Şimdi Ara

Alan Wake : Remastered Xbox One için gelebilir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xbox 360 ve PC'de büyük beğeni toplayan Remedy'nin aksiyon-korku oyunu Alan Wake'i Xbox One'da görebiliriz. Microsoft'un Alan Wake ile ilgili araştırması bir Remastered oyuna işaret ediyor.

    Araştırmada "Alan Wake'i ailenizden birisine (sülale desek daha doğru) veya bir arkadaşınıza önerir misiniz? sorusu dikkatimizi çekiyor.

    Bunun yanı sıra Quantum Break'in önsiparişini vermek için sizi ne harekete geçirir sorusunun yanıtı arasında "Xbox One için Alan Wake: Remastered'ın ücretsiz olarak verilmesi" ilgi çekici diyebiliriz. Görünen o ki Microsoft yavaş yavaş Alan Wake: Remastered'ı Xbox One'a getirmek için oyuncuları yokluyor.


    Geçtiğimiz nesilin en sevdiğim 3 oyunundan biri olan Alan Wake in Xbox One a gelmesi beni masrafa sokabilir. Quantum Break de yoldayken iyimi oldu kotumu bilemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 19 Mart 2015; 14:33:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Eskiden Microsoft Xbox Live Türkiyeye önem vermiyorken ben Usa livedan Alan Wake ve ek paketlerini almıştım.Tek American Nigtmare satın almamdım.Amerikadan olmadığımı anlayınca Microsoft kredi kartımla oyun alamaz oldum.Nitmarei almak için kredi kartımı şimdi nasıl kabul ettritebilirim Xbox Liveda.
  • Remastered işinin bir şeyi çıktı artık ama.
  • alan wake i muhtesem bir oyundu. remastered olarak dlc leri ile birlikte gelirse guzel olur..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şartlaştı zaten alan wake ve geow'un remastered olarak gelmesi god of war 3 ps4'e geldiğine göre karşı atak yakındır dostlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC sürümünde birkaç küçük grafik geliştirmesi yapılmıştı (HDR-parlamalar-uzak mesafe detayı). One sürümü bunun da ötesini sunarsa, konsolu alma sebebim olabilir. Geçen neslin en iyi oyunlarından biri.
  • alan wake film gibi atmosferiyle harika bir yapimdi.eger quantum break gecikecekse ve 2016 yilinda uc4e rakip olmasi dusunuluyorsa alan wake remake ine kimse hayir demez sonbahar 2015 icin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynamamış olanlar için güzel haber ama oynayanlar bir daha alır mi bilemem. Geçen nesilde de grafikleri oldukça güzeldi zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.