Şimdi Ara

AKP NİN BU ÜLKEYE HİÇ Mİ FAYDASI OLMADI? (HERKES İLK SAYFAYI OKUSUN) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
3
Favori
25.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi kazanıyosundur sen şimdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp'nin bir misyonu vardi geldiginde onu tamamlamak uzere.



    Bop esbakani tayyip erdogan ulkeyi oyle buyuk bir yukun altina soktu ki kimse farkinda degil.



    400 milyar dis borcun varsa ve reza amerikada yargilaniyorsa senin kuyrugun sikismis demektir. Yani her firsatta kufur ettigin batinin kucagindasin ne isterlerse yapacaksin bundan sonra.



    Kurtlere ozerklik, yerli hic bir kurumun kalmamasi. Ekonomiyi bagimli hale getirmek vs. vs.



    Tayyip erdogan bu ulkeyi bolmeye geldi misyonunu tamamlamak uzere.



    22 yasinda ben, ulkenin insaat uzerine kurulmayacagini biliyorsam tayyip erdogan ve ekibi hayli hayli biliyordur. Ve bilmeden bu ekonomiyi bu hale getirmesi imkansiz. Sarimsagi bile ithal eden bir ulke olduk. Neden?



    Hastane, yol vs. bunlari hangi parayla yapti? Sattigi karli kurumlarin parasiyla ve devasa vergilerle. nimet degil yani bu kadar vergi gelirin varsa yapmak zorundasin. Goz boyasin yozgatta, bayburtta:)



    Bati ne derse onu yapicaz artik, gecmis olsun.



    400 milyar dolar dis borc var...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • %20 bize yararı dokunmuştur hocam toplasan.Bir de istersen AKP nin getirdigi zararlar adli yeni bir konu ac ve gelen cevaplarin hangisinin fazla olduguna sen karar ver.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mortgage Kredisi

    Faiz:

    %1,19

    Toplam Ödeme:

    488.127,80 TL

    Aylık Taksit:2.701,21 TL



    Garanti:200.000 Türk Lirasi Faizli ----488.127.80 Bin TÜRK lirasi----- Al sana %0,85 adam 200 bin liraya 300 bin òdüyor bir de utanmadan %0,85 indI diyor ama nede olsa Koydumun Suriyelisine beleş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UncleGrndpa -- 24 Nisan 2017; 14:50:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s_g_m_s kullanıcısına yanıt
    Sağlık sektörüne vurulan en büyük darbe gss belasıdır. Çalışmayan adama borç takmak nedir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar yol yaptı yol!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yol yabdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yapılan kötülükler iyiliği bastırıyorsa bunların çok fazla konuşulmasına gerek yok çünkü konuşulacak bir mevzu kalmıyor.

    Bana göre akp inşaattan başka ülkeye hiçbir fayda sağlamadı.

    Hatta durum daha da kötüleşti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay anasını :)

    Hangi birinize laf anlatsam acaba?

    Hangi birinizden başlayıp tek tek cevap yazsam?

    Daha konuyu anlamadan yorum yapan daha okuduğunu bile anlamadan ahkam kesen bir zihniyet...

    Ve işin tarafı bu benim içinde bulunduğum zihniyet



    Aklı başında biri de çıkıp dememiş ki "ulan adam doğru düzgün birşeyler öğrenmeye çalışıyor.Gercekten Erdoğan yandaşı olsa zaten konuya Akp nin ... diye başlayan cümle kurmaz Ak Parti der" diye.



    Sadece iyi birşey varsa söyleyin yazın tartışalım dedim hakaret etmeyen kalmamış çok şükür.İlimli olanlar da var şimdi onlarin da hakkını yemeyelim.Zaten yapılan iyi şeyler az olduğu için konu tikanacakti sonra da bunun tam tersi konuyu açıp aradaki farkı görecektik ama olgun olmayan kardeşlerim yüzünden konu amacından çıktı...



    Biz daha konuşur halde değiliz ki birşeyleri kendi içimizde çözüp basimizdakileri yonlendirebilelim.

    Biz çoktan savaş moduna geçmişiz zaten.

    Bu ülke de varsa hatan öğretecek sabırla yönlendirecek kimse kalmadı mı yahu?



    Daha okuyup anlamadan ahkam kesip yargılıyor muyduk hep?

