Şimdi Ara

Albion Online (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
3
Favori
26.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadlords

    İkinci el bulabilirsin en ucuz olarak. Güvenebilirsen ikinci el baya ucuza denk getirebilirsin. Misal gw2 sıfırdan almaya kalkarsan 80 dolar sanırım ama insanlar 100 civarı satıyorlar. Bunun gibi bir durum söz konusu online oyunların 2.el piyasasında.

    Teşekkür ederim cevap için peki oyunu önerir misiniz uzun vadeli bir oyun mu sizce ve 30 doları hakediyor mu? Aldıktan 2-3 ay sonra f2p olursa canım çok sıkılır 30 dolar az para değil kur yüzünden.Yapımcı firma oyunla ilgileniyor mu bol update vs. Geliyor mu? Azcık bilgi verebilir misiniz oyun hakkındaki genel görüşlerinizi? Bir de premium olayı nedir ne işe yarıyor ve oyunu aldıktan sonra premium almam gerekir mi? Sunucular dolu olup sıraya girerken senin oyuna önce girmene vs. Etki ediyor mu ?Teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 15 Eylül 2017; 12:32:55 >




  • Bende black desert ile albion online arasında kaldım ..

    İkiside denemiş biri varsa yorum yazarsa sevinirim..
  • Özel mesajınıza cevap verdim ama buraya da yazayım belki başkalarına yardımcı olur:

    Albion'u çok kısa bir süre için oynadım ve hiç bir şekilde önermiyorum oyunu. Hiç elle tutulur bir yanı yok, oynanışı meh, grafikleri meh, sandbox diyorlar ama sandboxlık bişey yok, pve yok, pvp zerg/guild savaşları üzerine ve belrli yerlerde ölünce tüm itemlerini kaybediyorsun falan. Fame sistemi var günlük aldığın ve progressini etkileyen bir olay, o çok saçma şu andaki haliyle vs. Ayrıca oyunda tek server var ve Amerika'da, yani 150-180 arası bir ping ile oynuyor bizim oyuncular.

    BDO'nun da sevmediğim yönleri var, konuya yazıyorum ara ara geçen seneden beri görmüşsünüzdür. Ama en azından kaliteli bir oyun, oyunu severseniz verdiğiniz paraya her türlü değer. Ama burda da tekrar söyleyim; oyun çok zaman istiyor, çok grind istiyor, lifeskill denilen craft/gatheri tarzı olaylara odaklanma gerekiyor yani sadece grind ile progress yapılması imkansız değil ama abartı uzun sürer ve optimal olmaz. Adam gibi progress yapmak için oyunu neredeyse tüm gün açık bırakmanız lazım yani pcnizi açık bırakıcaksınız, birde 10 dolar verdim tamam bitti gibi birşey yok adam gibi oynayabilmek için bi 50-100 dolar daha yatırılması lazım petlere, weight limitlere vs. onu da belirteyim.

    @American Psycho

    Hocam premium şu şekilde, learning points diye bir olay var (LP diye geçiyor) eğer premium varsa karakterinizde her gün 20 LP birikiyor bu karaktere. LP'de şu şekilde işe yarıyor; atıyorum kılıç kullanıyorsunuz ve o anki kılıç levelını %30 ilerlettiniz, LP kullanıp geri kalan %70 expyi anında alıp level atlatabiliyorsunuz. Yani progress için gerekli birşey. Ayrıca %50 daha fazla fame (kısaca exp) geliyor premium varken, veya %50 daha fazla silver düşüyor yaratıklardan. Bu tarz avantajlaır var premium'un. Yani pek öyle opsiyonel birşey değil, oyunu düzgün oynayabilmek için iyi progress yapabilmek için lazım premium. Oyun için para ile premium alınabiliyor bu arada onu da belirteyim. Çoğu oyuncu 3 tane karakter açıp hepsine premium alıyordu oyunun çıkışında. İşte ilk karakterde combat, diğer karakterde craft, öbür karakterde gathering odaklanıp optimize ediyorlardı FP'yi. Tabi tek karakter ile de oynayabilrsiniz ama herşeye odaklanacak kadar FP'niz birikmez.

