Şimdi Ara

AKP'nin Kalesi Esenler'de AKP'ye Büyük Sürpriz! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
6.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Oylar felan çalınmadı. Çalındıysa o zaman ak parti müşahitleri olsun ilçe ve il teşkilatı olsun ortalığı ateşe verirdi.

    Yaygaranın kralı olurdu.

    Hala anlamıyorsunuz. Bu kadar itaatkar olmayın. Kafanızı kullanın. YSK hala gerekçeli kararı açıklamadı. Neden acaba kaç gün oldu. Hala gerekçe bulamadınız mi ey partili arkadaşım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Sen cevap versene CumhurBAŞKANLIĞI seçiminde mühürsüz oyları saydilar bu ne kadar doğru?

    Peki bu seçimdeki usulsüz sandık kurulları önceki seçimde de aynıydı OzAman niye usulsüz olmadı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Ortalığı niye ayağa kaldırsınlar niye yangın yerine çevirsinler? Bu ülkede adalet var adalet sistemleri işliyor. Usulünce itirazlar edildi. Keşke tüm oylar tekrar sayılsa idi tekrar seçim olmasaydı. Oyların %10u tekrar sayıldı fark 16bin eridi hepsini tekrar sayaydılar. Chp.nin itirazı ile iptal edildi tekrar sayım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Önceki seçimlerde birebir aynı olduğu ne malum? Kanıtla. O kurulların sandıklarında kaç sandıkta muhalefete 0 oy çıktı? Kaç sandıkta muhalefetin geçerli oyları geçersiz sayıldı.
    Mühürsüz oylar bu seçimde de sayıldı. Mühürsüz tamamen mühürsüz değil. Eğer oy pusulasının arkasına baktı isen. YSK.nın mühürü ile geliyor zaten ona ek sandık başkanı arka tarafa tekrar mühür vuruyor. Sandık kurullarının eksik mühür vurduğu Bu mühürsüz oylar müşahidlerin eli ile seçmene veriliyor müşahidlerin gözü önünde sandığa atılıyor müşahidlerin gözü önünde sayılıyor. Müşahidlerin gözü önünde oy sayım tutanağı tutuluyor. Seçimi ak parti kazanınca mı bu mühürsüz oylar mesele oluyor? Chp.nin gözü önünde açılıp sayılıyor oylar. Chp.nin tutanağında olupta YSK sistemine yanlış mı kaydedildi oylar hayır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Sorarım size kıriz olmasaydı vatandaşın alım gücü düşmeseydi, malum market şube sayısı bu denli artabilirmiydi. Uygun zaman ve ortam şube sayılarını artırdı.
    Yine sorarım şehri istanbul’a göç etmiş aşiretler için uygun şart ve ortam oluşmuşmudur. Seçim her zaman sandıkla olmaz, doğru kişilerle kapalı kapılarda kazanılır bazen. Gerekli sözleri aldıysan, yenilendiğinde seçim kazanacağını daha oy kullanmadan öğrenirsin. Öyle tahmin ediyorumki istanbul için 2. Seçim çoktan yapıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 15 Mayıs 2019; 21:12:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Ohoooo ne anlatıyoruz. Boşver hocam sen bu kafa ile müthiş bir partili olursun.

    Mustafakemalpaşa diyorum otur öğren sonra gel. Ama yine aynı laflar ile gelirsen üzerim seni

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Üzerim seni? Bir başkası maaş söyler bir başkası hakaret eder lan ulanlı konuşur. Tartışma kültürünü mü kaybettik? Hoşgörüyü mü kaybettik? Burası chp veya sol forumu mudur? her geçen seçimde forum daha çok anti akpartili doluyor. Kimin chpli kimin hdp.li kimin fetöcü kimin pkk sempatizanı olduğu belli değil hepsinin ortak yönü anti akp.li olmaları her seçimde daha da çoğalıyor. Ülkede eşitlik adaletten bahseden bu güruh kendilerine muhalif en ufak bir ses olduğunda saldırıya geçiyor böyle mi hak adalet getirecekler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Sayın CB bizleri , farklı düşünenleri, "usta yapma " diyenleri, "Ama bu haksizlik " diyenleri, BUNLAAAAAR diyerek aşağılayıp hakaret ederken siz dönüp " reis yapma " diyemeyenler şimdi gelmiş burası anti ak parti olmuş diyor.

    Tebrik ediyorum hocam sizi.

    Muazzam bir tespit.

