Şimdi Ara

Akülü araba önerisi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
4
Favori
163.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Akülü arabalarda en çok dikkat edilmesi gereken çocuğun yaşı eğer çocuğunuz 3 yaşından küçükse kesinlikle uzaktan kumandalı bir araç almanız gerekiyor eğer üç yaşından büyükse uzaktan kumandalı almasanızda olur .İkinci en önemli unsur aracın hem hızlı hem yavaş özelliğinin olması bu ne işe yara derseniz çocuğunuz öğrenme aşamasında iken yavaş konumda öğrendikten sonra hızlı konumda kullanabilir.Ve şunu kesinlikle söylemeliyim piyasanın en iyi markası bu konuda tartışmasız baby2go .
  • 6-12 v arasındaki fark kullanım süresimidir??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozbii

    6-12 v arasındaki fark kullanım süresimidir??

    aracın gücü ile alakalı, 6v akülü araç yokuş çıkamazken, 12v araçlar yokuş çıkıyor. şarj süresi akünün mah değeri ile alakalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk olmak vardı. :)
  • bende çok araştırma yaptım boyutu fiyatı kalitesi derken en sonunda pilsan dynamic modelinde karar kıldım, pilsanın kendi internet sitesinde bulunan ürün 12 volt dynamic modelinde uzaktan kumanda yok extrme modelinde var ancak arada 125 lira gibi bir fiyat farkı var, çocuğunuz zaten bir iki binmeden sonra sizin yardımınız olmadan usta şoför olabiliyor onun için 125 tl fazla vermeye gerek yok araç 12 volt olduğundan dolayı güçlü bir araç, pilsan ürünü olduğun içinde teknik servis son derece yardımcı çocuğum 5 yaşında boy olarak da kısa sayılmaz orta boylu diyelim gayet rahat bi şekilde binebiliyor, birçok internet sitesinde dynamic modeli 6 volt olarak tanıtılmış ancak pilsanın kendi internet sitesinde ürün 12 volt olarak satışta alırsanız pişman olmayacağınız bi ürün yardımcı olabilmişimdir inşallah herşey çocuklar için :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mulbulka

    bende çok araştırma yaptım boyutu fiyatı kalitesi derken en sonunda pilsan dynamic modelinde karar kıldım, pilsanın kendi internet sitesinde bulunan ürün 12 volt dynamic modelinde uzaktan kumanda yok extrme modelinde var ancak arada 125 lira gibi bir fiyat farkı var, çocuğunuz zaten bir iki binmeden sonra sizin yardımınız olmadan usta şoför olabiliyor onun için 125 tl fazla vermeye gerek yok araç 12 volt olduğundan dolayı güçlü bir araç, pilsan ürünü olduğun içinde teknik servis son derece yardımcı çocuğum 5 yaşında boy olarak da kısa sayılmaz orta boylu diyelim gayet rahat bi şekilde binebiliyor, birçok internet sitesinde dynamic modeli 6 volt olarak tanıtılmış ancak pilsanın kendi internet sitesinde ürün 12 volt olarak satışta alırsanız pişman olmayacağınız bi ürün yardımcı olabilmişimdir inşallah herşey çocuklar için :)


    Merhaba.
    Kaça aldınız? Link paylaşabilir misiniz?
    Teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Pilsan panther kumandalı arabayı aldım. Uzun vadede ne olur bilmem ama şimdilik çok memnunuz. Tercih nedenim marka kumanda 12v olması ve özelliklerine göre fiyatı makul geldi.
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Akülü araba önerisi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar!
    akülü araba hakkında öncelikli tavsiyem almayın.bisiklet alın. çocuğu götürün eğlence merkezlerinde araba , tren vb.. bindirin. kısa bir heves oluyor çocuklarda. ayrıca size külfetli oluyor.taşı , çıkart, akü doldur, vs....
    ama benim gibi söz verdiyseniz illaki alacağım diyorsanız 12 volt , 12 Ah. ÖZELLİKTE ALIN. sakın peg perogo almayın güzel görünüyor ama sakın aldanmayın. parçaları çok pahalı. bize depoda uzun süre kalmış ürün verdiler.bunu kabul etmelerine rağmen aküsü 5 kullanmada tamamen boşaldı ve kesinlikle garantiye girmiyor dediler. yinede gönderin bakalım dediler.gönderdim .120 $ yani 360 tl. akü fiyatı belirlediler.kabul etmedim geri gönderin dedim kargo ücretinide bana yıktılar. bende başka bir yerden 90 tl.ye 12 volt 12 aH PİLSAN ın aküsünü aldım. komşumda da pilsan akülü araba var. bir fark yok çocuklar biniyor yani. çok binmiyorlar ama sıkılıyorlar. her halikar da peşinde dolanmak zorundasınız ayrıca.site içinde bile.nedeni kaldırıma çarpıyor,komşu çocuğunun üstüne gidiyor vb... elektrikli bisiklet alın önünüze bindirin siz de yorulmayın. şuan benim 2 oğlumda akülü yerine benimle elektrikli bisikletle gezmeyi tercih ediyor. BAŞIMA GELEN BAŞKALARINA DERS OLSUN İNŞAALLAH.




  • http://www.hepsiburada.com/kraft-lisansli-mercedes-benz-gla-akulu-jeep-p-AILEILKEWP653RKRMZ?magaza=ATTA%20BEBEK&wt_gl=cpc.nelk.6809.abo-pla&gclid=CjwKEAjwvYPKBRCYr5GLgNCJ_jsSJABqwfw7qSOUak4b-Lh7aTBGGSrafV652dOK6S2ijgd59qcCVBoCE3Pw_wcB

    Pilsan alacaktım çocuk linkteki arabayı (Kraft Lisanslı Mercedes-Benz GLA 12 volt 7 ah ) beğendi, görüntüsü çok şık. Civil'den %10 indirimle 1169 tl ye aldım (1299 etiket fiyatı).İlk denemesini yaptık, gayet güzel. Kalkış kesinlikle sarsmıyor,koltuk ileri geri ayarlanabiliyor. Emniyet açısından kumandadan stop düğmesine basınca durdurma özelliği çok iyi. Bir sürü artı özelliği var, tekerlekli valiz gibi önden arkadan çıkan taşıma aparatları süper ama araba ağır ve büyük. Clio Grandtour sw aracın bagajına sığmadı, arka koltuğa yan yatırıp koyabildik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fellini -- 15 Haziran 2017; 0:32:40 >




  • 12 V OLACAK VEhttps://www.youtube.com/watch?v=SIbNgbNNFVI BU BAĞLANTIDAKİ GİBİ BİR ŞEY ALACAKSIN , ÇOCUK ORTAOKULA KADAR BİNECEK SONRA DA SATARSIN.
  • Arkadaslarım kizima akülü araba almayı dusunuyoruz..tavsıye edebılecegınız kullanıslı ama uygun markalar varsa yardımcı olurmusunuz.. Daha önce kullanmış arkadaşlar olursa çok memnun olurum

    İyi forumlar
  • gunayelcin1 G kullanıcısına yanıt
    Pilsan kalitelidir.
    12v olsun.
    Süper traktör ve Black thunder
    Modellerini kullandık.
    Traktörü tek başına taşıyabilirsiniz.


    https://www.akakce.com/akulu-araba/en-ucuz-pilsan-super-12v-akulu-traktor-fiyati,25715.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 10 Nisan 2019; 10:25:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el bir akülü araba aldım. Ama aküsü bitik galiba. Akusunun iyi durumda olduğunu nasıl anlayabilirim ? Elektrikten anlayan arkadaslar yardım ederse sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.