Şimdi Ara

Alan seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar üniversitede YBS okumaktayım son döneme girmiş bulunmaktayım ancak kafamda hala tam olarak neye yöneleceğimi çözebilmiş değildim sene başına kadar yeni yıla girerken ise iş analistliği ilgimi çekti ve o tarafa yöneldim SQL bilgisi hariç bir bilgim yok açıkçası ancak mezuniyetime 6 aya yakın bir süre var bu süre zarfında nelere çalışmalıyım veya ne yönde kendimi geliştirmeliyim pek bir fikrim yok forumda bu alanlarda çalışmış insanların yorumlarını bekliyorum.


    Mezun olana kadar nelere çalışmalıyım İş analistliği ve test engineer kafamdaki işler bu ilanlara yavaştan bakmaya başladım ancak aşırı fazla istekleri var yeni mezun birisi bu alanlar için ne yapmalı ?


    Teşekkürler yardımlarınız için.




  • İş analistliği için öncelikle iş süreçlerini anlamak ve gereksinim toplama tekniklerini öğrenmek önemli. Veritabanı yönetimi ve sorgulama dillerine ağırlık vermelisin. Test mühendisliği içinse, otomasyon test araçlarına ve test senaryoları yazmaya bak. Selenium, JUnit gibi araçlar işine yarayabilir. Ayrıca Agile ve Scrum metodolojileri hakkında bilgi sahibi olman da işe alımlarda avantaj sağlar. Mezuniyetine az bir süre kalmışken bu alanlarda kendini geliştirmek için online kurslar, bootcamp'ler ve ücretsiz kaynaklardan faydalanabilirsin bol şanslar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezun olmayı bekleme. Şimdiden iş başvurularına başla. Sen mezun olana kadar anca ilk cevaplar gelir. Çoğu da bir teşekkür olur. Cevaba göre karar verirsin sonra.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.