    Ötekileştirmeden önce defalarca dendi bunlar ama dinleyen olmadı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Yazıklar olsun birde bunu bize savunuyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyleri yazıyorum ama ya anlaşılmıyor ya anlaşılmak istenmiyor. Şimdi yazacaklarım size özel değil genel.
    İtiraz edilen oyların %10u sayıldı fark 16 bin eridi? Ben söylemiyorum bunu YSK söylüyor. Geri kalan %90 oyun tekrar sayılmasına engel olundu. İtirazlar kabul edilmedi. Bu 16bin oy hatadan mi uzaydan mi geldi?
    39 sandıkta Binali yıldırıma toplamda 0 oy yazıldı. Ortalama 12.000 oyda 0 22 sandıktada 1 oy çıktı. 6600 oyda sadece 22 oy yani. Bunu da ben söylemiyorum YSK söylüyor. Şimdi itiraz edildi düzeltildi söylemeyin geri kalan %90 oylarda aynısı benzeri olmadığı ne malum?
    Verdiğim rakamlarda kendimden hiçbir katkı yok.
    Tekrar tekrar yazmamda ki maksat burdaki partililerin kararını etkilemek vs değil. Kararsız olan aklı karıştırılan üyeler için sadece. Forumda Tek taraflı zihniyet kendi düşüncelerini empoze etmeye çalışıyor sürekli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raz Muay -- 15 Mayıs 2019; 22:24:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-5EF629EBB

    Kara propaganda videoları izlemiyorum, bunlar birşey kanıtlamaz.Sadece işlerine gelen kısımları yayınlıyorlar.23 haziran da halk cevabını verecek yine reisimiz kazanacak inşallah :)
    Güzel, buna inanmaya devam edin. :))


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Ülkemizde saf muhalefetin sesi çıkmıyor. Akparti 100adım atacak ise 100üne de karşı çıkan yapma diyen kesim var.
    Başta Ağaçları korumak gibi saf bir duygu ile başlayan gezi parkı dahi maksat ağaç değil anlayamadın mı hala diyen zihniyet tarafından zehirlenip en son ülkenin karşısına köprü yapma havalimanı yapma şunu yapma bunu yapma diye evriliyor. Bu zihniyetin hangi itirazına gerçekten güvenilebilecek insan?
    Daha bu akşam haberlerde bir otel odasından düşüp intihar ettiği ileri sürülen ama tecavüz ve cinayet bulgusu kuvvetli olan genç kızın davasında, dava öncesi eylemde bile Ak'lama yargıla yazılı döviz var. Bu zihniyet kendi çıkarı için böyle masum davaları kullanıyor yoksa kız masum imiş haklı imiş umurunda değil belki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    İmamoğlu mazbatayı alınca zaaa kandırdım sizi de diyebilirdi ama demedi. Yani her türlü halkın yanında devam etti. O değil de akp üst üste kaybedecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raz Muay

    Bu mesaj silindi.
    işte bu zihniyet köpeklerde bile yok
    allaha inanmayanları allah yoketsin o halde içimizde ne işi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raz Muay

    Bu mesaj silindi.


    hala iftira atiyorsun. 1 hafta oncesinden 7ye karsi 4 oy ile ysk secimleri yenileyecek denildi. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. sizin hesabiniza gore hirsiz insafli cikmista sadece buyuksehiri calmis YSK bile yenileme kararini kendi verememisken halen çalindi çirpildi goturuldu dolandirildi muhabbeti yapiyorsunuz. yasalara uymayinca bagimsiz adalet oluyor sizin gozunuzde. ayariyla oynadiginiz terazi bir gun sizide tartar hiç kafanizi yormayin...

    gerçek dediginiz sadece varsayim. ayni zarftan cikan 4 oyun 1i saibeli kalan 3u saibesiz. yav he he. 50 tane akpli yetkili var oylari sayan sandiklarin basinda. hepsimi kör, sagir, dilsiz. 1 tane tutanak varmi oylari calarken tutulmus goster!!!

    ikiyuzluluk sizin özunuz. ondan kopamazsiniz. bugun olana yarin yok dersiniz. 17 senelik omrunuzu bununla gecirdiniz. Kul hakki yersiniz doymazsiniz, yetim hakki yersiniz doymazsiniz, Allahtan korkmaz her turlu dalavereyi çevirirsiniz sucu baskasina atarsiniz.




  • Raz Muay kullanıcısına yanıt
    Tehey tehey. Gitmiş dövizlere takılmış. O bir metafor be güzel kardeşim.

    Gezi parkı gösterileri çok farklı bir şeydi. Şakülünden kaydırılıp itibarsızlaştırılması bambaşka bir konudur.

    Kabataş yalancılarını, camii de içtiler yalanlarını ne çabuk unuttunuz.

    Sizlere laf anlatılmıyor. Eğer bir gün, gerçekten bir gün "Ya bu muhalif arkadaşlar ne diyor" diye dinlemek istersen bana gelme çünkü ben muhalif değilim. Başkalarına git.

    Bu ülkeye katkı koyanları alkışlar o muhalif kesim de. Ancak o taşları hep aynı firmalar koyarsa o zaman neden alkışlasın. Refah seviyesi hep belli bir kesimin artıp diğer kesimin daha kötü oluyorsa neden desteklesin bu halk.

    Ne dedi reis daha 1-2 gün önce "Siyaset insan kazanma sanatıdır"

    Demedi dersen üzerim bak

    Bana daha fazla yazma çünkü ben diyorum tren geldi geçti sen anlıyorsun deldi geçti. O sebeple o mükemmel ve riyakar ortamınızda biat etmeye devam edin.

    Bu halk size öyle ya da böyle ağır bir şamar indirdiğinde "Astegon baba sen demiştin yaaa" deme sakın

    Kal sağlıcakla...




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.