Şimdi Ara

Akşamları Saat 5-6 dan sonra İnternet Yavaşlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler öncelikle. Bekliyim bekliyim dedim 3 gün oldu 4 gün oldu derken neredeyse 3 hafta oldu artık yeter. 3 haftadır akşam saat 5-6 dan sonra 16mbit internetimden sadece 2-3 mbit performans alabiliyorum. İnanılmaz bir lag sorunu oluyor bu saatlerden sonra. Hangi oyuna girsem 150 ms sabit oynuyorum. Yakın çevremde oturan arkadaşlarım da aynı sorundan muzdarip. Telefonla aradağımda modeminizin ışıklarını kontrol edin diyor. Arıza kaydı oluşturuyor güya... Bir iş de doğru olsun şu memlekette. Hizmet alamadan 70 tl para ödüyoruz. Yazık günah.



  • O gene iyimis 2 haftadir saat tutuyorum.Aksam tam 4:30-5:00 ten sonra pingim 55 ten avrupa serverinda 1700-300 arasi oluyor.Yani yukseliyor iniyor cikiyor kaya kaya cs go oynuyorum.Oyuna giriyorum 55 pingle bir bakiyorum aksam 5 olmus diyorum eyvah unuttum.Ping bunu dememle 1500 oluyor.Gece 12 ye kadar suruyor.Gece 12 den sonra yine 55 ping.

    Bide internet o kadar yavasliyorki google acilmiyor.Bunlar cehennemde cayir cayir yansin. Araplar geliyor internetin icine edip gidiyor ne altyapi var ne internet.Bizimkiler hala borclari siliyor.Hakediyoruz ulkece.Bize 0.5 megabit bile cok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.