    Bylock davasında birçok canın hiç yere yandığı gibi?

    Sen fetöcüsün al içeri yak hayatını?

    Sonra bırak "pardon" de?



    Ne farkınız var şimdi bu zihniyetten?



    Herkes elini taşın altına koysun artık



    Biz bu hale getirdik ulan bu adamları biz!

    Yıllarca dışla dışla dışla dışla nereye kadar!?

    Bir yerde patlak verecekti verdi de zaten.Yillarca bu ülkenin sahibi bizmisiz gibi davranmadık mı biz?

    Hadi çıkaralim Erdoğan'ın karşısına birini?Kim var? Kılıçdaroğlu mu?kurtlere Özerklik konuşmasını bir ben mı gördüm bu adamın?Bu adam chp nin başina geldiğinde Yılmaz Özdil in serzenisini bir ben mı okudum?



    Herifin biri akp zihniyetine ne anlatsan boş anlamazlar demiş.

    Biz çok iyi anlıyoruz gerçekten birbirimizi.



    Konu açmadan önce biraz da olsa ülke için umutlarım vardı sağolsun onun da içine ettiniz



    Var olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herkes senin gibi cebinin dolduğuna bakıyor işte, krediler çok düşük faizli evlerin satılıyor iyi görüyorsun ama zamlar'dan haberin ya yok ya da değinmek istemiyorsun, çiftçinin elinde kalan ürünleri, artık kuru fasulyeyi bile ithal ettiğimizi, enflasyonun(gerçek enflasyonun pinpon topuyla bahçe hortumu ile hesaplanan değil) yüsek olduğunu, insanların alım gücünün ne denli düştüğünü, insanların et yiyemediğini bilmiyorsun heralde ben eskiden en kötü ihtimalle haftada bir gün et yediğimi veya köfte yediğimi hatırlıyorum annem yapardı şuan kıymanın kilosu 44 lira az alsan bize yetmez çok alsan bütçeyi sarsar et ithal edildi ucuzlayacaktı ne oldu? 16 nisanda 38 TL olan kıyma 17 nisan sabahı 40-42 tl oldu.



    Hastane dediğin ufak tefek hastalıklar için iyi güzel ama büyük hastalıklarda herşey sorun örneğin fizik tedavi hastanın sürekli fizik tedavi görerek egzersiz yapıp yürüyebilmesi gerekiyor ama devlet kaç günde bir ona hak veriyor ? 30 günde kota koymuşlar ancak 30 günde 1 hakkın falan var 30 gün doğru olmayabilir emin değilim ama yinede azdı sürekli olması gereken bi tedavi bu sonuçta.



    Sebze fiyatları uçmuş gitmiş yav elini vicdanına koyda bi söyle 12 liraya fasulye 10 liraya dolmalık biber 6-7 liraya domates hangi tarihte yedin? Bizim çiftçimiz yok mu, tarım arazimiz yok mu? Nedir bu rezalet son 1 yılda Hollandanın yüzölçümü kadar tarım arazisi kaybettik biliyorsun Hollanda çok küçük bi ülke ama tarımı bizden daha fazla hem kendilerine yetiyor hemde ihraç ediyorlar.





    Eğitim sistemi afedersin bok gibi dolduruyorlar öğrenciler'i bir sınıfa veriyorlar eline boş bi kitap kaynak almak yasak bundan işleyin diyorlar. Arkadaşım bu kitap boş bedava veriyorsun ama bi işe yaramaz bu kitap yani, şimdi öğretmen olanlarada sözlü mülakat getirildi yani açıkçası AKP'li değilsen giremezsin. Chpli bi arkadaş 90 puan aldı kpssden mülakata gittiğinde 15 temmuz, reis gibi alakasız sorular sormuşlar ve elemişler hak mıdır bu ? Öğretmensen KPSS'den 90 almanın ne kadar zor olduğunu bilirsin.





    Adam cumhurbaşkanı tarafsız olacağına namusu şerefi üstüne yemin etti. Sen arkadaşın ile bir anlaşmazlığa düştün adamda namusu şerefi üstüne yemin etti heralde yumuşarsın ve olay ne ise kabul edersin yapmaz çünkü büyük yemin etti dersin dimi? Bu adama neden ses çıkarılmıyor? Cumhurun başkanı hayırcılar teröristtir haindir fetöcüdür şudur budur diyor ailen solcuysa hayır verdiğini kabul edelim ailende teröristmi? fetöcümü?





