partisi de destek atınca sonuç ortada.

    çok güzel yazmışsın kardeşim, sadece sömürmeyi biliyorlar. askerlik mevzunu da çok iyi anlatmışsın, kimse kusura bakmasın ama kaybettiğimiz askerlerimiz deyim yerindeyse 'bok yoluna' ölüyor. eskiden kendi çocuklarına çürük raporu alırlardı şimdi onuda meşru hale getirdiler. ne oluyorsa garibanlara oluyor, sonra birde şehit diye gazlıyorlar olan o annenin, babanın 20 senelik emeğine oluyor.

    yok kalınmaz burada, fırsatını bulup yerleşmek lazım vatandaşına değer veren bir ülkeye. çocuğumu kesinlikle burada büyütmek istemiyorum.




  • Devlet zenginlerden daha çok vergi alacağına nelerle uğraşıyor ...

    Devlet çöküyor zaten .

    Üretmek yok ve milleten türlü türlü vergilerle yontmaya devam ederler !...

    Teknopark lara esaslı kapsamlı devlet yardımları yokki ! ... Vizyon ve icraat yok en başta .


    Yerli montaj ile mi yerli üretim oluyor ?! ...

    Dünyada global dev firmalardan hangileri tüm bileşenleri bir ülkeden bir firmadan ki ? Yerli üretim diye reklamlar yapılan aldatmacaya kim kanar ?! ...


    AKP nin siyasal olarak sonu gelmeli ...

    Her konuda beceriksizlik vicdansızlık bir gavur dahi yapmaz ...
  • Keşke şimdiki aklım, telefonu aldığım zama bende olsaydı. Kesinlikle yurtdışından alınmalı telefonlar, bu saatten sonra. Bunların kasasına kuruş girmesin, halkın kanını emdiler. Yeter artık.

    Arkadaşlar buna tepki göstermemiz lazım. Devlet kafasına göre soyuyor milleti.

    Senin vergin yüksek, bana mantıklı geliyor ki yurtdışından telefon alıyorum. Vergiyi düşür, sen de kazan ben de kazanayım.

    Her şeye vergi yüklemektense üretime geç. Tabi yemiyor. Zaten vergiden, üretip de kazanacağı kadar, belki de daha fazlasını kazanıyor. Ne diye çalışsın ki? Kolayı var, daya vergiyi dolsun kasa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıllarca yerlı malı korumak adına ıtalyan çakması tofas , fransız çakması reno yu satıp zengın oldular...
    hadı %100 yerlı deyınce kacıstılar...
    aynı yontemı her yerde deniyorlar.
    amac daha fazla $$$ kazanmak...
    gözlerini ancak toprak doyurur bunların...
    burokratık usakları sayesınde devletı ıstedıklerı sekılde ıkna edıp ınsanları soyuyorlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten pasaport başı iki yılda bir hak veriyor daha neyin derdindeler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: psyke86

    bu hükümetin işi gücü yok telefona taktılar ülkede o kadar ilgilenilcek sorun var her gün yeni bir şehit veriliyor adamlar hala telefonlara zam yapma peşinde

    bu ülkede yaşamaktan nefret ediyorum

    Bu nasıl bir mantıktır, tamam terör var diye bütün işi bırakalım, teröre yoğunlaşalım. Devletin hiçbir kurumu çalışmasın sadece terörü düşünelim
  • İs adamlari dernegine bak hele, korler sagirlar birbirini agirlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artik daha neler. Oldu olacak yerli markalarin disindaki cihazlari komple yasaklayin.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.