Şimdi Ara

akpye oy verip pişman olan var mı? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
2
Favori
37.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
241 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Jquair kullanıcısına yanıt
    2015-2017 arasındaki terör saldırılarında hayatını kaybedenlerden biri de çok yakın arkadaşımın kuzeniydi, tanıdığım, çok neşeli bir insandı. Ölümü bu kadar yakın hissettiğim bir dönem olmamıştı, zaten Cumhuriyet tarihinde Kurtuluş Savaşı'ndan bu yana böyle bir his yoktu, bu kadar can kaybı yoktu. Çok güvendeyiz gerçekten, 5 milyona yakın eğitimsiz Ortadoğu toplumunun ülkeye girişi sağlanırken ve sınırda kan gövdeyi götürürken nasıl güvende olunuyor bilemiyorum. Gözlerimi bağlar, kulaklarımı tıkar ve ölümü beklersem zannediyorum ki güvende olacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neutumn -- 26 Mayıs 2018; 7:24:52 >
  • sigona S kullanıcısına yanıt
    Ince AB nim sozunu dinleyerek is yapiyor sanirim hic guvenemedim adama ayrica yurt disi ile bir sorunu cozme yontemi susarak olabilir gercekten bana liderlik yapabilecek birisi olarak gelmedi ozellikle gencler diyorsunuz iyi bir projeniz olmadan kimse size para vermez projeniz var ise gerekli yerlere basvurun iyi ise destek alirsiniz buyuk ihtimal ile incenin vaatleri gercekten oy toplamak icin oldugu cok belli reklamli virus gibi bir suru icerik sunuyor indirdiginde telefonu bozuyor ulkeyi yonetebilecek kapasite yok adamda ezan okuyor susuyor eski konusmasinda susmuyor hemen musluman oldu Allah korusun savas olmamasi icin AB ve ABD onunde susar bu durum hic iyi olmaz musluman ulkeleri icin gercekten bize filistini savunan bir lider lazim. Ne diyor biz bir gun silahlarimizi cikartttigimizda natonun bile agzi acik kalacak diyor ince ise kanal istabulu durdurmak ile ise basliyacak. Ince ince ip gibi kopulmasindan korkuyorum 2023 gelse akp vaatlerini gerceklestirmemis ise yine inceye guvenemem oy kullanmam ama inceyede guvenemem cunku gercekten takip ediyorum etmeye devam edecegim eger tayip gibi iyi olursa dusunurum ama hep biri yonetiyormus gibi geldi bana oyuzden guvenmiyorum. Bizi baska ulkelerin yonetmesi kadar kotu bir sey olamaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • İşte hatayı kendiniz dışında her yerde aryorsunuz.

    Balina kasa Mersom, Audim yok diye ağlayanların göz yaşlarını silip pışpışlıyorsunuz. Ülkenin kozmik odasına cumhuriyet tarihinde ilk defa teröristler giriyor. İzin verenlerin kandırıldık demesini de alkışlıyorsunuz. Çünkü siz de kolayca kandırıldınız.



    Sonra iç güç dış güç. Sen akıllı ve güçlü ol, ne iç güç etki eder ne dış güç. Problem öz eleştiri yapamamanızda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 26 Mayıs 2018; 7:38:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • digiogi kullanıcısına yanıt
    Tamam, ben de bunun mücadelesini veriyorum, bu tür aşağılayıcı ve kutuplaştırıcı söylemlerden hoşlanmıyorum, oldukça çirkin. Evet, AKP'lileri etkiliyor bu fakat bir kez inadına demeyin, bir kez de düşünün. İnattan değil bağımsız iradenizden gelsin tercihiniz. Biri bana, tatlı su bilmem necisi, camiyi ahıra çevirencisi, türbana yasakçısı, nankör, İslam düşmanı, sağ nefretçisi gibi sıfatlar yüklediğinde ben de gidip 'inadına' bu tür düşünceleri temsil edenlere mi oy vereyim? Bu söylemler de yanlış, sana yöneltilenler de fakat ancak 10 yaşındaki bir çocuk inat yapar. Biri bana bu sıfatları yakıştırıyorsa onu değil kendimi eleştiririm, bu sıfatlara layık olmadığım halde oy verdiğim partiyle bu kanılara varılması hiç dengeli bir anlayış değil. Partinin bu tavırda olduğunu düşünürsem, araştırırsam zaten oy vermeyeceğim, birilerinin çirkin yakıştırmalarının inadını niye yapayım? Çocuk oyuncağı mı bu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neutumn -- 26 Mayıs 2018; 7:39:56 >




