Şimdi Ara

Akrobatik hareketler için spor dalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bu akrobatik hareketlere(takla salto vs.) çok sardım şu sıralar.Tavsiye edebileceğiniz bir spor dalı var mı? Savunma,dövüş sporları da olur.Parkur dersleri hariç oldukça para istiyorlar çünkü.
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: talha5316

    Merhaba bu akrobatik hareketlere(takla salto vs.) çok sardım şu sıralar.Tavsiye edebileceğiniz bir spor dalı var mı? Savunma,dövüş sporları da olur.Parkur dersleri hariç oldukça para istiyorlar çünkü.
    Teşekkürler

    Merhaba akrobasi eğilimindeysen Cimnastik, freerun, tricking(Türkiye'de profesyonel eğitim veren yer yok) ve Capoeira branşlarından birini seçebilirsin. Parkur demedim çünkü parkour akrobasi içermiyor parkourun amacı A ve B noktasına en hızlı şekilde gitmektir. Parkour ile Freerun sıkça karıştırılmaktadır.

    Sorduğun yerin ücretini bilmemekle birlikte Türkiye'de maalesef spor ve dans etmek lüx tüketim. Avrupa'da gençlerin spor yapması için devlet hem maadi destek sağlamakta hem de ücretsiz derler vermekte. Bu arada Parklarda kendi aralarında akrobasi çalışan çok sayıda genç arkadaşlar mevcut (profesyonel eğitim alınmadığı sürece sakatlık riski her zaman çok yüksektir. Birisinden destek aldığınızda o kişinin gerçekten işin ehli olup olmadığına emin olmanı tavsiye ederim sonuçta deneyeceğin hareketler ömür boyunca izini taşıma ihtimalin var)

    Diğer spor branşları ile zamanında ilgilenmiş olsam da kendi uzmanlık alanım olmadığı için çok bir yorum yapamayacağım bu sebeple Capoeira hakkında konuşacağım

    Capoeira, doğası gereği vücut kontrolü üzerine kurulu bir savunma sporudur bu sebeple her antrenmanda akrobasi çalışmaları yapılmaktadır. Akrobasiye fiziksel olarak yatkınlığın yoksa İlk 1-3 ay duraklama döneminde olursun ondan sonra hızlı bir şekilde akrobasiler patır patır çıkmaya başlar çünkü vücudunu hissetmeye ve tanımaya başlarsın.

    Parkur ders ücreti ne kadar bu arada?

    Capoeira ile ilgili videolarımız;

    Gösteri;
    https://www.youtube.com/watch?v=pue_Kcy2fKs&list=PLE7AJ6uCHI5RgQtl5OUnLrchLP9W_ZBOm&index=5

    Bireysel çalışma;
    https://www.youtube.com/watch?v=qp5HNnrhelM&list=PLE7AJ6uCHI5RgQtl5OUnLrchLP9W_ZBOm&index=13

    Yakında bu kanal üzerinden Capoeira ve Akrobasi eğitim videoları da yayınlayacağız

    Edit: Video linkleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigria -- 20 Ağustos 2016; 12:54:12 >




  • Capoeria.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • capoeria istediğin tarzda bir spor. Ama ben sevmedim sevemedim. Çok saçma gözüküyor uzaktan bakınca. Sadece akrobasi hareketleri için seçilecek bir dal değil bence. O koşmalı olayları internetten öğrenebilirsin çok güzel youtube kanalları var. Gerekli gücü sağlamak için street workout yapabilirsin. Benim takip ettiğim bir çok kanal var ama aklımda tek tappbrothers kalmış bir bak istersen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

    capoeria istediğin tarzda bir spor. Ama ben sevmedim sevemedim. Çok saçma gözüküyor uzaktan bakınca. Sadece akrobasi hareketleri için seçilecek bir dal değil bence. O koşmalı olayları internetten öğrenebilirsin çok güzel youtube kanalları var. Gerekli gücü sağlamak için street workout yapabilirsin. Benim takip ettiğim bir çok kanal var ama aklımda tek tappbrothers kalmış bir bak istersen.

    Hiç yapmayı denedin mi?
  • Jimnastik ama tahminen yaşın biraz geçti ayrıca parkour beleş lan internetten bak çık dışarıya yap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.