Şimdi Ara

Akortek CM Storm ve Choiix Distribütörü Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Akortek CM Storm ve Choiix Distribütörü Oldu

    Türkiye''nin en büyük PC aksesuar ve performans ürünleri distribütörü Akortek, oyun tutkunlarının vazgeçilmez markaları olan CM Storm ve Choixx''in ülkemizdeki tek distribütörü oldu.

    Gücünü PC soğutma endüstrisinin tanınmış markası Cooler Master''dan alan CM Storm, eSport atletlerinin ve mühendislerinin mükemmel birlikteliklerinin bir meyvesi olarak 2008 yılında ortaya çıkmıştır. Firmanın CM Storm Sniper kasası yenilikçi tasarımı sayesinde dünya üzerindeki donanım sitelerinden tam 60 adet ödül toplamıştır.  CM Storm bugün sadece oyuncu kasası değil, Mouse, Mouse pedleri, LED''li kasa fanları ve şeffaf yan panel, SSD dönüştürücü gibi kasa parçaları da tasarlayıp üretmektedir ( www.cmstorm.com  )

    ''Fransızca''da ''tercih" anlamına gelen Choix sözcüğünden esinlenerek doğan Choiix, gösterişe ve kaliteye önem veren PC kullanıcılarının tercihidir. Üst düzey ve yüksek kaliteli mouse ve mouse pedi, notebook taşıma çantası, notebook soğutucusu, sabit disk kutusu ve notebook standı bileşenlerini içeren ürün gamı ile Choiix, CM Storm ile beraber Cooler Master firmasının yeni nesil ürünlerinin amiral gemisidir ( www.choiix.com )

     

    CM storm ve Choiix  ürünlerine çok yakında Akortek Bilişim Satış noktalarından ulaşabilirsiniz.

     

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.