  • Menfaat'i olup akp oy verenler dışında akp kim oy veriyorsa bana göre tedavi olması gerekmektedir. Zaten oy veren kesim bakınca her şey ortada

    Forumda maşallah çok fazla akp'nin paralı trolleri var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 26 Mayıs 2018; 8:31:50 >
  • esendağlı kullanıcısına yanıt
    1970 dogumlusun ama ulkenin simdiki halini ve gelecegini tahmin edemiyorsun. Ben 19 yasindayim, Gordugum kadariyla ulke demografisi ve gelecegi hakkinda bilgili olmayan birisisin.



    Oy verdigin ak parti senin cocuklarin var mi bilmiyorum ama onlarin gelecegini caldi haberin yok.



    80 milyonluk ulkemize 3.5 milyon suriyeli girdi ve 35milyar $ harcadik ve harcamaya devam ediyoruz bu bizim hazinemizden bize harcanmasi gereken paraydi ama turk vatandaslarina harcanmadi.



    Her yil 50.000 gocmen alan 350 milyonluk abd bile 3.5 milyon gocmeni ulkesine almasi tam 70 yil suruyor bu sayi tum dunya icin bile fazlayken kendi kendine bile yetemeyen turkiye'yi 5 yilda krize soktu.



    acik sinir politikasi yuzunden simdi de afganlar gelmeye basladi yani sen ak partiden 1 alirken o senin cebinden 100 aldi haberin yok.



    Bu yasta green card basvurusu yapip ulkeden kacmaya calisiyorum bu yil cikmadi. Tekrar basvurucam. Daha uzun uzun anlatirdim ama hic geregi yok gormek isteyenler icin her sey ortada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unbelievable7 -- 26 Mayıs 2018; 8:39:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Unbelievable7 kullanıcısına yanıt
    dusun iste 70 dogumlu adam.dersinki tecrubesi fazla vs bildigi vardir.ama vizyonsuzluk kanlarina islemis bunlarin.ulkeye hizmeti yol yapmak stad yapmak saniyorlar.simdi bu dusunmekten yoksun adamin vercegi oy ile bizim oyumuz ayni degerde mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayır demekle doların bugunku durumu arasında nasıl bir bağlantı var? brrezilya ,meksika endonezya 'ya falan da mı hayır deyince etkilenmişlerde dolar yükselmiş dünyada genel olarak yükseliyor zaten. Tayyip kaybedecek zaten ama siz susarsanız.
  • Beraber sallayacağız dediğini hatîrlamiyorsunuz?

    Ve tayyip feto ile iliskileri kesince 15 temmuzdan once, o reklami internette goremedim inanmazsiniz ama anlatayim samanyolunda surekli chp reklami kanal d d ayni sekilde chp reklami bunda bir sorun yok ama fetullah gulenin resmide vardi yemin ederim darbe olunca uzaklasti internette arastirirsaniz bir seyler bulursunuz surekli tayip diyorsunuz ama kilictar ogluda fetonun tarafini tuttu arastirin lutfen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız. Bir şey eklemek istiyorum siyaset bize hiçbir şey getirmiyor; sadece ayrılık getiriyor. Bunları konuşup tartışarak burada birbirimizi çomar, çapulcu diye ayrıştırıyoruz olan sadece bize oluyor. Bunları konuşurken öncelikle Türk ve kardeş olduğumuzun bilincine varmak lazım ki birbirimizi kormayalım dostça tartışalım. Ben de ondan dedim kime oy verirsek verelim sonuçta hep birlikte yaşıyoruz. Yarın yine yollarda karşılaşıp muhabbet edecek olan bizleriz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kusura bakmayin hocam chp bana cok zit akpye oy vermesemde chpye oy vermem hani inatcilik falan degil ben asla oyle bir sey yapmam sadece tayibi dusurmek icin hani tayip sevdalisi degilim yada akpli oldugum icin demiyorum sirf adam dussun diye hdp ile bir araya geldi tamam sevmesin basa gecmeye calissin ama nasil hdp ile bir araya gelir ben oyumu vermem.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lax Guy