    Ayrıca beton yapmak bu insanlara neden çok büyük bir olaymış gibi geliyor anlamadım. Sonuçta 80 milyonluk bi nüfusun var ve halkından aldığın vergileri sürekli arttırıyorsun sürekli geliyor ver talimatı bakanlığa açsınlar bi ihale girsin Mehmet Cengiz halkın a.... koyacağız diyen adam biraz onlara yedirsin para biraz kendi kazansın zor değil bence olanda bu zaten sende anlamışsın ki bu inşaat sektörünün kaymaklı olduğunu oraya yönelmişsin.





    Yani demem o ki bu ülke zenginlerin yaşayabileceği bi ülke bizim gibi asgari ücretle ev geçindirmeye çalışan ailelerle Suriyeli aileler neredeyse aynı seviyede açlık sınırı 3500-4000 lira asgari ücret 1404 hadi 10 yıldır falan çalışılıyorsa 1500 lira alırsın hak mı bu? Biraz fazla zam yapınca yandaş iş adamları ayağa kalkıyor onlarında bi tarafları yemiyor neyse 500ü kira doğalgaz 100-200 aşağısı gelmiyor 700 lira mutfak masrafları da 300 lirayı buluyor son durumda 1000 lira geriye 500 TL kalıyor ve biz 4 kişiyiz okula gidenimiz var üniversiteye gidenimiz var kalan 500 lirayıda bi yerimize sokarız artık. Böyle geçinmeye çalışan insanlarıda görün artık sen şirket kurmuşsun hava hoş senin için biz markete girdiğimiz zaman paramız yetecek mi diye aldığımız herşeyi kasaya gitmeden hesaplayan pardon hesaplamak zorunda kalan insanlarız hatta Allahıma şükürler olsun şu halimize bizden çok daha kötü durumda olanlar var suriyelilere para veripte kendi ülkenin insanını görmezden gelmek acımasızlık vicdansızlıktır. Benim vergimle Suriyelilere para veriyorlar ya bu herifler bela olacak başımıza s.. gitsinler gebersinler ülkelerinde kendi ülkeleri için savaşsınlar kadınları çocukları ayrı tutuyorum onlar savunmasız tabikide kamplarda bakılabilirler ama eli silah tutan adamların burada işi yok gidip savaşacaklar ama müslümanız ya biz halkı soyup soğana çevirirken bişey yok ses çıkaran yok benzin fiyatları nerelerde meyve sebze fiyatları nerelerde gören yok bu adamlar zor durumda kalınca biz müslümanız masallarına başlıyorlar hemen daha yazılacak neler varda buraya kadar bile okuyacağından şüpheliyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aga onu bunu bırakın parası olana çok güzel hizmet var bu ülkede ama parası olana.... eskiyle yeniyi kıyaslamak ta ayrı bir cambazlık zaman mekan kavramı denen bir şey var illede eski ile kıyaslama yapacaksak madem öyle eskiden bir işçi emekli ikramiyesi ile bir ev zorlarsa yanına birde araba alabiliyordu istanbul da şimdi bir işçi emeklisi ikramiyesi ile kaç ev alabiliyor buradan ilerleme belli oluyor zaten ...... artık eski ile yeni yi kıyaslamayı bırakın sidsik yarıştıracaksanız avrupa devletleri ile yarıştırın ......
  • Ciddi cevap istiyorsan, buyuk bir kitleye hitap etmek icin bas ortusu durumlarini toparladi. Suan bu konuda sikayetci yoktur. Fakat ben, 2002'den beri kendi adima olumlu birsey goremiyorum.

    Cok basit bir ornek verecegim:

    Bundan 15 sene once emekli olan bir akrabam o paranin hepsi ile bizim mahalleden 3+1 sifir ev almisti 1. Kat.

    4 ay once emekli olan annem ayni evi su hali ile(yani 15 yillik, 0 degil.) almak isterse, sadece 6 da 1 ini alabiliyor.

