Şimdi Ara

Alacağım Tv gerçekten sıfır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda ve başka yerlerde hatta yabancı kaynaklarda bile bu konuyla ilgili birçok şey okudum, Tv yi alıyorsunuz ama Tv nin kullanım saati binlerce saati buluyor, büyük kurumsal dediğiniz firmalar bile bunu yapıyormuş, bazı Tv lerde servis menüsünden girilip bu kullanım saatine bakılabiliyormuş.
    Ama sorun şu ki acaba satan kişilerde bu verileri sıfırlayabiliyor mu? sonuçta minareyi çalan kılıfını hazırlar...
    Gitti gidiyor'da bir mağaza almak istediğim bir LG Tv için piyasaya göre gayet iyi bir fiyat koymuş, satıcıya sıfır kutusu açılmamıs ürün müdür diye sordum, evet öyle dedi.
    Ama sonuçta binlerce lira veriyoruz ve ben şimdi okuduklarımdan sonra hiç güvenemiyorum bu satıcılara...
    Ne yapmamı önerirsiniz bilgisi olan var mı bu konuda?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukassir -- 22 Nisan 2018; 10:53:57 >



  • Kiralık araçları birkaç bin kilometre kullanıp, sonra kilometrelerini sıfırlayıp, sıfır diye sattıkları haberleri ortaya çıktıktan sonra o menü ne kadar güvenilir bilinmez. Ayrıca başlıkta ve ilanın her yerinde ürün sıfırdır diye yazıp, alt tarafa ufak bir şekilde "Ürünler firmamız tarafından test edildikten sonra gönderilmektedir." ibaresi bulunan onlarca ilan var. Test ettiğini ya da temiz kullanıp sıfır diye satmadığını nereden bileceksin? Ya da sıfır ürünü neden test ediyor? Şimdi güvenip güvenmemek size kalmış. Bu arada monitör ve televizyon gibi ölü pixel ihtimali olan ürünleri Hepsiburada'dan almanızı tavsiye ederim. Çoğu firma belli bir ölü pixel sayısını kabul ediyor. Ben Hepsiburada'dan Asus ROG SWIFT PG278QR ve HP Omen Z4D33AA monitör aldım. İkisi de sıfır ve orijinal bandıyla geldi. Birisinde siyahları beğenmedim ve bulutlanma vardı, diğerinde ise ölü pixel çıktı. İkisini de koşulsuz iade edebildim. İade konusunda benim için çok başarılı. Fiyatları çok yüksek ise indirim bekleyin. Aceleniz yoksa tabi.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.