Şimdi Ara

albea 1.2 el 16 valf tekleme sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamün aleyküm.değerli forum kullanıcısı arkadaşlar.Sıkıntım arabam LPG sisteminde 80 km den sonra ve özellikle gaza yüklenince patlama ve tekleme yapıyor.Benzinde bu problem yok.Ateşleme sisteminden olduğunu düşündüğümüz için bujileri,buji takımlarını ve ateşleme bobinini değiştirdim.Aracım yaklaşık 1 ay normaldi sonra sorun tekrar başladı.LPG ustasına götürdüm.kontrollerinden sonra buji kablolarından birinin sıkıntılı olduğunu söyledi kabloları aldığım yerden değiştirdim tekrar 1 ay sorunsuzdu.Yine sorun başlayınca başka bir fiat parça satıcısından kablo aldım.diğer satıcı orijinal ürün kullanmıyordur diye düşündüm.fakat yine 1 aylık süreçten sonra aynı sorun başladı.LPG ci gazda sorun yok diyor tamirci ateşleme sisteminde problem yok diyor.ne yapacağımı şaşırdım.3 kere buji kablolarını drğiştirdim çözüm yok.Başına benzer bir olay gelen veya bilgisi olan bir kardeşim varsa yardımcı olabilirse sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Valla benzer sorun bende de vardi ama benim kmden bagimsiz devirle alakali biseydi. 2500deviri gecene kadar araba surekli öksuruyo gibi tekliyodu. Bende dedigin siralamayla degistirdim en son bugun bobini degistirerek hallettik sorunu. Eger bunlada cozum bulamasaydik enjektorlere bakacaktik. Gaz veya benzinde puskurtmeyi yapamiyor olabilir dediler bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşim öncelikle lpg yi sen mi baglattin sistemin enjeksiyonlu mu yoksa karbüratör lü sistemdem mi? araçcin enjeksiyonlu ayni arabadan bende de var lpg sen baglatmamissan ucuza kaçiyorlar düz sistem bagliyorlar buda otomatik ateşleme bobinini bozuyor ateşleme bobini dişinda uygun buji takilmamiş olabilir aracina

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.