Şimdi Ara

Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
1
Favori
9.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kral'ın imza töreni 50 ülkede naklen yayınlanacak. 📝🔥
    Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt

    Yalnız bu popüler bir meslek ile oldu onunda altını çizelim dünyanın en evrensel olgularından biriyle yani futbolla.


    Ronaldoyu çölbedevilerinin olduğu ligde görmek için geçmedik o kadar yolu yanlış bir tercihti mevzu para değil Tutku ve yeni rekorlar bunu kendisi söyledi sonuç ortada.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt

    bunu söylediğinde şartlar farklıydı, zaman farklıydı. adam büyük kulüplerden teklif bekledi, teklif gelmedi. kafalarına silah dayayıp beni zorla alın mı desin, yoksa futbolu mu bıraksın. real madrid'e formalite bir rakama oynarım demiş, teklif gelmemiş işte. ne yapabilir başka?


    38 yaşına kadar zaten üst düzey duzey liglerde tutkuyla oynamış, yeterli bir süre. adama biraz nefes vermek gerekiyor. ayrıca hayranları biraz da işlere karışmayı bırakmalı. geçen yıl city'ye gidecekken aman gitme aman united'a git orda hikayen var vs diyen de hayranlardı

    adamin kariyeri mahvoldu. bu iş adamin hayatini kazandığı bir iş. hayranlar evde oturup kendileri için en duygusal romantik senaryo hangisiyse onu istiyor da, bu adamın profesyonel işi. duygusal bir karar ile 1.5 yıldır ne hale geldiğini gördük, kim tazmin edebilir bu 1.5 yılı? adamın 15 yıldır yaşattığı mutluluklar yetmiyor da hala üstüne yüklenip hadi oraya buraya git mi diyelim. bir şeyler bittiğinde bittiğini kabul etmek gerek. bitişler acıklı olur zaten, öyle olmasa bitmez devam eder. artık burada biraz keyfini çıkarma zamanı. herkesin çok sevindiği aman ne güzel oldu dediği united macerasında psikolojisinin ne hale geldiği ortada.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI

    Cristiano Ronaldo: "Avrupa'daki işim bitti. Kazanabileceğim her şeyi kazandım ve bu benim için yeni bir meydan okuma."

    Cristiano Ronaldo: "Bana bu fırsatı verdikleri için Al-Nassr'a minnettarım.

    Cristiano Ronaldo: "Burası benim için bir son değil. Suudi Arabistan Ligi çok çekişmeli. İnsanların bunu bilmediklerini biliyorum."

    Cristiano Ronaldo: "Avrupa, Brezilya, Avustralya, ABD ve Portekiz'den birçok teklif aldım ama burayı seçtim. Sadece futbol için burada değilim. Suudi Arabistan'da futbola olan bakışı ve zihniyeti değiştirmek istiyorum."

    Cristiano Ronaldo: "Ben eşsiz bir oyuncuyum. Burada olmak güzel. Avrupa'daki tüm rekorları kırdım, burada da rekorları kırmak istiyorum. Sahip olduğum kontrat eşsiz çünkü ben de eşsiz bir oyuncuyum."

    Cristiano Ronaldo: "Birçok insan bu transfer hakkında konuştu ve fikirlerini belirtti. Ama bu insanlar futbol hakkında gerçekten hiçbir şey bilmiyorlar. Dürüst olmak gerekirse insanların ne dediği ile ilgilenmiyorum."

    Cristiano Ronaldo: "Buraya gelme nedenim basit: Kazanmak. Kazanmak ve keyif almak istiyorum. Artık gülmek istiyorum."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BraveHeart- -- 3 Ocak 2023; 20:1:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt

    AYNEN KARDEŞ HADİ YALLAH ARAP LİGİ'NE.

  • Al Nassr Başkanı: Ronaldo bizimle görüşürken sahada diğer oyunculardan farklı muamele görmek istemediğini açıkça söyledi. Ama futbolculuk dışında da rolü olacak. Genç oyuncularımızı eğitmek için de burada.

    Arabistan'a futbol öğretecek. 👑



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 3 Ocak 2023; 20:1:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Sözleşmen futbol tarihinde görülmemiş bir sözleşme?"

    Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt

    United kararı o kadar yanlışmış ki biz yıllarca bekledik hatta 2015 te forumda konusu aşmış yani bizler ve kendiside duygusal davrandı üstüne bu Erik denen dangalak , adamın fabrika ayarlarıyla oynadı ve medyayla bunu değiştirdi belki başka mevzularda vardı yani olabilir psikolojik ailevi nedenler falan filan.


    Bütün Rekorlar elinde ondan sonra başkasının kırması veya geçmesi çokta bi şey ifade etmeyecek bizim gözümüzde ama.


    Olmasaydı sonumuz böyle be böyle kusursuz bi kariyer böyle hiç edilmemeliydi yanlış tercih yarım sezon kulüpsüz olsaydı gene bu kadar gam yemezdi hayranlarıda bakalım ilerleyen yıllarda nolcak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İster seveni, ister haterı olun, bu adam Avrupa'da yaptığı onca şey, kırdığı onca rekor, elde ettiği onca başarıdan sonra mutlu olmayı, saygı görmeyi hakediyor. Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi iki isminden biri. İkisini de canlı gözlerle defalarca izledik. Şu saatten sonra almış olduğu her karara, söylediği her söze saygı duyup, alkış tutmaktan başka yapılabilecek şey yok. 38 yaşında, yarım milyar euro maaş. Başka bir şey söylemeye, tartışmaya gerek yok.