    haram olsun.

    gençliğimi çaldınız hepiniz.
    İktidarda AKP olmasa muhteşem bir gençlik yaşayacaktın, süper bir hayatın olacaktı yani.

    Bahane kıl gibidir, herkeste bulunur; ama çare akıl gibidir, az kişide bulunur.

    Gençliğin kötü geçtiyse bu senin suçundur, suçu başkasına atmak her zaman kolay yoldur.

    Not: Oylar garibana
  • Ama hdp o zaman guven vermisti silahları indirdi sokaga cikmadilar sonradan ciktilar tayip uyardi 2 hafta boyunca bekledi kimse konusmadi tayip polis gonderdi demirtas cikti dedi cozum surecini bozdunuz yemin ederim olay boyle gelisti kimse demesin baskalari sokaga cikti cozum surecini bozdu o 2 haftada demirtas cikip diyebilirdi biz degiliz ama bir sey demedi taki tayip polis gonderene kadar dun gibi hatirliyorum cunku o zaman her gun takip ederdim. Zorunda oldugum icin degil RTE nin 2023 hedefi ve muslumanlari korudugu icin akpye veriyorum ve guveniyorum bakin israilde yangin cikti tayip oraya helikopter itfayeler gonderdi bu tur seylere kiziyorum bizde yangin ciksa Allah korusun gelip yanmayan yer var mi bakarlar ama yinede neler olacak merak ediyorum. Ince kazanirsa ki sanmam ilk seferde kazanacagini ins musluman ulkeleri korur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyned -- 26 Mayıs 2018; 9:54:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o gece vipden geçenler amiral gemilerine sahip çıkıp avukat seferberliği yapanlar önce kabul sonra 20 temmuz tiyotra diyenler fetönün propagandası yapanlar aklanmış sanırım. aynı parti geçmişte 20vekil için hadepi meclise sokmuş birlikte iyi sallarken sadece demokrasi demiş buğünde seloya özgürlük demiş, üst geçitler için bile aymye başvurmuş hatırlatırım.
  • İlk zamanlarda verdik Allah affetsin nerden bilelim böyle olacağını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramazandayız hatırlatıyım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silenforce

    Fetö ile işbirliği yaparken AKP'ye oy verdiniz mi peki?

    Alıntıları Göster
    Verdim de bundan size ne? Bu mantığa göre Türkiyede oy verilecek parti bulamazsınız.

    Peki siz pkk partisi ile işbirliği yapan chp'ye oy verdiniz mi? Ya da 17-24 aralıkta fetö ile işbirliği yapan chpye oy verdiniz mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Silenforce

    En azından bizim rengimiz kutbumuz belli.Akp gibi ey İsrail diyip merdiven altında ticari antlaşmalar içine düşmüyoruz.

    Birleşmenin yeri meclis değil bale kursları,meclis farklı kutupların siyasi üslup altında tartışarak doğruyu bulmaları gereken yerdir.

    Alıntıları Göster
    1- Evet kutbunuz belli önce abli yetkililer yargılanmasını istedi diyip sonra istemedi demek, abd'den bir yetkili usulüne uygun istenmedi meselesi vs. Kutbunuz abd, renginiz kızılhaç.

    2- Aynen. İyipartiye milletvekili transferi yaparak ne güzel de birleştiniz ama




  • Tohumu samanı bile dışardan alan iktidara oy vermek için çok çok ikna edici bir şey olması lzm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.