Şimdi Ara

Aksiyon Macera Oyunu Biped 2 Konsollar ve PC için Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
9
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  '' 
     
    META Yayıncılığı ve geliştirici NExT Studios, ortak aksiyon macera oyunu devamı Biped 2'yi PlayStation 5, Xbox Series , PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için duyurdu. Platformlar arası oyun özelliğiyle 2025'in 2. çeyreğinde çıkacak.
    Oyun açıklaması ise şu şekilde: 
     
    Biped 2 inanılmaz maceralara atılan ve birbirini koruyup kollayan iki ayaklı şirin robotları konu alan ilk oyunumuzun devamı. Bulmacalarla, arkadaşlıkla, yardımlaşmayla ve eğlenceyle dolu bu çok oyunculu aksiyon-macera oyununa balıklama dal!

    Cesur robot kahramanlarımız Dünya'daki tüm işaret kulelerini etkinleştirdikten sonra, uzak bir gezegenden tuhaf bir sinyal alıyor. Bunun tek bir anlamı olabilir: Biri yardım istiyor! Mekanik arkadaşlarımız, galaksinin her yerinde ihtiyaç duyanlara yardım ederek kendilerini kanıtlamaya karar veriyor. Kahraman olup zorluklar yaşayan bir gezegeni kurtar. En minik robotlar bile büyük işler başarabilir! 
     
    Tanıdığımız iki bacak kontrolüne, yepyeni hareket yöntemleri ekleniyor!
    Oyuna eklenen yeni hareket çeşitlerini dene. Planörlerle zarifçe süzülürken arkanda şık desenler bırak. Yamaçların, yarıkların hakkından tırmanma kancasıyla gel!
    Kayma mekaniğini bu oyunda da unutmadık. Oyun dünyasının her yerinde kaymaya hazır ol! 








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.