Şimdi Ara

AKP’li başkan, 9 yakınını belediyeye müdür yaptı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, aralarında amcası, yeğenleri ve gelini de bulunan akrabalarına üst düzey görev verdi. Torpilli kadroya “Hanedanlık” denildi

    Türkiye'de 2014'de yapılan yerel seçimde AKP'den Düzce Belediye Başkanı seçilen Mehmet Keleş, aralarında amcası, gelini, yeğeni ve kuzenin de bulunduğu 9 akrabasını belediyede üst düzey görevlere atadı. Keleş, amcası Şemsettin Yenersoy, teyze kızı Mesude Özcan ile komşusu ve aile dostu Ali Güney'i Belediye Başkan Yardımcısı yaptı.

    Mesude Özcan'ın 2 Mayıs 2016'ya kadar Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü olarak görev yaptığı öğrenildi.

    AKP'li başkanın eşi Gönül Keleş'in yeğeni Emre Kahraman Özel Kalem Müdürü oldu. Keleş yeğenlerinden; Ferit Girgin'i Destek Hizmetleri Müdürü,

    Zeynan Karabacak'ı Su ve Kanalizasyon Müdürü, Kenan Güreşçioğlu'nu Fen İşleri Müdürü atadı.

    Keleş, iki yıl Özel Kalem Müdürlüğü'nü yapan yeğeni Akif Keleş'i geçen yıl Yazı İşleri Müdürlüğü'ne kaydırdı. Mehmet Keleş, gelini İlkay Karabulut Keleş'i de unutmadı.

    İlkay Keleş, iki yıldır kayınpederinin Basın Danışmanlığı'nı yürütüyor… Sosyal medyada Düzce Belediyesi aile şeması çıkarıldı. Şemanın altına da, “Başkanlık Sistemi için pilot bölge seçilen Düzce'de uygulama sorunsuz bir şekilde ilerliyor” notu düşüldü.

    ŞİRKETLERDE DE AKRABALARI VAR
    Keleş'in Düzce Belediyesi'nde eş, dost, hısım akrabadan oluşturduğu kadro için ‘hanedanlık' yorumları yapıldı. 4 başkan yardımcısından ikisinin akrabası, birinin ise aile dostu olması manidar karşılandı.
    Duruma tepki gösteren CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan, belediye iştiraki olan İNTAŞ ve YEYPAŞ A.Ş.'de Keleş'in yakınlarının yönetici ve personel olarak istihdam edildiğini öne sürdü. Tozan, “Sadece yönetimde değil belediye iştiraki olan iki şirkete de akrabalarını doldurdu. Personel kayıtlarına bakıldığında hangi akrabaların çalıştığı ve ne kadar maaş aldıkları görülebilir” dedi.

    Daha öncede Audi araç ile selfie çekmiş!!!

    Posta'nın haberine göre AK Partili Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra aldırdığı 650 bin lira değerindeki Audi A8 marka makam otomobilini 'Herkes Audi ile gelsin, ben Passat mı çekeyim yanlarına' sözleriyle savunmuştu.

    AKP’li başkan, 9 yakınını belediyeye müdür yaptı!

    Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/duzce-belediye-baskani-650-bin-tllik-makam-aracinda-selfie-cekti-40093794
    Kaynak:http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/akpli-baskan-9-yakinini-belediyeye-mudur-yapti-1757499/







  • Bal tutan parmağını demişler.

    Doğmamış yetimin hakkını yiyen zevatlar. Hesabını veremezler.
  • yuh ya..!
  • Allah doğrunun yanındadır başkanım çekemeyan anten taksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Düzceli olarak Düzce'nin yüzkarası diyebilirim. Daha önceki belediye başkanlığında yaptıklarından akıllanmadı ki Düzce halkı bir dönem aradan sonra yine onu seçti.
    Milletvekilliği adaylığı "hırsızlık yaptığı" iddiasından dolayı akepe tarafından reddedilmesine rağmen belediye başkanlığına adaylığı kabul edildi. Hatta seçimlerde mhp adayıyla başa baş giderken seçimlere birkaç gün kala RTE gelip elinden tutup bunu seçeceksiniz diyince halk da onu seçti.

    Başkan seçildikten kısa bir süre sonra aldığı 800 küsür bin değerindeki ZIRHLI AUDi A8 aracı da baya gündem oluşturmuştu. Hatta bu durumu savunmak için söylediği sözler de gündem olmuştu. "Tüm il ilçe başkanları Audi'ye biniyor ben onların yanına Passat mı çekseydim" diyerek Passat'ı beğenmediğini de belirtmişti.

    Düzce genelinde trafik EDS sistemini kurdurdu ve 16 nisanı bekliyor. Şimdilik kameralar çalışmıyor. 16 nisandan sonra görecek Düzce halkı dıdısının dıdısını.

    Bu millete hepsi müstehak diyorum artık. Hatta bazen düşünüyorum bu millet daha çok eziyet çeksin diye evet mi desem referandumda diye. Sonra vatan sevgim ağır basıyor vazgeçiyorum yine iyiliklerini istiyorum.

    Kasabın bıçağını yalayan öküz misali bizim vatandaşımız ne desek boşa gidiyor.




  • Seçilmiş bir yönetimin seçtiği kişilere itiraz etmeyin cehape gelseydi daha beter olurduk tüp kuyruklarında sürünürdük nankörlük etmeyin!
  • ne bekliyordınızki? herkez bi yakını işe alacak kayıacak kollayacakki saltanat sürsün.
    bu adamın suçlu değil benim gözümde onu oraya çıkaran halk suçlu.
  • ne kadar hayırlı bir akraba :)
  • Allah doğrunun yanındaymış hadi canım hadi. Allah doğru olanın israf etmeyenin,devletin malını savurmayanların yanındadır. Bir laf söylüyorsunuz ama yanlış kişilere yalakalık için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıralllllllllllllllll

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.