    Burda sorun tazminat mi enflasyonun yukselmesi mi sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yugams kullanıcısına yanıt
    1 dakika ara ile ayni konuyu paylasmisiz. Tebrikler. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP NİN BU ÜLKEYE HİÇ Mİ FAYDASI OLMADI? (HERKES İLK SAYFAYI OKUSUN)
  • Çare Sneijder kullanıcısına yanıt
    Niye okumayim dostum ya Allah aşkına ne anladınız açtığım konudan?Nasıl bir görüşte olduğumu düşündünüz?Niye herkes sövmeye başladı anlamadım ki ben...



    Benim gördüğümü yazdım yaşadıklarımı yazdım sadece.Sadece " hiç mi yok " diye sordum



    Uzunca yazıp emek harcadığın için de teşekkür ederim.



    Ayrıca Hukumetten memnunum Allah bin kere razı olsun dedim mı?



    Yazdığın birçok şey de sana katılıyorum.Ozellikle de Suriye konusunda...



    Bunlara bir pandik gelecek diye düşünüyorum Aynı Fetö ye olduğu gibi.erdogan in siyasi anlayışı "kullan at" gibi görünüyor yanlış yorumluyor da olabilirim ama zaman gösterecek.

    Düzeltme:Tek derdim herkesin tek bir ağızdan konuşur hale gelmesi.şayet bir felaket varsa ki bence %65 ihtimal bundan diğer tarafın haberdar olması
    Şayet umut vaad eden birşey varsa ki bu da %35 ihtimal bundan diğer tarafın yani bizim haberimizin olması.
    Ne kadar iğrenç ya yazarken utanıyor insan.Taraflara bölünmüş.hem de %50-%50...

    Umarım birlik olabiliriz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_g_m_s -- 24 Nisan 2017; 8:40:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yapılan o kadar dış borç ve alınan tonlarca vergiyle ülkenin şu an uçuyor olması lazımdı, bu sayılara kıyasla yaptıkları hiç...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s_g_m_s kullanıcısına yanıt
    Sevgili arkadaşım



    Özerklik meselesi belediye özerkliği



    Akp belediye özerkliğini programında açıklamıştı örneğin

    Yerel yönetimlerin güçlendirilmesiyle ilgili Avrupa birliği normları bunlar



    Akp'nin de chpnin de söylediği şey belediye özerkliği



    Artık bunu savunan kalmadı çünkü hdpli belediyeler bir çuval inciri berbat etti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunla alakalı olarak makro verilere bak lütfen

    Nüfusu hızlı büyüyen

    Yüzde 11buçuk enflasyonu olan

    Yüzde 19.6 geniş işsizliği üstüne de 5 milyon mülteci alan

    Yüzde24.9 genç işsizliği olan bir ülke yüzde 2 büyürse sorunlar büyür.



    Ben ilk dönemlerinde çok savundum da artık savunulacak yanı kalmadı bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 24 Nisan 2017; 8:53:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Freeky

    Hastane kismina guzel ornekler verirdim de yemin ediyorum yazmaya degmeyecek insanlarsiniz grip olup ilac yazdirip geliyorsunuz sonra saglik sistemi cok guzel yeaaaaaa

    Bunu bile yazmamam gerekirdi gerçi

    Bir on gun once cektim bunu. Saat 6.54 falandi cektigimde

    Bir kac once de saat 7 de 70 kisi kapi onunde kapinin acilmasini bekledi. Kayseri eğitim ve araştırma hastanesi. 40 kisi sira almak icin geldi , doktorlardan biri olmadığından 15 kisi sira alabildi gerisi eve. Geri kalanlar kolonoskopi endoskopi icin 2-3 ay bekleyen insanlar. Bak saat 7 de kac kisi bar. Ki islemler saat 9 da basliyor , saat 6.30 da geldim iki aydir bekledigim kolonoskopiye saat 12 de girdim düşün.

    Daha sayayim mi ? Mr icin 3 ay , ultrason icin 2 ay sira verildi. İgne emg icin Düzce üniversitesi hastanesinde 4 ay sonraya sira verildi.

    Sorsan cok gelismisiz yea

    Var ya daha neler var kicinizin ustunde oturup bos bos konusuyorsunuz

    AKP NİN BU ÜLKEYE HİÇ Mİ FAYDASI OLMADI? (HERKES İLK SAYFAYI OKUSUN)

    Aynı durum geçen hafta nakil olduğum Konya Eğitim Araştırma da gördüm berbattı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kemalciler kadar heykel dikmedi sıkıntı orda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.