    Oyuna 27'sinde bir update gelecekti, arena falan geliyor. Ayrıntılara şurdan bakabilirsinizhttps://albiononline.com/en/news/Update-Joseph-Coming-September%20-27.

    Yukarıda yazdığım gibi az bir süre oynadım ben oyunu, pek bana göre olmadığını farkedince uğraşmadım fazla, heralde bu kadar kısa süre içersinde bıraktığım ilk mmo oldu. Ama sürekli redditinden takip ediyorum ve gördüğüm kadarıyla %80 falan oyuncu kaybı yaşadı releaseden beri, yani mmodan mmoya atlayan kitle bıraktı, core kitle kaldı artık oynayan. Birde bir sürü drama döndü çıkışından beri, çinli gold sellerlar banlandı, onlar da ddos falan attı serverlara. Deli gibi lag oldu bir süre. Daha sonra ddoslar bitti ama hala çoğu kişide lag oluyormuş büyük savaşlarda falan. Birde yapımcılar hem forumu hem redditi yönetiyor, oyun hakkında olumsuz yorumlar veya konular olursa çok fazla siliyorlar konuları veya banlıyorlar kullanıcıları saçma sapan bir şekilde. Çok amatörce yorumlar yapıyorlar birde özellikle redditte.

    Biraz fazla negatif düşünüyormuşum gibi görünebilir oyun ile ilgili, ama yıllardır mmo oynuyorum ve cidden ilk haftasında bıraktığım hiç bir mmo olmadı şimdiye kadar (Biraz da betasında oynamıştım). Cidden elle tutulur bir yanı yok oyunun, pve seviyorsanız kafadan uzak durun oyundan. Hiç pve contenti yok. 1-2 expedition var (bildiğiniz dungeon ama çok lineer ve bayık), haritalar birbirinin kopyası dizayn olarak ve sadece gather ve mob grind var haritalarda bu kadar başka hiç bir şey yok. Belirli bir yerden sonra progress yapabilmeniz için Red/Black zonelara gitmeniz lazım, buralarda da bir grup veya guild ile takılmadan gather/grind yapmak zor çünkü öldüğünüzde üzerinizdeki tüm itemler düşüyor.

    Kısaca oyunu önermiyorum ve 30 dolara değdiğini düşünmüyorum. Uzun soluklu bir mmo olacak gibi de değil, şu anda oynayanların çoğu bir sonraki sandbox/sandpark mmo'ya geçecektir çıktıkları zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 16 Eylül 2017; 20:51:29 >




  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Gerçekten çok açıklayıcı ve detaylı bir yazı olmuş.Elinize kolunuza sağlık.Sayenizde kafamdaki ikilemi bitirdim oyuna başlamaktan vazgeçtim 50-60 tl gibi bir fiyatı olsa denenebilir ama 30 dolar enrden baksanız 130-140 tl ye geliyor şuanki kurla. Sadece Amerika server i oldugunu duymuştum öncelikle kafamda ping ne alemde olacak soruları vardı lakin ping çok önemli çünkü dediğiniz gibi en ufak lag veya dc de okadar emek verdiğimiz itemleri kaybetme gibi bir durum var. Her gün düzenli saatlerce girecek durumum yok işim gücüm var grind veya mob öldürmek için black zone lara girerken guild i bekliyemem veya onlar beni bekleyemez dolayısıyla diğer insanlara bağımlı hale getiriyor oyun anladıgım kadarıyla bir süre sonra.PVE content olmaması çok büyük eksik bence, birbirinin kopyası haritalarda habire grind yapmak mob kesmek bir süre sonra baya bayacaktır. Oyun dediğiniz gibi muhtemelen bir süğre sonra daha da çok oyuncu kaybedecektir çünkü pve content yok onu da geçtim oyunda öldün mü üstündeki herşey gidiyor.Üstü dizdik öldük , dizdik öldük veya dizdik kestik kestik kestik sonra lag girdi öldük.Sonu yok ve çok amaçsızca geldi bana. Oyundaki kendi evini kurma muhabbeti , ultima tarzı oluşu felan filan hoşuma gitmişti ama akşam 2-3 saat oyun saatimde girip te rahat rahat solo takılıp black zone da progress yapamayacaksam bir anlamı yok.Tekrardan değerli yorumlarınız için teşekkürler.Zannediyorum TESO ya bıraktıgım yerden devam edeceğim.Böyle bir oyuna 130-140 tl ler vereceğime Teso nun bütün dlc lerini alırım :)