    Avrupa'da görmediği saygıyı görmüş. Ve görkemli bir karşılama töreni olmuş. Ronaldo'nun hal ve hareketleri, konuşmaları da mutlu ve moralli olduğunu gösteriyor. Takipteyiz kral.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 3 Ocak 2023; 21:33:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Barış Manço kullanıcısına yanıt

    Messi Arabistan'ın WC elçisi zaten. O da gider 2-3 seneye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 18 Haziran 2023; 14:35:2 >
  • bu saatten sonra yapması gereken. Arabistan liginde sıkı çalışıp milli maçlara asılmak. Fazlası çıkmaz. 2015teki Ben arap ligine neden gideyim ve iki hafta önceki arap ligi yalan laflarını yedi.


    Ben Arap ligine gitmesini ayıplamıyorum. Ben bu kadar üst perdeden konuşup asla yapmam dediği şeyi yapmasına kızıyorum.


    Ronaldo fakir miydi o paraya aihtiyacı var mıydı diye de saçma sapan eleştiriler ahahaha.


    500 milyon euro senin hayatını değiştirir evet ama 1 milyon euro da senin hayatını değiştirir. O yüzden anlayamıyor olmanız normal. Oysa 1 milyon euro ronaldo için para mara değil. Yaşadığı hayat stardartlarını bizim anlamamız mümkün değil.


    Adam bir eser ortalya çıkarmış. Yetenek,tarz çok çalışma adamda ne biçim fizik var. Ödülünü almasın mı? Ürettiği değer boşa mı gitsin? Sen Ronaldo bitmedi saygımı kazandı diyeceksin diye 250 mliyon eurodan vazgeçip 2 milyon euroya Realde mi oynasın? Real almaz almadı da o ayrı konu da. Sen kimsin hayırdır? Çıkar da ver 20.000 dolar ronaldoya


    Aşırı milliyetçi bir ruhu varsa sporting de yapabilirdi. Ama bu parayla ülkesinde 2 okul yapsa 200 öğrenciye burs verse vatanına daha faydalı iş yapmış olur. Adamsa paranın çoğunu portekize yatırım yapar



    Düşünüyorum bu parayı ben kazansaydım. Türkiyeye faydalı olmaya çalışırdım :D Elimde imkan yokken atıp tutuyorum rahatça ahlak şövalyesi olduk




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 3 Ocak 2023; 23:24:11 >




  • çoğu kişi bilmiyor ama ronaldo senelerce real'de tabiri caizse karın tokluğuna oynadı. 9 yıl boyunca 15 milyon euro kazandı ortalama. şimdi yoldan geçene 15 veriyorlar ki ronaldo 30 yıl önce oynamadı, 7-8 yıl öncesinden bahsediyoruz. sahada ürettiği katma değerin çok altında kazandı adam. her yıl 50 gol 15 asist yapan adamı şimdi oynat 15 milyona oynatabiliyorsan. ha real bunu ronaldo'ya gıcıklık olsun diye mi yaptı hayır her oyuncuya böyle. mbappe de real'e gelse psg'de kazandığının en fazla yarısını kazanacaktı. real oyunculara başarı ve şöhret vaadeder karşılığında paradan kısar. bol keseden dağıtıp batmayı göze alamaz.

    ronaldo zaten senelerce para için değil başarı için oynamış bi adam. sanki bu kararı 25 yaşında almış gibi eleştirilmemesi lazım ki şu an bile dediğimiz gibi teklif için bekledi olmadı. yıllarca cüzi ücretlere oynamış esas servetini marka yüzünden oluşturmuş şimdi 38 yaşında tüm servetini x2 yapma teklifi yapılan kimse bunu reddedemez. adamın geçimini karşıladığı en az 15 kişi var. belki futbolu bırakınca iş adamı olacak sermaye olarak kullanacak. futbol hayatı bitiyor ama iş hayatı için daha genç. gerçek ronaldo hayranı herkesin bu aşamada destek olması lazım.


    Bu arada yeni kulübündeki ilk kupasını bu ay kazanma şansı var. Süper Kupa maçları oynanacak. Ayın sonuna doğru. Muhtemelen ilk maçına da ayın 14'ünde çıkar reis. 🏆🥇👑




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 3 Ocak 2023; 23:42:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle messi barcelonayı babasının çiftliğine çevirip 140 mliyon euroları senelik cebine indirirken ronaldo 15-20

  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

    Hem kendisinin hem de fanlarının psikolojisi çok bozuldu. İyice dansöze döndüler. Her şeyi kabulleniyorlar artık. Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtsever1453 kullanıcısına yanıt

    Başkan sal artık bu çocukları. Acınası durumdalar zaten. Yolumuza bakalım artık. Haaland mı Mbappe mi? Yeni tartışmamız bu olacak belli ki.Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI
    Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMIno context footy +twitter
    “https://t.co/FJQ0OJgEem”
    https://twitter.com/i/status/1610082631831678979
  • Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI
    Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMIOut Of Context Footballtwitter
    “https://t.co/B9TAQKdMEq”
    https://twitter.com/i/status/1610008739842777088

    Siuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gerçek bir futbol ülkesi.

  • Krala yakışır bir karşılama töreni oldu. Yarınki maçta oynama ihtimali de varmış.

    Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI
    Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI
    Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI
    Al-Nassr FC Ana Konu | AL-NASSR 6 - 0 INTER MIAMI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 👑Cristiano Ronaldo'nun sözleşme ayrıntıları ortaya çıkıyor:

    5 lüks araç 🏎️
    Riyad'da bir villa-saray 🏰
    Ultra yüksek güvenlikle korunacak 🕴️
    Sarayın içinde bir alışveriş merkezi, süpermarket, oyun merkezi, 2 spor merkezi, 2 futbol sahası, olimpik yüzme havuzu, 3 restoran olacak 🏪🎮🏊‍♀️🏋️🍹
    Her an emrinde bir özel uçak olacak ✈️

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.