Şimdi Ara

Albion Online'a Türkçe dil desteği ve Avrupa sunucusu eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Sandbox Interactive tarafından geliştirilen fantezi sandbox MMORPG oyunu olan Albion Online'a Türkçe dil desteği eklendi. Ayrıca bugün Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgeleri için optimize edilmiş yeni Albion Avrupa sunucusunun açılacağını duyurdu. Bu yeni sunucu, bölgedeki oyunculara Albion dünyasında yeni bir başlangıç yapma fırsatının yanı sıra daha yüksek bağlantı hızları, daha iyi ping ve düşük gecikme değerleri ile bölge zamanına göre optimize edilmiş zamanlı etkinlikler sunacak.



    Ayrıca Bkz.Epic Games Store Bahar İndirimi tarihi sızdı: İşte indirime girecek oyunlar



    Türkçe dil desteği geldi



    2017'de açılan Albion Batı (artık Albion Amerika) ve 2023'te açılan Albion Doğu (yeni adıyla Albion Asya) sunucularının ardından üçüncü sunucu olarak açılan Albion Avrupa sunucusu, yeni Türkçe ve Arapça dil desteğiyle iki yeni oyun içi dil desteğini beraberinde getiriyor.





    Sunucunun açılmasıyla oyun yalnızca bu bölgelerde değil tüm dünyadaki oyuncular tarafından ücretsiz bir şekilde indirilip oynanabilir olacak. Ayrıca mevcut sunucularda olduğu gibi oyun, Albion Avrupa'da da tamamen platformlar arası olmaya devam edecek. Böylece oyuncular tek bir hesapla PC, Mac, Linux, Android ve iOS cihazlarından oynayabilecek.





    Oyuncular, Kurucu Paketlerini satın alarak 3 Nisan 2024 tarihi itibarıyla Kapalı Beta sürecine tam erişim ve Albion Doğu sunucusuna erken erişim hakkı kazanabilecek. Kurucu Paketleri, beta ve erken erişim hakkının yanı sıra, mevcut karakteri ve lonca isimlerini koruma fırsatı tanıyacak. Üstelik Altın (oyunun premium para birimi), Premium (oyuncunun oynanış kalitesini artıran içerikler ve ilerleme hızlandırması sunar) ve Kuruculara özel İsim Etiketleri, Avatarlar, Mobilyalar ve Gösteriş Eşyaları da dâhil olmak üzere birçok oyun içi eşya elde etme fırsatı sunacak.





    Albion Avrupa sunucusunun artıları neler?




    • Tüm oyuncuların eşit bir başlangıç yapıp Albion dünyasından bir alanı kendilerinin ilan edebilecekleri yeni ve henüz el sürülmemiş bir oyun sürümü

    • Mevcut ABD ve Asya sunucularından tamamen ayrı ve bağımsız bir oyun dünyası

    • Tüm Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesi için büyük ölçüde iyileştirilmiş bağlantı hızları ve ping değerleri

    • Oyun ve sunucu etkinliklerinin (mıntıka savaşları, Kristal Ligi, Beylik Savaşları, bakım vb.) bölge için optimize edilmiş şekilde zamanlanması

    • 3 Nisan'da başlayacak olan Kapalı Beta sürecine erişim sunan Kurucu Paketleri sayesinde yeni sunucuya erken erişim ve mevcut karakterleri ve lonca isimlerini koruma hakkı

    • Kurucu statüsünden bağımsız olarak tüm oyuncular için, 10 Nisan'da başlayacak olan Açık Beta sürecine erişim hakkı



    Albion Online'ı indirmek için:



    https://albiononline.com/europe









  • Geçen aklıma Knight online ve metin 2 düştü dedim Bi yeniden başlıyayım onlar ne biçim grafik la öyle biz bunları nasıl oynamışız? Sonuç olarak başlamadım Şimdi gittim rise online A başladım o da alpha beta arası daha çok gelişmesi lazım mir4 veya albion başlayabilirim bu beş oyundan tavsiyesi olan var mı?

  • Çakma Runescape

  • Steamde türkçe var mı

  • javaprof kullanıcısına yanıt

    Milyonluk itemler konuşuluyor o oyunda o yüzden başlanmaz. Git black desert a başla. Tr sunucusu da var eu da var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WarForFears W kullanıcısına yanıt

    Pasif gelir elde eder miyim? mir4 zamanında 5 ay oynadım nft satması çok zordu bıraktım oyunu para kazanmak için günde 6 saat girmek zorunlu idi.


    Bir de hangi oyun milyonluk çarlar konuşuluyor? Knight mı rise mı?



    Amacım aylık 4 bin 5 değil de mesela 3 yıl oynadım bırakmak istiyorum satabileceğim 50 bin liralık bir çarım olsun. Günde de en fazla hafta içi 1 hafta sonu 4 saat oynayabilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi javaprof -- 12 Mart 2024; 4:45:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna üye olamıyoruz ki , üye oluyorsun aktivasyon maili gelmiyor

  • Ben zamanında oynadım Albion online'ı , bence dil desteği olsa bile oynamaya değmez ama renkler ve zevkler farklı tabii herkes için...

  • javaprof kullanıcısına yanıt
    Aion Classic öneririm.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.