  • Oyun 16 Mayıs tarihinde steam e çıkışı duyuruldu bilginize. Bu arada aklı başında işi gücü olan hali hazırda oyunu almak istemiş ama deneyememiş oynayacak arkadaşta bulamamış, bana eşlik etmek isteyen arkadaşlara 7 günlük trial alabilirim.
  • 10 nisanda free to play oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

    10 nisanda free to play oluyor.
  • Merhaba ;

    Trial Key ' ler artık alınmıyor biliyorum fakat eskiden alıp elinde kalmış olan varsa bana mesaj yolu ile gönderebilir mi ?
    Gold alıcam , sizede bir katkım olur.
  • 2 gune f2p oluyor bence binlerce oyuncu katilacak cok daha zevkli olucak albion. Ben de yeni baslayacagim onceden trial ile oynamistim
  • Oyunu cok sevdiğim halde etrafta casual takılan oyuncu kalmadıgı için bırakmıştım. madem böyle bi haber var indirip piyasa yapayım.
  • Oyun dün itibariyle free to play olmuş. Oyuncu sayısı ciddi anlamda artışta. Çok fazla yenilik var. Bir süre önce bırakmıştım ben de. Ekşi'de gördüm, ben de yeniden başladım. Rehber falan filan pek çok bulamadım Türkçe olarak ama Oyunun sitesinde var yeteri kadar bilgi, İngilizce olarak. Türkçe olarak da bu rehberden yararlanabilirsiniz.




  • kardeş birlikte takılak iskooo adında karakter acıtım yeniyim birsey bilmiyom party filan yaparız
  • https://albiononline.com/?ref=4HVK8Q9SGL

    Benim referans linkim üzerinden üye olursanız ilk alışverişiniz sonrası 500 gold veriyorum arkadaşlar. Umarım birinin işine yarar, kolay gelsin
  • guilt clan varsa alabirmi beni
  • beyler ben craft karakteri acacam gedır yapacam oynayan varsa hangi şehirde kayıtlı
  • Benim referans linkim üzerinden üye olursanız ilk premium alışverişinizden sonra 500 gold veriyorum arkadaşlar.
    Oyuna başladığınızda gerekli itemleri Tier 3 olduktan sonra binek gear(item) üzerinize giydiğiniz karşılıyorum.Kırmızı zonede ölmediğiniz taktirde.
    Oyun içi ulaşım : Microsoft
    Discord içi ulaşım : Microsoft#4260

    http://dhbr.co/bsZA
  • https://albiononline.com/?ref=4HVK8Q9SGL
    İlk alışverişiniz sonrası mesaj atarsanız 1000 gold veriyorum, bu gold ile kendinize tier 7 full set ve at alabilirsiniz. Oyuna basladinizda da tier 3 veya 4 set hediye ederim. Referans üzerinden üye olduğunuz nicki bana PM ile atarsanız size oyun içinde ulaşırım.
  • Oyuna başlamayı düşünüyorum da.Kitle nasıl ne durumda?
  • oyunu brakmaya kararverdim ada almama izin vermiyor 30 gunluk premium almamı soylüyor yoksa paran olsada alamıyon oyunun basında veriyor 3 gunlukde yetersız ben hayvancılık ve oltacılık istiyom oltadada lierliyemiyom craft yaparken birbirine bagli hep
  • Merhaba,aslinda adayi goldla alabilirsiniz,suan gold baya dustugu icin kolay.bir ay premium alirsaniz yaklasik 5m silver size zaten geliyor.2 adet gunluk gorevle alinabilen hayvan 3m silver getiriyor tek basina.aldiginiz adaya en basitinden havuc dikerek 3m aylik yapilabiliyor.
    shanki oyun icinden mesaj attim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.